Vip Brother епизод 3 - Пети номинации - Дуела

• 53 980
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Пловдив
И ние се смяхме накрая на разговора между Сашо и Петя  hahaha Joy Те даже мъжете около тях двете, които най-много ги обичат, видяха, че за нищо не стават... Време е Сашо да пребере щерката, че и тя много се излага...

# 2 446
Oh Strashno mi e dosadna Ivayla... s neya prosto ne moje da se govor~!!!!

Ivaila ne ia znam kakyv biznes ima ako ne moje da vodi dialog s nikogo !

Pipi prosto ne e v  chas.
Prosto e otkacheno.

Ivayla i pipi vyn!!!!

Spored men Maria syvsem choveshki j kaza - che samo prekysva i Az Az Az...

# 2 447
Някой иска6е разговора на Пипи с тати
ето го http://vbox7.com/play:f7e23273

# 2 448
Pipi e straaashna manipulatorka - straasdhna. Vyrti roditelite si na malkiq si pryst / ahahah. Triumf totalen .
Oh, gnusna mi e Ivayla, Typche typche i machka.

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:36 от мацка

# 2 449
  • тъгата в мен
В момента танцуват,пият текила и няколко дечица подскачат из стаята все още..Май съм изтървала мисията-Саша май трябва да имитира Мария,Ицо-Пипи,Диана е с дрехи на Софка..

# 2 450
# 2 451
Мерси много bouquet
а на края на Сашо чак му стана смешно какво иска Пипи от него hahaha

# 2 452
Oh, kolko sa po gtotini i sveji mujete v kyshtata!!! xzashto taka be, zashto sme tolkova skuchni i typi i nepriqtni jenite? Mujete puskat lafove, smehsni sa, dobronamereni sa, uravnoveseni sa. Aman!

# 2 453
Oh, kolko sa po gtotini i sveji mujete v kyshtata!!! xzashto taka be, zashto sme tolkova skuchni i typi i nepriqtni jenite? Mujete puskat lafove, smehsni sa, dobronamereni sa, uravnoveseni sa. Aman!
Що бе Софка също е свежарка

# 2 454
Що бе Софка също е свежарка
Ami tq e dushica, ama ne e chovek s inteligenten humor...Sofi naistina edinstvena otsramva nashia pol. Mnogo me kefqt Iceto, Toshko, Deo ...ama i drugite- tolkova drujeliubno si se razbirat, s prostotijkite si...abe gotini sa i izobshto ne se vzemat naseriozno. Daje milko mi haresvashe Grinning

abe, Ruska ot foruma naistina li e suprugata na Milko?

# 2 455

Благодаря ти.   bouquet

Е, това момиче съвсем ми падна в очите..."Ако мама каже, че нещо е бяло, а аз мисля, че е черно...то след малко става бяло."  Shocked
Пипи освен, че не е личност, явно не успява и да живее собствения си живот.
Това, че няма собствено мнение бледнее в сравнение с това, че съвсем умишлено си го е избрала.  Дано мама да не и каже, че е подлога,  че току- виж се заложила под нечий задник.  Sick
Сашо Диков много ме изкефи, егати свежара, с невероятно любящ глас.  Дано успее да въздейства по някакъв начин на дъщеря си, че иначе е изгубена тотално.
Толкова и е промит мозъка на Пипи, на моменти чак ми е жал.
А Аня мисля да я посетя на някое представление в Народния и да я замеря с развалени яйца или нещо още по- смрадливо.  Mr. Green   Как не я заболя поне един път сърцето за дъщеря и... е*ати самовлюбената дърта ша*рантия.  Close
Спирам, че набрах инерция и след малко ще трябва само звездички да пиша.  hahaha

# 2 456
Някой гледа ли онлайн от сайта на випа,качеството как е?

# 2 457
Пуснах преди малко да погледам преди лягане дали има будни в Къщата. В кухнята на масата са Ицо, Софи, Саша, Мария, Божидара и Пипи.....+ детето на Мария, а минава 2.30. Имало е веселба явно, почерпени са...Софито обича всички...моли бате шефа да пусне музика. Иска да пие още..Ицо й казва стига толкова, да ляга...Продължават с разговорите. Саша нещо казва, явно преди това Божидара и Софито са се целували, ама Софито вика как бее, ние приятелски се целуваме!Софито казва, че мислила ,че на Божидара дрехите, които шие струват много, а те били по 150-200 лв, колко неща щяла да си купи.Ицо казва, че тъпо било да има в играта победител, но ако зависи от него - Софи трябва да е: най-добра, най-хубаво пее, и за 3 лв прави манджа за 15 човека. Казва, че знае колко участия има, колко губи..и без Дачо. Софито вика, че от колко години пеела, но хонорарът й бил от най-малките. Другите викат ми проста си, а тя - ми аз искам да веселя хората. Мария най-после се сети да прибере детето...Вече ни прехвърлиха в спалнята...Ицо и Саша докарват и Софито, която заявява, че ги обича всичките Simple SmileSimple Smile Лека нощ момчета, супер сладки сте, им вика.

# 2 458
аз... такова... пак да са примоля... отде да зърна участието на Део снощи... дайте линкче, плийййз...  Hug
http://vbox7.com/play:5755900e

мерсиии  Hug
изгледах го макар и със закъснение, че виждам вече нови събития и развития...
Лора ме кефи как пее, а Део е пич...

# 2 459
Софито си е Софи,няма като нея друга Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт