Арабска страст, мактуб, съдба за 110-ти път пак ни събра

• 20 935
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
marsy нещо ми се мота из главата старото име на Алжир... а Танджер, къде е това, кой билет съм фанала?
И ти Шехи, какви са тия стари кокали?
Аз преди два месеца закъсах с дясната ръка, то не бе инжекции, хапове най-различни, псоледните две седмици ходих на терапия от която цялата се изринах отдолу, отгоре включая се нацепих зад ушите и се бъзикам с моите, че ще започнат да падат едно по едно Simple Smile
Сега ще карам с един мехлем пък после  ще търсим топла дестинация Simple Smile
Лиле пак никакви новини от емирствата Sad
Оманско Цвете къде се заигра с тия деца, дай знак че си добре Simple Smile

# 61
спорти не позна  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed за срам и позор успях да управя и да  сготвя пълнени чушки-как не ме е срам  Mr. Green .Курабиите обаче ще почакат -отиваме да седнем в беседката-който иска да идва  Hug

катенце честито-сега остава и вуйчото да се откаже да ви идва на гости-но,толкова радост едва ли ще понесеш  Mr. Green

надя дано крема помогне  Praynig

марси поне по шамско така се казва-аз обаче за подправки съм на принципа-око да види-нос да подуши-та въпреки предупреждението на човека-яко смръкнах  Sick #Crazy

НСЕ супер-после чакаме разказ  и снимков материал bowuu

# 62
Аз идвам в беседката, защото тук слънцето взе да се скрива  Tired
Наде, само в топлите дестинации е истината  Peace Танжер е в Мароко  Peace

# 63
  • Варна
Хай  Hug в този петъчен ден,работата отива на зле,шефа от сутринта се мота и по всичко изглежда че към края на деня ще се присети нещо и айде на пангара  Crossing Arms, ей много мразя неорганизираните хора,при мен всичко е по конец, едно след друго следват нещата ,подредени по приоритет ........циганката ми умре  Mr. Green.
Къдравелке  Heart Eyes нали знаеш че след буря винаги изгрява слънце , каквото и да се е случило ще се оправи не го вземай толкова навътре  Hug и на мен ми липсваш ади идвай  Crazy
NSE чудесна новина  Laughing а дали няма празненството да го излъчат по някоя от кабелните ,провери че да видим каката как пее една от любимите ми песни plsss  Peace
Олди как така стари кокали бе, та ние сме в разцвета на силите си че и отгоре,с крехко месце и скокливи като зайци. Пий тайлол хот,много помага при простудни състояния  Hug
Блазе и на Цецифло   bouquet , еххх ...........
Сега да кажа за манифестациите,помня едно време наште от зарана ставаха,приготвяха се и към 9 трябваше да са на центъра откъдето започваше шествието  Grinning,след това се прибираха вкъщи и имахме официален обяд - руска салата,мезета,пържоли на скара с пържени картофи ,безалкохолно и за десерт торта  Mr. Green,ей това най помня от онова време - яденетоооо Joy .........а да имаше и балони за децата  Flutter
Оф шефа дойде  Twisted Evil аман вече,едно голямо мушкеле е той  Tired не ме оставя да си допиша даже  Mr. Green, до по късно,бай  bouquet

# 64
Шехи работя аз по въпроса за дестинациите ама нали знаеш, каквото е писано. Примъквам се сега към беседката на Десито, че откога и имам мерак Simple Smile
Това за Танджер има ли връзка с Вапцаров? Смирненски? Някое стихотворение?

# 65
О,Либре, това им е специалитет на всички шефове - с най-невинен вид да ти цъфнат в края на работното време с десетина неотложни задачи  Crazy
Наде, къде ме засили - при поетите...чудя се сега дали някъде е споменаван Танжер от тях,нищо чудно да е  newsm78

# 66
Примък, примък,  newsm56....я се сместете малко в таз беседка, че да се намърдам и аз... knit  lalalala
Сега остава Мързела (ама как звучи само ooooh!) да се размеси   chef и да спретне едни курабийки.  Peace
Олди, що такива хубави теми правиш ти   bouquet  smile3501

# 67
О, Алба, здравей!  bouquet Губиш ми се и ти нещо напоследък, затова рекох да пусна хубава тема и да те прикоткам  Mr. Green
Работещите, не приключихте ли вече? Аз се изнизах по-рано, защото ходих да плащам данъците на едни клиенти. Сега сърбам бульон вкъщи и подсмърчам.
Реших да не идвам в беседката, да не ви заразя с моя грип. Обаче, ако Мързито по черпи с нещо по-така, може и да довтасам  Twisted Evil

# 68
Виж как знаеш какво ще ме притегли по тия места.  Wink  Hug
Обаче...много лошо, как така няма да идваш? Rolling Eyes То ако ще се разтури групата... да се прибирам и аз.  newsm78
Мързела все нещо ще извади, не се притеснявай, Laughing пък и аз донесох едно тирамису. Но ако се помотваш още може и да не остане.  Wink

Настинала ли си, че си на бульони?  Thinking
Изцеди малко лимонче вътре за витаминки.  Peace
И оздравявай по-скоро, че извинения не се приемат.   bouquet

# 69
Абе девойки, вие не усещате ли как ухае на барбекю с агнешки пържолки и ребърца? Деска от кога ги е сложила и ви чака на беседката. Аз малко хапнах доволно и сега се оглеждам за шишата Wink

# 70
Ох с месо мен не можете ме съблазни, хайде тирамисуто ще го пробвам, макар, че и по кафето не съм  Tired
Алба, да, настинала съм и май е грип (така ми каза един човечец-хомеопат) - гърло ме боли + синузит - неочаквано добра комбинация  Crazy Снощи ми се размина готвенето, но днес все пак трябва да я направя тази лазаня, иначе зеленчуците съвсем ще се хербаризират  ooooh!

# 71
Ааа, Наде, лошо няма да засладим преди това.  Wink
Надуших нещо аз, Naughty но предвид моментното състояние на домакинята, предположих, че идва от комшиите.  Thinking
Все пак от Мързела всичко може да се очаква. Joy
Деска, така е- като не си подбираш никовете- ще си патиш сега.  Hug То направо ти развинтва фантазията това. Laughing
Олди, лоша работа тоя грип. Crossing Arms
Сигурно взимаш хомеопатични поне. Вкарвай витамини и чайове здраво, пък дано минава.  Peace
Лазанята не знам как я правиш, но ако ги нарежиш по дължина зеленчуците на тъничко и ги редуваш с плънка май ще ти  е по-бързо. После мяташ във фурната и го оставяш да се пече.  Hug

# 72

ми нали съм  мързел-докато се  наканя да пусна шишата ,то една камила взела,че ви изпреварила  Laughing

алба правилно си предположила  bowuu,от съседите е .

Тук пак взе че застудя-да не повярваш ,никога през април не е било такова времето Thinking

# 73
Алба,мерси за мързеливия съвет!Ще го приложа с удоволствие, защото сега само до кълцане ми е  Crazy
Алаа, сетих се, че песента от снощи ти е харесала - това е любимецът на всички (е,почти,де) Амри Диаб. Ето ти още нещо по случай първия ти работен ден  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=2BjYi1K2zBA

Това е моята камила, бе! Изтървала съм я и гледай къде е кацнала,калпазанката и с калпазанка.Идвам да си я прибера!

# 74

Това е моята камила, бе! Изтървала съм я и гледай къде е кацнала,калпазанката и с калпазанка.Идвам да си я прибера!

тц,тц,тц-мойта е  bowuu виж как ми пасва в аватара  Sunglasses

момичета вчера намерих супер сайт с рамки-резултата е в подписа ми

www.frameshow.com

Общи условия

Активация на акаунт