Арабска страст, мактуб, съдба за 110-ти път пак ни събра

• 20 992
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Деси, ще си кажеш накрая... Laughing
Аз да питам ли пак за шишата как действа?  Rolling Eyes  newsm78
Редовно си питам и редовно не получавам отговор, hahaha но се надявам да не ви преча с това.  Laughing
Олди, и все пак ще дойдеш, ако не за друго, то поне да си прибереш любимеца. Wink
Хм, Thinking....Мързела оспорва... да не се сбиете пък сега за камилата  newsm78

Незнам дали обичаш да готвиш, но покрай лaзанята се сетих че можeш да спретнеш (когато се оправиш Peace) една друга местна вкусотия (начина на правене е идентичен- на редове) наречена ''Пармиджaна от патладжани''.
Пак на дълги ивици се режи, оставя се в студена вода със сол 20-ина мин и после се панирват с яйце и брашно. Прави се отделно доматен сос като за паста и редиш в тава-сос, патладжан, вид безсолно сирене или кашкавал и пак сос,...завършваш с патладжани и съвсем малко сос - да не закрива. Ако се намира пармезан- се ръси отгоре. Пече се 20-ина минути и се оставя във фурната да изстине и постои поне час преди сервирането.  Peace
За почитателите на патладжан е чудесно ястие.   chef
Ето и снимки

Деска, аз съм си играла с този сайт.  Peace
 До колкото знам 15 дни от регистрацията може да се ползва безплатно, но не съм сигурна, защото го използваx 5 дни и го оставих после.  Wink
Интересен е и стават красиви неща с него... както си и направила.  Peace

# 76
Алба, мерси! Hug Обичам и патладжани, и доматен сос, и пармезан!! Снимките направо ме разгромиха...
Моята камила я клонирах, така че няма да се бием с Мързела,споко!
За шишата - не съм разбрала,че питаш...То аз най-малко мога да ти отговоря,защото само съм дишала дима,никога не съм пушила и не бих.Обаче как действа - ами зависи какво пушиш в общи линии. Иначе действа релаксиращо, увеличва мерака за сласт и прочие ..Разбираш ме, нали   Wink
Ей това е за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=shVDjLGHY3g&feature=related

# 77
Олди, мерси за песента, Hug много ми хареса.   bouquet
Хубаво е, когато се намери компромисно решение, Wink особено между стари дружки.  Peace (за любимеца говоря).
Пармиджаната е много вкусна, Peace казва ти го човек, необичащ патладжани, bowuu но проял ги след това 'чудо'. Laughing
 За шишата бях питала в старите теми, имаше дори в заглавният пост на една от тях снимки.
Приятел ни подари две (аз си му викам наргиле, затова използвам 'две', иначе за шиша как ще се каже бройката newsm78?!) от тях, (че съм бивша пушачка bowuu), но така и не разбрах кое къде се слага по него - вода, тютюн... май ароматен се използваше ако не бъркам Thinking,...С две думи: упътване за използването им ме интересува. Wink
Стоят си иначе върху шкафа като музейни експонати и се забърсват редовно.  Peace

# 78
  • Варна
За шишата - не съм разбрала,че питаш...Иначе действа релаксиращо, увеличва мерака за сласт и прочие ..Разбираш ме, нали   Wink
Аз разбирам,верно си е  Grinning поне що се отнася до мъжете,аз лично шишата само я опитах и до там,някак си не ми е естетично за жена да го държи това нещо и да пуши  Thinking ,обаче е много вредно ,една шиша се равнява на пакет цигари или нещо подобно беше,така че не пушете  Naughty
Хайде честити ви почивни дни  Crazy ,да ги оползотворите максимално неправейки нищо  Mr. Green и дано не вали пу пу
Като заговорихме за любимци ето ви една много стара песен в изпълнение на Далида  Heart Eyes,беше много интересно да прочета нейната биография в Уикипедия и да открия че известната песен " Пароле Пароле " я изпълнява тя в дует с Ален Делон
http://www.youtube.com/watch?v=azyIOqB1bfQ

и един забавен скеч,този актьор го гледах в H-Daboor в Алекс,падна голям смях въпреки че не разбирам езика  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=qiPPBUDgYBg

# 79
Ето ме отново,виждам колко положителни сте всички и много се радвам...
Мързелче,сайта е много готин,веднага го опитах,много ми хареса...
Аз не знам дали съм споменавала,че съм пристрастена към количката,не мога без нея,та тъй като вече е късно да черпя кафенце,ви пускам моята напитка на живота...

Иначе Либията седи и ме чааака...там е топличко,а аз в момента замръзвам тук...ама чакам и аз,какво да направя...
Иначе мигам на сърчица всяка вечер когато видя моето арабче,пък и сълзи не ми останаха вече,всеки ден е това....
И така,а за шиша се сетих,като бях в Египет опитах и беше вкусно,но за упътване и аз не съм много наясно,въпреки,че ми обясниха.... Embarassed
Хайде,до скоро...

# 80
Либре, хабибти, гледай сега - шишата не е чак толкова вредна,особено ако се пуши плодов тютюн - водата филтрира и задържа голяма част от лошите съставки, прочиства така да се каже. Иначе съм съгласна,че някакси не отива жена да го налапа онуй нещо  Embarassed За Далида и аз преди време четох в Уики и силно се изненадах от някои факти - например все съм мислела, че е французойка, пък то наше момиче, родено в Египет. Mr. Green
Албе, хвърлих лазанята във фурната най-после - след толкова кихане, кашляне и най-вече многострадално въздишане и охкане над нея, няма как да не стане вкусна   chef Радвам се,яе песнята ти се е понравила. Бива си го Амрито,пу да не му е уроки!
Ягод, има и други пристрастени към колата тук,няма да ги споменавам поименно, нали тук анонимно борим всякакви зависимости  Crossing Arms Ако сълзите, изплакани от български девици по арабските им принцове можеха да се събират и оползотворяват, много нещо щеше да се свърши, ей  Money
Раф, Либра Praynig Praynig Praynig Вие си знаете какво отбелязвате днес! Flowers Rose

# 81
  • Egypt
Само да кажа, че аз пушех шиша почти редовно, въпреки че после все кашлях. И сякаш "това нещо"  си беше логичен мой израстък  Mr. Green

# 82
Ааа, разписа се най-после и ти  Party То на някои жени шишата им отива  Wink

Другия път, като ви кажа, че правя лазаня, да ми напомните да сложа сол в соса ...

# 83
Деси, много хубав сайт, мерси!   bouquet

Кате разгеле....    отърва се от "братчед - гнус"  Laughing

Олди , хабибти , мятай малко от лазанята насам...  Crazy Heart Eyes

и аз знам за шишата, че е вредна, но май когато се пуши редовно и много  Rolling Eyes
Аз всеки път, оогато си дръпна повече от 5 пъти ми се замайва главата и започва да ми се вие свят, може би защото не съм пушачка.  Rolling Eyes

Като сте почнали с музикалните поздрави, едно поздравче и от мен с песничка на Елисса (моя любимка  Heart Eyes ) - напоследък съм на вълна средиземноморски ритми.  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=fkblaS5NRc8&feature=channel_page

# 84
Дезърт, хабибти, с удоволствие!  bouquet Само си вземи малко сол  Laughing
Песничката е много приятна, лятна някакси. Малко деколтенцето и е по-дълбочко на певицата, но нейсе .. Rolling Eyes

# 85
  • София
Привет и от мен,
Алба, ето ти нагледен урок за приготвяне на шиша, дано ти свърши работа.. Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=7ib8weYm9TY
В интерес на истината аз съм пробвала в Йордания, силно ми се стори доста..А иначе в ролята на пасивен пушач на шиша ми е гот, щом се разнесе ароматът на ябълки с канела примерно.. Thinking
Ягодке,както Олд вече е казала , има и други пристрастени към напитката ти..
Признавам си без бой, че съм от тях bowuu Досещам се и за  други от този отбор , ама ще мълча като риба Mr. GreenНяма да издавам членовете на клуба на анонимните кокаколици Mr. Green
Сега се връщам от промоцията на албума на една позната, свири в мандолинен квартет.Много готино беше концертчето.След него като ме подгони един вълчи глад,  та навръщане се шмугнах в Макдоналдс, набързо видях сметката на една салата с риба тон и излязох..Сега ще си доям с апетитната лазаня на Шехи. Heart EyesВзела съм си и солчица Wink
Петък вечер, размазвам се от удоволствие направо...Ще бия Мързел по ленивост, тя нещо се е развихрила гледам - пълнени чушки, гонене на камилата из пустинята, художествено оформление на снимки....Ехееееее, много труд, много нещо HugМайтапът настрана, ще го видя аз това сайтче и ако попаденията са добри, ще  ги споделя с вас.. Grinning
Хей, днес подканих липсващите да драснат по ред, ама те не ме слушат.. NaughtyБой ще ядат, не лазаня Crossing Arms
Латеа,как си?Дори и нещо да ти тежи, включи се, със сигурност ще те поразведрим newsm78  Hug

# 86
Ммммм, че вкусна изглежда.  Heart Eyes Heart Eyes В интерес на истината май не съм яла такова нещо или съм забравила  newsm78

Но като ми кажат лазаня се сещам за котарака Гарфийлд  Grinning

НСЕ МАКДОНАЛДС ЛИ?  Crazy Много обичам, макар, че все се опитвам да се ограничавам...мн вкусно бе  Heart Eyes Crazy

http://vbox7.com/play:51a49758 - вижте това сладко писе  Heart Eyes как си мечтая за едно коте , но наще не искат животни вкъщи.  Sad

# 87
Кат сте отворили темата с почерпките-да се оплача аз  Cry Cry Cry,много обичам сода когато съм си в БГ основно с това се наливам-тук обаче  содата не е на почит-ужас ,дори из големите маркети я няма.Мъжо преди време носеше от едно магазинче-ама вече и там прекъсна-сега са пуснали една турска-ама е овкусена  Sad

# 88
Ето ме и мен.

Мерси, че питате,  Hug тук съм и постоянно чета, но за писане нямам особено желание.
...
редактирано по молба на Golden Apple`
Лека нощ и хубав уикенд  bouquet

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 00:01 от Дивиана

# 89
Ябълке-пак добре,че  го е казал сега  ,а не в по късен етап.А на такива компромиси една арабка  би се съгласила само ако това и е последният шанс да се омъжи .Седни и поговори с него виж до каква степен можете да намерите решение,ако ли не-значи той не е човекът за теб  Peace
За езика-ами ако иска да разбира какво говорят майката и децата -да седне и той да научи езика,в крайна сметка езикът е богатство хората пари дават за научат език.

Общи условия

Активация на акаунт