Какво сте видели,кьде искате да отидете да видите?

• 9 939
  • 88
  •   1
Отговори
Здравейте! Мечтата ми е да обиколя света, но  явно е невьзможно поради куп причини.
За това пускам тази тема всеки да сподели кьде е бил по света и какво му е направило силно впечатление.
Кьде иска да отиде,за да види... Laughing

почвам пьрва:
Не сьм излизала много само Турция, Сьрбия, Хьрватска, Австрия. Италия, Франция, Монако и Испания.
Много ми хареса вьв Венеция, Кралство Монако, Истанбул и Барселона.
 Сега е ваш ред пишете newsm10 newsm10

п.с. Искам да отида до Израел и Бразилия и още...

# 1
  • Монреал
Ами не съм обиколила толкова много места колкото теб  Rolling Eyes Много искам да видя пирамидите  Grinning, също и Индия, Тайланд... Най-страхотното място, което съм била до сега е Хаваи - надявам се да отидем пак някой ден. Друго впечатляващо място беше Ниагарският водопад.

# 2
Мечтах за Париж, видях го, виждам го редовно, няма за мен по-прекрасно място. Макар, че не съм видяла много - Турция, Испания, Белгия, Македония, Германия, Прага... това е май  Simple Smile
Искам да отида в Египет, Италия (Рим, Венеция и Флоренция), Америка (Ню Йорк и Вашингтон), Лондон и Индия. И Дубай...ох, много са, на много места ми се ходи, но кой знае колко ще станат реалност  Blush

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 21:02 от Блонди

# 3
искам да отида в Куба.

# 4
Искам да видя още Египетските пирамиди, Мачо Пикчо, Таджмахал, стария град Петра в Йордания, Ниагара, Копакабана, Уайкики и поне малко от великата китайска стена  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 20:10 от Eli_cz

# 5
Не си струва!
Е, човек може да изкара много приятно, ако има желание да харчи пари, спор няма. Но като атмосфера - всяко място с повечко луксозни хотели ще ти свърши работа. Laughing

На мен ми се ходи къде ли не - в Австралия, Нова Зеландия, Латинска Америка... И в Щатите никога не съм ходила... сафари в Африка няма да е зле... мечти!
Имам приятелка от Тайланд, която все ми разправя как трябва да отида и там...

# 6
  • пак на Рив Гош
Дано не надхвърля ограничението за дължината на пост с моите мечти Simple Smile.
Хубавото е, че бавно и полека стават реалност Simple Smile
Мечтах за Париж, видях го, виждам го редовно, няма за мен по-прекрасно място.
И при мен е така  Blush, даже имах и щастието да живея в него 5 години. Това е моят град!  Grinning
Мечтаех за Лондон - видях го! Искам пак!  Heart Eyes
В момента работя по детската ми мечта (заедно с най-добрия ми приятел) - да видя зоологическата градина на Джералд Дарел на остров Джърси - живот и здраве ще стане през юни.
Друга мечта - Индия - ще се изпълни през лятото. Чакам с нетърпение!

Искам да видя още - Санкт Петербург, норвежките фиорди, Лисабон, Прага, Флоренция (и Тоскана, може и Рим), Ирландия, Нова Зеландия, Мачу Пикчу и стария град в Петра (ще си правим компания с Eli_cz  Wink), Ню Йорк, Ню Орлеан и Чарлстън, Япония, Виетнам... ох, много са! И на половината места да отида, пак ще е добре Simple Smile.

# 7
Аз искам да посетя Хаваи, Мексико, Южна Америка (Бразилия), Австралия и Чехия (Прага).
Иначе съм била в Турция, Гърция, Сърбия, Румъния, Австрия, Унгария, Словакия, Полша, Италия, Англия, Испания, Дания, Швеция, Белгия, САЩ.
Много ми хареса в Швеция - останах очарована. От Щатите ми хареса Ню Йорк и дългите плажове на Флорида, искам да отида в Лос Анджелис, Лас Вегас и Чикаго... май много се размечтах Simple Smile)).
Мисля, че Хаваи, Мексико или Лос Анджелис ще бъде следващата дестинация за посещение, дано е по-скоро  Praynig

# 8
  • E-CLM & CH-VD
Много още искам да посетя. Като начало - Израел, Египет, Австралия, Куба, Холандия, Дания, Япония...

