Какво сте видели,кьде искате да отидете да видите?

• 9 929
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
Ню Йорк е градът, който искам скоро да посетя  Mr. Green

# 76
Не се ли размечтахте много. Помисле те си ,че не всеки има възможност да обикаля света като вас.

Тази тема първо беше пусната във форума "Родители в чужбина", после беше преместена тук (ако не се лъжа). Тъй като живеем на различни места по света, нормално е да сме били на далечни и по-екзотични дестинации, които са близо до държавата, в която живеем в момента. Освен това някои от нас сменят държавите и се получава, че са обикаляли доста.
А и темата е за мечти - аз също в момента нямам кой знае каква възможност да пътувам, но се надявам да стане в близко бъдеще  Grinning. Сигурно ще отнеме време, докато успея да посетя местата, които искам да видя, но това не ми пречи да напиша.
Освен това в Европа всичко е толкова наблизко, има евтини самолетни билети, така че не виждам къде е проблемът???

Ню Йорк е градът, който искам скоро да посетя  Mr. Green

Страхотен град!!! И на мен ми се иска отново да отида там, въпреки че съм била няколко пъти! Атмосферата е невероятна.

# 77
  • Den Haag
До сега съм посетила Холандия, Белгия и Швейцария.  Flutter ,мечтая за Хаваите, Египетските пирамиди, Япония, Китайската стена, Ниагара, Бразилия, Мачу Пикчу, Рим, Париж, Венеция..................и още много и много  Laughing

# 78
  • Countryside
Била съм:
Германия
Англия
Шотландия
Холандия
Белгия
Австрия
Унгария
Турция
Гърция
Македония
САЩ
Испания
Тунис
Египет

Мечтая за Куба, Бразилия, Япония и Русия, както и за Париж, от него само летището съм виждала  Rolling Eyes

# 79
Искам да видя още Египетските пирамиди, Мачо Пикчо, Таджмахал, стария град Петра в Йордания, Ниагара, Копакабана, Уайкики и поне малко от великата китайска стена. И ТАЙЛАНД разбира се!

# 80
  • Варна
Мечтата ми е Париж.

# 81
Мен ми харесаха Париж и Шотландия. Даже Шотландия май я слагам на първо място.
В Гърция и Турция мога да ходя всяка година, хубаво ми е там.
Мексико също е хубаво място, но не съм била там на почивка на море, така че не знам как е по крайбрежието.
Иначе в САЩ съм живяла--също ми харесва.

Искам да посетя Тайланд и Египет.

# 82
здравейте, до сега съм била на няколко места по света, но разбира се има доста други, които искам да посетя и някои ще успея.
та, до сега съм била : Ню Йорк, Чикаго, Лас Вегас, Орландо, Маями, Кий Вест, Ниагарския водопад, Атлантик Сити и още няколко места в Щатите, защото там живях доста години.
Миналата година ходих до Кушадасъ, Турция, много ми хареса, пак ще я посетя, но друг курорт.
Сега ми предстои екскурзия в Италия. Била съм само в Милано, а сега ще посетя повече места.
Зимата ходих до Виена, Австрия.

# 83
  • Пловдив
Ето ТУК има една възможност със самолетни билети за двама възрастни да видите Виена (отиване в събота на 13 юни и връщане във вторник на 16 юни).
 Peace

# 84
Ето ТУК има една възможност със самолетни билети за двама възрастни да видите Виена (отиване в събота на 13 юни и връщане във вторник на 16 юни).
 Peace

Звучи чудесно, но защо не си споменала и точно таксата за смяна на имената на 1 пасажер - 100 Евро. В този случай вече съвсем не е привлекателна общата цена от общо 300 Евро за двама  Sad

# 85
 Peace

Звучи чудесно, но защо не си споменала и точно таксата за смяна на имената на 1 пасажер - 100 Евро. В този случай вече съвсем не е привлекателна общата цена от общо 300 Евро за двама  Sad

А в момента, до неделя има промоция - билети по 19 евро! Peace

# 86
  • зад парка
Аз да се разпиша, че съм била вече в Кавала! Не успяхме да хапнем в таверна там  newsm78 (посочиха ми 2 доста съмнителни кръчми на пристанището и една питиепродавница, по в центъра, където седяха само стари дядовци и пиеха кафе и узо; задоволихме се със сандвичи)

# 87
  • Пловдив
 Peace

А в момента, до неделя има промоция - билети по 19 евро! Peace

За кога са тези билети по 19 евро?  #Crazy
Дори и със смяна на имената, която съм споменала че има - билетите пак излизат по-евтино от цената им към момента в Sky Europe! Сутринта проверявах цената за тези дати за двама възрастни с 2 запазени места и с 1  багаж до 20 кг. - 410 евро е към момента, а с нашите билети + смяна на имената излизат общо 300 евро. Мисля, че 110 евро не е малка разлика!

# 88
  • София
Искам да видя Хърватска,Черна гора и Бразилия.  Mr. Green
Надявам се тази година да се осъществят.
Видяла съм Италия ,Франция,Македония,Гърция,Турция....,надявам се другата седмица и Румъния.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт