Арабска страст, мактуб, съдба за 110-ти път пак ни събра

• 20 870
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се само, да не ви изгубя дирята.
Кисела съм напоследък, затова не пиша.

Поздрави от мен    bouquet

# 46
добро утро аз хапнах ей сега на бързо вие за вечеря а аз за закуска ама снощи бях заета  и не можах да вечерям с вас Hug  а ако знаете как добре ми се отрази музиката old sport страхотна е  е за някой е за залез за мен за изгрев колкото до мойто либе естествено че ме обеди че е писал за приятеля си разбрахме се да се надяваме че няма да се повтаря Cryлелел страшно оформление имам сега кафенце кока кола цигарка лека маждукаща светлинка  чилаут музика и аля с 3 тона по високо изпалнение нещо между реване на бенгалски тигар и меца гризли( нищо чудно и някъде из овчакупел чак да го чуват) Laughing Laughing Laughingайде аз отивам на новата работа
ето ви и по едно кафенце нал съм първа на линия

и само още нещо какво е отношението ви за бяла и черна магия newsm78 newsm78 newsm78  и можели твой приятел да гледа с лоши и завистливи очи върху теб и всичко да ти е наопаки когато той е около теб   като се върна от работа ще конкретизирам въпроса си и ще ви обесня за кво точно иде реч сега бягам че автобуса ме чака лек и спорен ден обичам ви Hug Hug Hug

# 47
Добро утро и от мен. Да се разпиша за тази сутрин преди работа с малка закуска с кафе

Алаа, успех на новата работа!!!  bouquet
И приятен ден на всички!!!!!!! Heart Eyes

ок по-малка закуска

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 11:17 от Lubava

# 48
Alaa аз не вярвам в магии, но вярвам в отрицателната/негаривна енергия и в негативното мислене, които пораждат проблеми и неприятни ситуации. Затова напоследък се говори много за положителното/позитивно мислене и други такива.
Казано е, убий врага си с любов (или с усмивка)
Днес ми попадна нещо интересно, не бях чувала за това място по-рано, моля информираните да ми пишат нещо повече

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=93483681296&h=oqnO … =Twwr5&ref=nf

# 49
Латея, усещам аз, затова не те дърпам много за опашката. Да минава бързо каквото те е раздразнило, че липсваш тук! Hug
Алаа, дръж го изкъсо твоя момък, за да няма лоши изненади  Peace Успех на новата работа! По отношение на черните и белите магии се съгласявам с Надя на 100% - отрицателната енергия е нещо пагубно, пази Боже от такава  Praynig
Любава, мерси за закуската! (само внимавай да не надвишава разрешените размери от 600 х 400, да не дразним излишно модовете)
Наде, съвсем наскоро се задълбах в подобна информация за един друг храм. За този не мога да коментирам, но ще прочета с интерес.  bouquet
Мързи, хайде де, не си ли станала още  Mr. Green
Работещите момичета (като мен  Twisted Evil), разпишете се както подобава в петъчния ден! Hug
Рейн, пак ли сте се впуснали в приключения или днес ще прескочите  newsm78

# 50
Рафи, получих ти писъмцето ще ти пиша на лични когато имам инфо. За съжаление освен моето фамили незнам други русенки дали ще има, Цецито днес пътува към любимия, а на Гери ще и пиша допълнително когато решим нещо.
Шехи винаги когато имаш подобна информация пиши тука, виж историците сме бая Simple Smile
Анди какво става в Кувейт, не съм чула за буря.... Да не са ти взели компютъра Simple Smile

И тъй като наближава май, я кажете липсват ли ви едновремешните манифестации или мен ме е фанала носталгията?
Кате какво става покрай тебе, скоро не си се хвалела с гости и емоции няма, много скучно е край тебе? Как е Ахмед?

# 51
Наде, точно на време питаш   Mr. Green

Ето целия  тайландски  барабар с маймунките е съпричастен на радостта ми послучай окончателното заминаване на братовчеда-гнус  Mr. Green   черпим щедро , а който ме  познава, знае, че не съм по черпавките много-много  Mr. Green

Та така, оставаме с едно гърло по-малко,с  един досадник по-малко, с един дразнител по-малко, с един лицемер по-малко, един интригант по-малко  Mr. Green   Всъщност да, другите момчета не ме дразнят, дори са симпатични, ако не седят прекалено дълго на гости  Mr. Green

Така или иначе, братчеда-гнус не дойде да се прости с мен и да ме помоли за прошка, че толкоз години съм го търпяла  Crossing Arms   По мой груби сметки е извлякал от нас пари, колкото за една прилична кола, ако не и повечко  Rolling Eyes

# 52
Това е знаменателно събитие и почерпката е правопропорционална на значимостта му! Честито, Кате!

# 53
Това е знаменателно събитие и почерпката е правопропорционална на значимостта му! Честито, Кате!

хихихи  Laughing   е можеше и по-богата почерпка, ама от тоя кръвопиец почти не остана. 

