Какво сте видели,кьде искате да отидете да видите?

• 9 935
  • 88
  •   1
Отговори
# 15
Мирише ми на форумска среща на Мачо Пикчо, в Петра  или пък на Хавай или Бразилия Whistling Mr. Green
Само термините да уговориме, с компания е по весело... Mr. Green

тъй и тъй ще се събираме... да направим околосветско -  навсякъде ще има по някой екскурзовод- наш човек Mr. Green

# 16
  • Ispania
ХА, ето я моята тема Laughing.
ОБожавам да пьтувам. Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Видяла сьм по4ти цяла Европа Party,благодарение на майка ми успях да видя мноооооооооооооого хубави неЩа Hugи места Grinning.
От Европа НЕ сьм видяла/посетила Европейската 4аст на Турция и Русия.Не сьм била и в Швейцария.Останалите ми се поддадоха Laughing.
Една от детските ми ме4ти беШе Париж(както на пове4ете тинейджьри) Joy,видях го.....,няколко пьти,Оба4е Монте Карло не може да се сравнява с ниЩо Naughty.
Виена е впе4атляваЩт град Peace,спомням си ,4е пьрвият пьт когато го видях ме впе4атли много пове4е от Париж.
Противно на моите о4аквания  Rolling Eyes,в Румьния намерихме един град който не мога да се сетя в момента как то4но се казваШе #Cussing out newsm78,в който беШе просто уникално красиво Peace.
ЛУксембург е много сладьк  Laughing,вьпреки ужасно високите цени, не можехме да го пропуснем при всяка екскурзия Peace.

Била сьм и в Мароко,страхотно място.Ме4таех си да видя Африка Laughing,е това е 4аст от Африка.Толкова екзоти4но място.Иска ми се пак да го посетя,но сьм била ве4е 2 пьти и сега е ред на друга дьржава.
Сега си ме4тая за Латиноамериканските дьржави,Куба,Еквадор,Колумбия........Отделно са Нова Зеландия ,Австралия и Египет.
Островите СейШел и Соломон са задьлжителни Peace

# 17
  • Ispania
Мирише ми на форумска среща на Мачо Пикчо, в Петра  или пък на Хавай или Бразилия Whistling Mr. Green
Само термините да уговориме, с компания е по весело... Mr. Green

тъй и тъй ще се събираме... да направим околосветско -  навсякъде ще има по някой екскурзовод- наш човек Mr. Green
И аз да се набутам в групата Mr. Green

# 18
Аз съм била в Дания, Англия, Италия, Малта, Испания, Турция (Истамбул само), Украйна, Швеция.
Мнооого ми се ходи в Сингапур.

# 19
Аз съм била в 20ина държави, мечтая да видя и останалите.

# 20
Иска ми се да видя и някой голям водопад, все едно кой. Мечтая и за изкачване на 5000 м.н.в. в Хималаите, но вече не виждам как ще стане. Thinking
Има как да стане. Всеки път като се организира експедиция има и места за туристи, естественно туриста стига само до базов лагер. Една дружка така ходи до К2 и до Еверест.

# 21
  • Между гори и планини
Не съм ходила на много места, на малкото от посетените съм живяла между 2м. и 1 година. Била съм в Турция (Истанбул и Анталия) - пак искам да отида, Узбекистан - Ташкент и Ямайка - Кингтсън.
Искам да отида в Тайланд, Бразилия, Япония, Малдиви... много места. За сега си оставам с мечтите, поне докато поразне малкият дзвер.

# 22
  • между морето и небето
И на мен пътуванията са ми слабост. Списанията на National Geographic са ми любимите. Засега извън Европа не съм била.
Посетила съм почти всички балкански страни Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Хърватска, Словения. В Словения по планинските райони е като снимки от календар.
Обиколила съм в Австрия, Италия, Франция, Испания, Англия( Лондон). Най-много ми харесва във Франция (изключвам Испания). От Италия окачвах повече, представите ми не се покриха с видяното.

Мечтая за екзотични дестинации като ЮАР, Мадагаскар, Китай, Колумбия, Куба, Френска Полинезия, Нова Зенландия. Но най-вече ЮАР. Мечти, но смятам поне някоя от тях да осъществя.

