СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 026
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
maliby честита племенница ада ви е жива и здрава и през септември да се радвате и на още едно хубаво и здраво бебе.
аз утре заминавам на почивка в Габрово за една седмица като се върна ще разказвам и ще пусна снимки.

# 151
  • София
Възможно ли е да взема твоя час за Д-р Димитрова за 09.05, ако все още е свободен? Аз имам записан при Марков, но за 09,06, а тогава ще ми е късничко...

За теб е! Видях че си сменила твоя по късно пиши дали го искаш все още Laughing

Villi,
ако Ianita28 вече не иска часа, може ли аз да го ползвам? Малко късно се усетих, защото нямах интернет тия дни... Rolling Eyes

Момичета, трябва ми информация за Обредни домове в София, добри сайтове в които мога да намеря информация за сватби и т.н.   newsm78

Разбира се, че ако Ianita 28  няма да го ползва отиди ти. Но си мислия, да се обадя и да ги предупредя за размяната.

# 152
Здравейте на всички. Аз винаги Ви чета, но рядко пиша. Днес бяхме на лекар и разбрахме пола на бебечето  - ще е момче. Ще помоля да ми сложите синьо щъркелче. А иначе с бебо всичко е наред  Praynig

# 153
Здравейте на всички,
казвам се Гергана. и аз очаквам бебчо през септември.

# 154
Здравейте отново момичета,
искам да изразя моето мнение относно феталната морфология при доц. Димитрова. Бях при нея преди няколко дни, като часа си бях записала преди месец и половина. