Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е OLX и как се пазарува там?
Къщата на Флинстоун е измислена жилищна сграда от анимационния телевизионен сериал "Семейство Флинтстоун". Намира се в Бедрок, измислен град от каменната ера.
Какви са препоръките за бременни жени, които имат проблеми със съня и коремни болки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е OLX и как се пазарува там?
OLX е онлайн платформа за продажба на различни артикул, включително дрехи, обувки, аксесоари и други. За да пазарувате там, трябва да имате профил, след което можете да разглеждате обявите, да харесвате артикули и да обменяте информация с продавачите на лични съобщения. След като изберете продукт, можете да се свържете с продавача за уточняване на подробностите и извършване на покупката.
-
Къщата на Флинстоун е измислена жилищна сграда от анимационния телевизионен сериал "Семейство Флинтстоун". Намира се в Бедрок, измислен град от каменната ера.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които имат проблеми със съня и коремни болки?
За бременни жени с проблеми със съня и коремни болки е изключително важно да се консултират с лекар, особено ако имат висока температура. Ако няма налични лекарства, могат да се използват охлаждащи компреси или кърпи, напоени с оцет на прасците и подмишниците. Освен това трябва да се избягва консумацията на храни, които могат да причинят коремни болки и да се обърне специално внимание на позицията за сън.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Вас мъчат ли ви гадните киселини и повръщането? От мен чао за сега, защото тръгвам от работа, отивам да си вземам отрочето от градина, лека вечер на всички
И това без да казвам една дума, охраната само ми погледна корема и ми каза, че няма да чакам дълго, а другите хора изобщо не коментираха. За 15 минути свърших, одобриха ни молбата, сега остава само да намерим оторизирана фирма, която да ни направи нужните промени по ел. инсталацията. Не мога да повярвам! Ще е топло у нас следващата зима, а и трябва да е така, нали?

сигурно само на коремче.... дано
, честит рожден ден и от мен!