# 23
Ами аз съм живяла в Ню Йорк в Америка и в Париж.Няколко пъти съм била в Дубай(най-много обичам Бурж Ал Араб Shockedняма такава красота),2 пъти в Испания,веднъж в Мароко,Англия(по-точно в Лондон),2 пъти в Германия,2 пъти(май) в Русия,Чехия,веднъж в Камбоджа,Бразилия,ЮАР,Мексико и май това са.Аз съм си пътешественик по природа.
Пожелавам ви всеки да види тези места!Всяко от тях има какво да покаже
P.S.Също бях и на Хаваите веднъж Mr. Greenама само за 7 дена,трябваше да тръгнем по-рано от предвиденото.
А също си струва да отскочите до Лас Вегас Rolling Eyes(там загубих към $3000 ама после пък спечелих $5000 Mr. Green),била съм няколко пъти в Палм Бийч(по покана на една приятелка),Лос Анджелис(съвсем наскоро ходих,и беше уау)там видях сградата,където са снимали последната сцена на Хубава жена.
Ако има още нещо ще допълвам

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 19:56 от Cheryl

# 24
  • Някъде там...
Cheryl,дали някъде нямаш постнати снимки от Камбоджа?
Извинявам се за офф-а ,но това е също място което ми се иска да посетя  Hug

# 25
Boryana ами не,не съм поствала снимки никъде.Аз отидох за малко,на гости на една моя приятелка американка,омъжила се за камбоджанец.Тя се разболя и тъй като беше разведена ме помоли да се грижа за децата и,тъй че много и не видях.Ето това е интересно обаче http://www.disagi.com/images/stories/Kambodja/Another-creepy-tre … er-apparently.jpg тук помня,че имаше едно специално място.Заставаш там,каквото и да викаш няма ехо,но потупаш ли се по гърдите,някак си се чува едно леко ехо.Легенда гласяла(доколкото си спомням) че като се потупаш достатъчно добре по гърдите,ще се излекуваш от всички болести.Имало някакъв дух,които ти ги "изсмуквал".Дано съм я разказала точно както си е,че от толкова забележителности е лесно да се объркаш HugТам са снимали и един от филмите Tomb Raider  с Анджелина Джоли(не съм го гледала и не знам точно кой).
Малко повече снимки http://images.ibox.bg/2008/09/05/cambodia2/519x347.jpg това,което според мен прави толкова интересно мястото са корените,които сякаш са се сраснали със стените или по-точно руйните

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 20:15 от Cheryl

# 26
Супер! Това е идея, който има някоя и друга снимка нека я качне. Поне да си погледаме,че за сега в тази криза няма да пьтуваме.
 smile3508

# 27
Била съм в
Дания
Холандия
Белгия
Люксембург
Франция
Испания
Италия
Австрия
Гърция
Турция
Египет
Шри Ланка
Малайзия
Южна Корея
Филипините
САЩ
Канада
Мексико
Доминиканска Република
....май това е  Thinking

Искам да посетя ЮАР и Намибия, Сингапур, Камбоджа и Виетнам, Оман, Лондон (сраааам, не съм ходила), пак Доминиканската и Шри Ланка, и пак Филипините  Heart Eyes

# 28
  • Някъде там...
Cheryl Благодаря много  Hug Прибавям и Камбоджа към списъка ми  Peace

Tatjana Ще разкажеш ли малко за:Шри Ланка,Малайзия,Южна Корея,Филипините.Моля  Praynig ако има и снимки  Grinning

# 29
Мечтая и за изкачване на 5000 м.н.в. в Хималаите, но вече не виждам как ще стане. Thinking
Има как да стане. Всеки път като се организира експедиция има и места за туристи, естественно туриста стига само до базов лагер. Една дружка така ходи до К2 и до Еверест.
Да, зная за тия трекинги, всичко съм проучила. Grinning Мисълта ми беше, че целият ни род, начело с мъжа ми, ще са против идеята и няма да се навият да ми гледат детето, защото ще сметнат екскурзийката за супер екстремна, а не е така. Confused Трябваше да го направя преди да се омъжа и да имам дете. ooooh! Като се пенсионирам ще имам време, но не знам дали ще ми стигнат силите както на Славка Славова. Wink

Общи условия

Активация на акаунт