Иначе съм била в Турция, Румъния, Унгария, Чехия, Швейцария, Испания, Франция, Италия, САЩ, Канада, Белгия, Англия. Може и да пропускам нещо  Thinking.

Искам да видя още Египетските пирамиди, Мачо Пикчо, Таджмахал, стария град Петра в Йордания, Ниагара, Копакабана, Уайкики и поне малко от великата китайска стена  Mr. Green

Кога тръгваме?  Mr. Green Пирамидите не ме привличат, Ниагара я посетих, но за другите съм на линия.  Laughing

# 9
посетила съм: Бразилия, Бали, Дания, Франция( Париж),  Белгия( Хент, Брюхе, Антверпен, Брюксел), Германия( по холандската граница).. нещо ми се струва, че изпускам.. ще допълвам като се сетя

Имам огромно желание за: Мачо Пикчо, тибет, Сингапур, Япония, Китай, Хавайте, Бермудите, Сейшелите, Турция, Испания, Италия, венецуела( и пос специално най-вокия водопад) и Бразилия още няколко пъти Flutter

Вес
, о-в Есме Mr. Green

# 10
От дете имам един списък с местата които искам да посетя ( включително и от България). Успявам с някой от тях, но други непрекъснато се добавят към списъка.
Искам да посетя Египет (уговарям с една приятелка от Египет да ни придружи), искам да прескоча до Перу и Бразилия, Чили също е в списъка. Намерих едни оферти например за Тайланд или Индия ( 15 дни, всеки 2 дена си в различен град, имаш местен гид, посещаваш месни завеения). Пълна романтика според мен.

# 11
  • Някъде там...
Посетила съм:Турция(Истанбул,Кушадъси,Анталия),Гърция(Патмос,Санторини,Родос,Атина,Агиос Николаус,Миконос,Патра,Крит),Хърватска(Дубровник,Хвар,Мджет)Кипър,Италия(Венеция,Сицилия,Палермо,Неапол,Чивичивели)
Украйна(Одеса,Ялта)Франция(Марсилия  Mr. Green ) Може да има и други,но не се сещам  newsm78 Много искам да отида Тайланд,Лаос,Виетнам,Мексико,Санкт Петербург това на първо четене а иначе искам да посетя всяко кътче по света,знам че е невъзможно,но съм длъжна да опитам  Peace

# 12
Мирише ми на форумска среща на Мачо Пикчо, в Петра  или пък на Хавай или Бразилия Whistling Mr. Green
Само термините да уговориме, с компания е по весело... Mr. Green

# 13
  • Nederland
Много обичам да пътувам. Посетила съм: Гърция, Турция /много голяма част от страната/, Македония, Сърбия и Черна гора, Хърватска, Румъния, Унгария, Чехия, Полша, Австрия, Словения, Германия и Холандия. Обичам Холандия, но сърцето ми остана в Австрия. Влюбих се в тази държава и ми се струва, че с удоволствие бих живяла там.
Мечтая си за Бразилия, Куба и Нова Зеландия и се надявам да имам възможност някой ден да ги посетя.

# 14
И за съм фен на пътешествията. Била съм на обиколки из Франция /Париж, замъците по Лоара, цялата Ривиера и по-специално Кан, Сент Тропе, Ница/, Италия /Милано, Флоренция, Венеция, Верона/, Естония /Талин, Пярну, Тарту/, Русия /Москва, Санкт Петербург/, Монако, Холандия /Амстердам, Ротердам, Дордрехт/. Градове: Амстердам, Барселона, Киев, Виена, Будапеща, Прага, Бърно, малки градчета в Словакия. Круиз из Средиземно море - Ница-Корсика-Ибиса-Майорка-Барселона-Ница.
Не съм разгледала нито една от съседните на България държави. Confused Много пъти сме минавали с кола през Румъния и Сърбия, но единственият град, в който се поразходихме беше Арад /Румъния/.
Загубих интерес към Европа, навсякъде ми се струва еднакво вече. Не че ще спра да обикалям и да се връщам по местата, които са ми станали любими, но мечтите ми са насочени в друга посока - Мексико, Бразилия, Куба, Хавайските острови. Иска ми се да видя и някой голям водопад, все едно кой. Мечтая и за изкачване на 5000 м.н.в. в Хималаите, но вече не виждам как ще стане. Thinking
Най-любимият ми град е Париж. Heart Eyes Единственото място, което се оказа по-красиво и от сън. Обожавам и цяла Франция и френската култура изобщо. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт