Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 916
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 140
Казаха ми на уше, че Ива винаги е била по-красива.  Wink

Аз в началото също мислех Дара за малко крейзи, но с постъпките си в последствие се видя, че е много стойностна.

И от мен лека нощ!   sleepuu

# 1 141
Малееееееееееее ....

Оставих ви на 17стр .... намирам ви на 77стр  Shocked

77....  #Crazy #Crazy #Crazy

Обаче се радвам,че Аня е излязла.. незнам какво е ствало.Сега го свалям ...пък за прочитането на 60стр- трябва да си взема болничен  #Crazy #Crazy #Crazy

Hug

# 1 142
и аз само по диагонал мога да Ви чета, че сте мноого бързи...
ама може ли някой да ми каже, моля, коя беше тази Руслана снощи, която защитаваше Ивайла?  Rolling Eyes Певица ли е?

не можах да го догледам шоуто докрай, обаче беше много натоварващо още от самото начало, много простотия бе, гледах го до момента, в който мъжът на Аня Пенчева каза на Ники Кънчев, че води дребнаво и вместо да сдобри двете воюващи страни той ги насъсква още повече... с което съм напълно съгласна между другото  Peace никой замесен в подобна ситуация не може да се измъкне чист... трябваше много радикално да се действа - и двете аут, щото и кауза, и дечица, и 'нам кво си отиде всичко на кино...

# 1 143
Аз ли си фантазирам или току що чух в клипчето от V-бокса от излизането на Анка, че процентите са били 20% за Аня и 80% за Ивайла и Ивайло направил така, че да са горе долу равни, за да не пукне съвсем от срам? Thinking

Да, така казва.
Кой го казва?

# 1 144
аз съм точно с противоположното впечатление - Ива постоянно се опитва да я манипулира, не й позволява да е личност - трябва да е нейна сянка и слуга. И когато Дара й се опъне - кръвта вода не става мяу, мяу ...
Отнася се с неприкрито възмущение към страстта й към окултизма.
С две думи - изобщо не я уважава.  Naughty

Подозирам, че всичко е тръгнало от майката - Ива е била красивата и глезената, Дара е била грозното пате. Но както и в приказката стана, Грозното пате е лебед по характер. Докато красавицата не вижда нищо освен себе си и амбициите си.
Какво каза Ивайло на Аня за майка им - че е измъкнал дъщеря й, от какво беше  newsm78
Точно обратното е било Ивайла е била доста затворено дете и не особено популярна.

# 1 145
Братята на Ива  казват,че е била доста грозничка и свита и винаги е живяла в сянката на Дара.Може би затова сега се опитва да я мачка.Казват също,че е много нервен и избухлив човек,че има дом в който е като музей няма никакъв живец.

# 1 146
Не знам дали майката си личи по детето или мъжът по жената, както се ебавате тук, но гледай майката и ще разбереш каква ще е дъщерята като стане на нейните години, умножено по 2!!!
Да не забравяме и пипиния татко....прекалено много драматизъм в гените на това момиче, ама няма лошо... при Сашо Диков тези всички страсти изглеждат симпатично, при майка й - неприятно, от Пипи зависи какъв път ще поеме.
И все пак аз си мисля, че Пипи се радва, че майка й излезе.

# 1 147
Аз ли си фантазирам или току що чух в клипчето от V-бокса от излизането на Анка, че процентите са били 20% за Аня и 80% за Ивайла и Ивайло направил така, че да са горе долу равни, за да не пукне съвсем от срам? Thinking

Да, така казва.
Кой го казва?
Аня

# 1 148
ама може ли някой да ми каже, моля, коя беше тази Руслана снощи, която защитаваше Ивайла?  Rolling Eyes Певица ли е?
Руслана е бивша съпруга на волейболиста  Димо Тонев

Говори се ,че доста я е биел ама като гледам има защо.Честно казано на мен ми е много противна.

# 1 149
  • Tам през Атлантическия океан
Братята на Ива  казват,че е била доста грозничка и свита и винаги е живяла в сянката на Дара.Може би затова сега се опитва да я мачка.Казват също,че е много нервен и избухлив човек,че има дом в който е като музей няма никакъв живец.
Е тя и сега не е особено красива  Sunglasses
Ивайла е от хората които мачкат и са готови на всичко за да постигнат своето т.е. да е тяхното.
Всичко от нейна страна е показност, егоцентризъм ..... дори и дадените пари накрая потвърждават това  Wink

# 1 150
valq_78, мерси    bouquet

хора, а с какъв процент излезе Аня? колко бяха гласували за нея (или по-скоро за мъжа й)?

# 1 151
valq_78, мерси    bouquet

хора, а с какъв процент излезе Аня? колко бяха гласували за нея (или по-скоро за мъжа й)?
Е тя си каза че хората ще преценят дали да остане  Wink Така и стана

# 1 152
  • София
Ето как Аня напуска Къщата:   http://www.vbox7.com/play:75d2d2c1
Ох Славче много ти благодаря за линка  Laughing посмях се пак

Аня - аз ще дам пресконференция
Ивайло- не е вярно, аз няма да и позволя
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нее, Аня до края се излага.Въпреки,че изигра извинение и прошка, пак накрая не успя да се сдържи.Горката Пипи.А за тези 50:50 изобщо не повярвах, нито за по-високите проценти на Аня.После нека пак кажат ,че не лъжат с процентите.

# 1 153
Дали само аз разбрах, че снощи Ивайло е казал в къщата нещо на Саша? Стори ми се разтроен, като  после се обясняваше в ефир, че днес ще иска две минути и нещо пак мелеше  с Мария?

# 1 154
Не мисля че Аня е изиграла прошката , наистина съжаляваше за ситуацията която създаде.Просто Ивайла продължи да чопли и да я провокира.
Добре стана че си тръгна Аня  Peace

Общи условия

Активация на акаунт