Бъдещи майки- ЮНИ 2009! Тема №55

• 15 984
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
А видяхте ли при майските мами какво става? В сряда са се родили цели 3 бебчета...

# 151
Леле сега прочетох новината. СУПЕР
 newsm44   newsm44   newsm44
Браво на ДИ да са и живи и здрави дечицата. Бързо възстановяване.

Ох, много се развълнувах (като всички). Вкъщи съм сама и добре си поревах. Леле леле то си дойде, а като се обърна и погледна къщата на каква бомба е заприличала и то спалнята и ме побиват тръпки. А аз все си казвам има време, пък то май няма.  И нищо не съм приготвила ама нищо, нито за бебо нито за себе си. Направо се ошашках но и много се радвам за първите ни бебоци. Все хубави новини да ни радват.

Лек ден.  Hug  

# 152
rosicp, след като имате договор не може да ви вдига наема! Големи изроди!!! Ние също ще се местим, но не сме говорили още с хазяите и дано не е проблем, защото ще им го сервираме май в последния момент...но просто така се случи.

# 153
Леле и аз чак сега прочетох голямата новина. Много се развълнувах!!!
Да са ни живи и здрави малките юнаци-имаме си две талисманчета!!! И все така лесно и бързо да минат всички раждания.
Ди* мила, много прегръдки и бързо възстановяване на тримата, очакваме те скоро пак във форума.

Анито, Роси само не се притеснявайте, че пустите контракции наистина доста се усилват от притесненията, още поне 2-3 седмици трябва да стискаме. Снощи имах чувството че бебка ще изскочи от коремчето ми. Уф, тоя хазяин не е наред, точно сега да дойде да ви притеснява, хората навсякъде намаляват заплатите, а той... #2gunfire
Моят сак от болницата си стои в коридора в бойна готовност, само трябва да добавя някои неща още.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 10:32 от vanny_76

# 154
  • София
Добро утро момичета!

И мен снощи много ме боля корема и днес ще гледам повече да лежа. А за раждането, рано не рано, бебетата вече са достатъчно големи и зрели и ако е писано да се родят сега, няма да имат големи проблеми. Гледайте все пак да не мислите постоянно за преждевременно раждане, психиката е голяма работа. Пожелавам много оптимизъм и бързо отминаване на гадните контракции на всяка от нас.  Heart Eyes

# 155
Viper, Dari,  Hug

Отиваме на разходка и после ще пиша. Хубав ден с тези хубави новини!

Mayflower, правят по поръчка матрачета. Знам един магазин на Ив.Гешов, ако те интересува, кажи на ЛС.
Че могат да го направят или само от дунапрен или и с кокос и май и друг вид, парите не бяха много. Те зареждат и в Пигис хаус.

Biskai, и при мен "хавата" е същата Simple Smile Но ще гледам да се успокоя.

И аз се чудя дали очакваното "близначе" няма да се окаже "телче" /и двете ми харесват, нямам претенции, но ми се ще да поседи в корема, пък каквото стане/ Simple Smile

# 156
  • София
Мили мами здравейте и от мен !

ДИ, честити бебоци ! Да са живи и здрави  да радват много  мама и тати!

Майчета,започва се .. но да стискаме още малко,поне няколко седмички още.

# 157
  • София
Добро утро, момичета,
Май всички сме все още развълнувани от хубавата новина  Laughing
Аз искам да вметна само, че на Di и бяха объркали термина с близо месец. Първо разбра в средата на 6-ти месец, че са две, после се оказа, че терминът е за май месец. Спокойно си стягайте багажа, не се шашкайте. Ох, намери кой да го каже.

От къде си купихте еднократните гащи? Питах в две аптеки и нямаха. И превръзки за родилки нямаха.

# 158
  • Варна
Здрасти братство! Каква хубава новина.
ДИ ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ДА ВИ РАДВАТ.

