Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 54 324
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Пловдив
Е,вие пък ще се обиждате,като се сравнявате с Аня ли?Аз я харесвам и ще съм щастлива на нейната възраст да съм като нея,а не като Божидарка.Хайде,може да ми викате Аня Пенчева Crossing Arms

# 1 501
  • София-в сърцата на моите деца
Сега филии мажат, спагети ядът - как не надебеляха тия жени там бе?!   Thinking  Гледам ги, слаби са.
Дет вика баба ми "От инат не виреят"
 Joy
Или имат глисти.... Joy

# 1 502
Момичета, на мен ми е жал за Бижидара. Изглежда ми засрамено и изтормозено това момиче. Сякаш в много и дойде, милата Rolling Eyes

# 1 503
Изчетох ви  Simple Smile .

# 1 504
# 1 505
Ти си герой Peace Заслужаваш похвла. Ние не успяваме да се изчетем Embarassed

# 1 506
Не е необходимо да присъстваш, само сеир да гледаш е достатъчно!!!
 И как ли си купи джипчето, мезонетчето и т.н и т.н.//аха-а-а от закуските, нали, които не е яла? newsm78

Джипчето й го е купил бащата на детето й, който забележи, не е напуснал жена с деца заради нея.И не е чичка.

Тук се обсъжда поведението на хората в къщата, а не тяхното минало и личен живот извън нея.
То бива да се ровите на хората в чаршавите, ама вие и в друго им влязохте.
Това само хора с комплекси го правят.Разбирам защо симоатизирате на Аня Пенчева.
Бащата на детето й също е имал брак и друго  семейство и сега пак има брак и друго семейство и е около 50-така/ ако искаш му викай младеж, твое право/. но след като Аня е леля на тази възраст ,по презумпция се разбира и за нейните набори/ Mr. Green

Виж сега, нито съм се интересувала, нито пък се интересувам от тия хора.
Коментирам ги сега заради това, което са в това реалити.И заради това смятам, че мнението ми е обективно, защото не е обременено с друга информация.Отделен е въпроса колко е вярна тази информация, която я имате, като гледам Аня какви ги бръщолеви,като нищо може да й повярва човек, ако не гледа.
Така че въобще не ме интересува живота им извън пределите на предаването.Нито ми зависи нещо от тях, ни нищо, така че ми спести клюките си.Не ме интересуват.

Попръцквай си колкото си искаш, глей само да не се разсмърди много, че не трая.

Бианка,  Heart Eyes

# 1 507
...Ей ама ти да не си хвърлила очо на Дичката, че баш за тия две мадами питаш  Wink [/b]
                           Аууу, не ме кълни така  Stop. Но му признавам, че има вкус момчето (за разлика от акъл).
                           Аз също изчетох всяко мнение от всяка брадърска тема, така че - възможно е  Twisted Evil.

# 1 508
при положение,че никой в обкръжението  не би си позволил да й говори така,може точно такъв тип мъж да й липсва-малко груб.за ивайла говоря.
                            Уф, то да не си красива и сама жена. С Кошлуков я свързахте, сега с Ивайло... кой ли следва?

# 1 509
И мен ми е жал за Ивайла Бакалова. Горкото момиче. Красиво, богато, успяло. Как да не го съжали човек.  Cry
Мен ме смущава ценностната система на хора  като теб.
                             И за да те смутя съвсем - и аз плача нощем за Ивайла  Mr. Green. Така и не намерих дотук нещо излишно в поведението и, напротив - за мен тя е символ на истинската жена   bouquet.
много е красива Ивайла на тази снимка, която си сложила за аватар.

# 1 510
  • Пловдив
na qa,някак не е редно да влизаш в една многостранична тема,да изказваш мнение и когато някой не се съгласи с него,да го заклеймиш и приканиш да не клюкарства и да не те занимава.
Излез от темата,моля те,просто не ни чети.
Живей си живота и ни остави да си обсъждаме на воля!!!

# 1 511
при положение,че никой в обкръжението  не би си позволил да й говори така,може точно такъв тип мъж да й липсва-малко груб.за ивайла говоря.
                            Уф, то да не си красива и сама жена. С Кошлуков я свързахте, сега с Ивайло... кой ли следва?
Е това за мъжа на ани беше казано под майтап, но е факт, че на Ива той й хареса- каза го няколко пъти.
За Кошлуков, той беше увлечен по нея и това си личеше ! Peace

# 1 512
...Излез от темата,моля те,просто не ни чети.
...

Joy Ми пишете си на лични, като не искате да ви четат хората

# 1 513
  • Плевен/София
   Грешка.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 16:19 от pozor

# 1 514
Бтв, снощи Ивайла беше искрена, като каза, че и прощава. Аз поне го видях.

Незнам дали наистина е било така. Аз нито вярвам на нейната искреност, нито на тази на Аня.
Добре направи мъжа и, че си я прибра вкъщи.
А Ивайла, ако беше простила наистина, после нямаше да "хапе нежно" сестра си, че си била говорила с Аня и били и се подигравали. А и другото, което за мен беше по интересно, е наистина как изрязват разговорите и показват, това, което на тях им е най-удобно.
Вчера точно Ивайла като обяснпваше на сестра и как с Аня са и се подигравали (според нея) и Божидара каза, ние накрая казахме, че преличаш на италиянка и Ивайла и казва, че нямало такова нещо.... Еми аз за себе си направих извод....

Peace Peace Peace
подписвам се под всяка твоя дума и на мен ми стана неприятно именно от целувките и последвалите пак оплювания. аз също го чух и ми направи впечатление това за италянката- ама нормално това  е Биг брадър, естествено има монтаж

Общи условия

Активация на акаунт