Доколото си го познавам, на тръгване пак ще завлече нещо  Sick

# 54
  • София
Цитат
Работещите момичета (като мен   Twisted Evil ), разпишете се както подобава в петъчния ден!

Ето ме, тук съм Grinning
Добро утро, дами!
Алаа , успешен първи работен ден на новото място!Присъединявам се към момичетата, които те посъветваха да държиш момъка изкъсо и  да имаш едно наум. В никакъв случай не целя да те нападам или да ти развалям настроението след сдобряването ви, просто те съветвам да не се вслушваш единствено в силните си чувства, а и в разума.. Peace
Любава, мерси за закуската! Heart Eyes Hug
По отношение на магиите, било то бели или черни, изобщо не вярвам в тях..Хубавото или лошото си го правим най-вече сами! Thinking
Шехи,отварям се аз с времето, да знаеш..Преди малко развалих рахата на шефа, като му се поопълчих словесно за пореден километричен превод от днеска за вчера Close А той явно не очакваше подобен изблик на недоволство от моя страна и направо остана опулен.. ShockedНе че съм си позволила кой знае какви волности, но в рамките на добрия тон начертах някои граници.. Wink
Латеа, дано ти се поуталожи раздразнението и да се появиш Hug
Мързел,къде са курабиите newsm78 Или те домързя да ги спретнеш Mr. Green Ако е така, бегом марш към стария ник  Чингиз Хан, я монголецът какъв е бил деен... WinkПри своя разцвет Монголската империя под негово управление  е включвала  големи части от днешните Китай, Монголия, Русия, Корея, Азербайджан, Армения, Грузия, Сирия, Турция, Ирак, Иран, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан, Таджикистан, Афганистан, Туркменистан, Пакистан, Палестина и Кувейт. А това с мързел не ставаааааа... Naughty Шегувам се, разбира се.. Hug
Напоследък много дами пак зачезнаха, не изброявам поименно, за да не пропусна някоя Peace Призовавам ги да се  разпишат в най-скоро време  Hug
Не знам, дали писах преди време, дано не се повтарям... Rolling EyesУчилището, в което учат трите диванета, прави тази година 125 години от съдаването си. В него сме учили и майка ми , и аз и брат ми.. Simple SmileЩе се организира концерт в залата на ВИАС.Казвам всичко това във връзка с участието на моите гълъбчета в концерта. Щях да падна като чух разпределението на разните там роли..Двете малки ще танцуват тарантела /една от тях нарича танца Тарантула Mr. Green/ и Пайдушко хоро заедно с останалите деца от танцовия състав.Но бъзикът дойде от ролята в пиесата, в която ще вземат участие. Едната близначка ще е жената на Хитър Петър, а другата циганка, продаваща лъжици и паници.Явно подборът е бил точен, като зареди последната думите си, звучат като от native speaker.... hahaha JoyА и нали е чернокоса, съвпадението е пълно. Mr. Green Каката пък ще пее "Вървят ли двама"...Голям купон ще се заформи май.. Party
Шилан, честито!Ама по случая не е ли редно да черпиш с тулумбички и боза на живо, откога ги чакам..Срещата още повече Grinning
Я да бягам аз..То верно, че петъкът е ден на майстора, ама превода мен ме чака.. CryНищо де, още пет часа до началото на заветната почивка.Целувки на всички ви Heart Eyes

# 55
Аз днес съм на всяко гърне мерудия, но настинката не ми дава мира и гледам да се "заглавичквам" с разни други неща, да минава времето по-бързо.
НСЕ, много хубаво си му го рекнала на шефа ти.Продължавай в тоя дух!Поздравления! Peace Това с ролите наистина е голям майтап, да не забравиш да филмираш събитието! Нашата гимназия също има юбилей (е,по-скромен е от вашия), а ние сме юбилеен випуск и на 5.юни съм на концерт, а след това на вечеринка със съучениците (които от тях дойдат,де). С голямо нетърпение очаквам събитието. Гони ме и мен носталгията (но не по манифестациите  Naughty, а по младостта и детството  baby_neutral)

# 56
Олд, темата за забравените жестове е виновника за твоята носталгия   Simple Smile

аз манифестации не помня, но ми е мъчно за безгрижието на детството  Cry

# 57
А моя випуск правят 30 години откакто завършихме гимназия, но срещата ни е на същия ден в който е бала на сина ми, къде е Кубрат, къде е Русе - няма начин Sad
Белбайка чакаме първи снимки на принца от Танджер Simple Smile мама дано ти бъде в помощ на ръцете и душата

# 58
  • по пътеката
кате, 4естито отърваване! много диети4но- плодно по4ерпване, мерсаж!  bowuu  bouquet
докато е пекнало хубавото слънце с прохладен свеж ветрец да дам позитивност на поста си ! Party днес направо ,ако мога да си кисна и мотам навън ще го направя! даже  ми се ходи на подстрижка, дано стане,4е ми се иска само с един замах да ми става косата  във форма! сега е нещо буклаж, нали децата са се метнали на мене  по къдравост!
от цецито имате поздрави, последно се 4ухме за лек път и да снима съм й казала! и поздрави на вси4ки в съседната земя!  bouquet Peace
латейка, няма още дар от бг, но какво се 4удя! за едно писмо от министерството от 4 април още ни вест, ни кост, а е с специален щемпел,специална марка, ама никакъв респект към висшите инстанции, като не е за  ли4ен интерес!каня се да направя едно оплакване, ама е  поголовно,не само за нашия клон! в4ера разправям на спорт-колежките, 4е ве4е като ме видят в пощата и им светват табелите отпред на 4елата -мразя те, досадна муха! те се хилиха за спорта с мене! един слу4ай -толкова съм им досадна, 4е отивам един ден за нещо друго и със  супер настроение, любезна усмивка и оня от гиш?то направо ми вика-няма нищо  за вас ! ами няма и да има, като никой ве4е не иска да ми го пусне от нийде, загубихте доверието на европата!аз да питам за другото...!
олди, пий си хаповете и удари една сауни4ка, масаж4е, там масла ала-бала! Crazy
и моят мъж болен ,ама командировката му съвпадна с потопа ,а те са били на някакво изложение по полетата на тунис и мокри крака, глава -красота! но пък се показал оправен извади ме от нелегалното ми положение от 2 месеца дето бях!  пак ще носим бутило4ки от бг-идеологията май се оказа правилна!
алаа, не знам какво да кажа, но олди май най-верно го е казала-животът  у4и на много, само не е хубаво да се окажем добри детективи!
4естита ти работа!
ало в либията какво става? нямаш ли ве4е решение? ти или той? за лятото е супер топли4ко тъдява! Flutter
деси, е намери ли амоня4на сода! последно така ли се казва ? тоест си го познаха? тука в големите магазини освен бакпулвер и сода няма друго, трябва по ханутите да се  поровя! щом желатин ,някаквъ си вид намерих, но нещо не се прежалих да пробвам! Thinking
наде, де в танжер я прати! в алже (алжир ) си е тя!

# 59
И аз за Танжер се зачудих, но явно е грешка на езика  Wink
Наде, абитурентка си ти значи по всички параграфи тази година  Peace
Кате, и темата е виновна, но и това, че си бях в Смолян за празника и ходих насам-натам и като бабичка нареждах - тук еди как си беше,еди какво си правехме едно време, а спътникът ми само слуша и кима с глава...Как се променя човек с годините - преди искаш да избягаш в големия град, да си самостоятелен, сега - към дома те влече, мама да ти слага и да ти вдига..ееех  пълно щастие няма ooooh!
Марси, за сауничка не знам, обаче едно масажче как хубаво ще ми се отрази...Но тук масово масажните помещения са едни такива ледени,неприветливи...само повече можеш да настинеш  Sick И най-омразното ми е да се събуеш и да не ти дадат чехли за еднократна употреба или каквито и да е, и да трябва да шляпаш по плочките бос  Crazy
Навън обаче едно хубаво слънце е пекнало, птички пеят, а планината е цялата в сняг - миналия ден се скъса да вали. Следобед може да се опъна на терасата, нали е южна - да си напека синузита и старите кокали  newsm78

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 14:25 от Old Sport

Общи условия

Активация на акаунт