# 159
Още се вълнувам от вчерашната новина moresmile
Да попитам при нас коя е МАМА ВЕСТИТЕЛКА ,и как се процедира,пращаме смс ли? newsm78
Дайте някакъв телефон,да си го запишем от сега.
Аз вече всяка нощ сънувам бебета,раждания и т.н. Вчера например сънувах че имам 3-знаци newsm62
Сега организирам пролетно почистване на вилата на село за утре,че наближава Гергиовден.

# 160
Радвам се че цари такова вълнение , а и няма начин да не цари след такава прекрасна новина , наистина е хубаво че ни тръгна темата с близначета  Heart Eyes Heart Eyes

За киселините ... аз вече съм спец , имам ги от 5 месеца вече и може би това ми попречи да кача килограми , тъй като с храната съм направо скарана , особено последно време , когато киселините са вече нетърпими , ям само едни и същи храни , от които знам че ще ми е по-леко ... някой беше писал за слънчогледа , да и на мен ми помага , за съжаление временно  Tired

Отоци нямам засега , дано и така да си остане  Rolling Eyes

За изтичането на водите и мен ме вълнува този въпрос , затова като бях на ЖК преди два дни питах дали ще ги усетя , акушерката ми каза че няма как да ги сбъркам , посъветва ме понеже през деветия месец се случвало да има изпускане на урина неволно , заради натиска на бебчето върху пикочния мехур , може да се подведа по това , и ако усетя нещо такова да си сложа лигнин и ако до половин час няма нищо на него или са някакви капчици , значи е фалшива тревога , а ако е напоен за този период , това ще са водите  Rolling Eyes

# 161
  • Germany
Честити бебоци на Di! Да са и живи и здрави, и много послушни Simple Smile
Аз киселини съм имала само 2-3 пъти и то от скоро време, но всеки ден ям ябълки (направо тон изядох през тази бременност) и сигурно заради това нямам проблеми Peace Сега като се замисля голямо ядене пада на ябълки и орехи при мен. Лек ден на всички!

# 162
rosicp, и аз мисля, че щом имате договор, не може хазяинът ви да променя току-тъй размера на наема  Peace  Наистина, не се притеснявай, опитвай се да бъдеш максимално спокойна, иначе само вредиш на себе си и на бебчо. Остави таткото да се тревожи за това в момента, колкото и егоистично да звучи.

Петя, абе не всички бебоци са достатъчно зрели за самостоятелен живот извън утробата на мама все още. Особено мамите, които са с термин в края на юни, трябва още поне месец да устискат. На мен доки ми каза, че мине ли и следващата седмица, вече няма страшно, но мен това изобщо не ме успокоява. Колкото по-близо до термина се роди, толкова по-добре  Crazy

Иначе бебетата, които тазо година се родят под знака на телеца, щели да бъдат големи късметлии и много щастливи - нали е годината на Бика по китайския хороскоп. Така че и телче да е, ще се радвам  Hug

viper, такива гащи май няма да намериш по аптеките. Иначе ги има в повечето магазини с бебешки стоки (в Хиполенд със сигурност, предполагам, че и в
Пакостник" ще има), както и във всички магазини с дрехи за бременни.

А някоя мама ще ми каже ли от къде мога да си купя превръзки за след раждане?

# 163
rosicp,много некоректна постъпка,особено като знае,че чакате бебе,сигурно си мисли,че ще се съгласите,няма къде да ходите.На фона на кризата и падането на цените на някои имоти направо ми е смешно на каква основа се вдига наем Rolling Eyes
А като човек врял и кипял и в наемодаването и в наемането,да знаете,че щом хазаинът каже нещо,общо взето няма значение какво е подписвал в договора.Да,принципно можете да го съдите,ако съвсем злоупотреби,но на българинът съвсем не му се занимава със съдилища Sad
Стискам ви палци бързо да си откриете хубава квартирка,в която да посрещнете беборанчето Hug

# 164
ЧЕСТИТО НА МАМА ДИ! ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ЮНАЦИ! мНОГО ЩАСТИЕ И УСПЕХ В ЖИВОТА!
НА МАМА ДИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Общи условия

Активация на акаунт