Съпруги на военнослужещи

• 53 944
  • 713
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде в Европа...
Абсолютно същото нещо го има залепено на стената в канцеларията ни....

# 136
 welcomeна новодошлите :hug
Да ви се похваля нашият тати е приет в академията . Най се радвам затова че кандидатства за първа година

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:35 от vankonasi

# 137
  • Разпиляна във въображението
vankonasi, браво.

Аз се чудя кой ще сложат на министерския пост. Сегашния ни министър е толкова готин човек и много ме е яд, че няма да го запазат.

# 138
А  сега се почерпете

Мириел благодаря ти много Hug

# 139
Здравейте момичета, предстои ни местене във Велико Търново и както се сещате, ще имаме проблем с намирането на място в детска градина за детето ни. Казаха ни, че е започнало строителство на една такава само за военни. Някой знае ли подробности?

# 140
Здравейте момичета!
Влизам във форума вече 4-5 месеца, но едва днес открих вашата темичка.
Ще се радвам ако ме приемете в дружинката  Hug
Казвам се Стилиана, на 22 години от Шумен.
Очакваме нашето бебче на 14 ноември, а мъжа ми заминава в Афганистан през август  Cry
Има ли и други мами, които са родили в отсъствието на бащата? Извинете ме, ако вече сте споделили - аз сега се връщам назад да чета.
До скоро!

# 141
Здравей Стейси. Страхотен аватар. Безпроблемна бременност.

Някой да е чул слухове за евентуалния ни министър?

# 142
vankonasi,браво welcomeна новите мами.Стели и нашия тати е там.Трудно ще ти е много,но той го прави за теб и бебо.Ще стискаме зъби,най важно е да се върнат живи и здрави.Безпроблемна бременност ти пожелавам,и едно здраво бебче.

# 143
 welcomeна новите Hug
Мириел и аз се надявам пак да е същиян , но се съмнявам Sad, но все пак си сисля ,че това ще го знае някой от Стара Загора

# 144
vankonasi,браво welcomeна новите мами.Стели и нашия тати е там.Трудно ще ти е много,но той го прави за теб и бебо.Ще стискаме зъби,най важно е да се върнат живи и здрави.Безпроблемна бременност ти пожелавам,и едно здраво бебче.

Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug
mama na niki , твоя мъж сега е там, така ли? До колкото знам ще се засекат с новата група за около 20 дни. А вие от къде сте? Стара Загора?

За новия министър мъжо каза, че щели да разследват гласуването /имало много купуване на гласове за РЗС/ и ако се докажело най-вероятно НДСВ ще влезе в парламента. При това положение има голям шанс да остане същия министър, защото били доволни от него  newsm78 Аз не разбирам много от политика, но тази схема ми се вижда невъзможна. А човека наистина си е много готин...

# 145
Ако толкова го харесват трябва да се постъпи над партийно и да го оставят, но Борисов досега не показва много много здрав разум.

# 146
Този човек направи за съвсем кратко време толкова много неща , адругите за 20 години не са направили нищо

# 147
Като гледам всички са на едно мнение за бившия министър.....дали няма начин да го върнат  newsm78   

# 148
Стели,ние сме от Пловдив.Да и аз знам 4е ще се засе4ат около 20 дни.Съпруга ти свързал ли се е с някой там за да знае к,ви неща да носи.За багажа става въпрос.мога да ти пиша.Там има нет,може да се комбинира с някой колега с лаптоп и да се 4увате.Всеки месец им дават 1 карта от 60мин.безплатна.Иначе е доста скъпо да ти се обажда от неговия тел.На него до бг му е 8лв.на теб 2,3лв.Ако има нещо което те интересува питай.Не се притеснявай,вси4ко ще  е наред.

# 149
mama na niki извинявам се за въпроса Embarassed ,но твоят съпруг в Карлово ли работи

Общи условия

Активация на акаунт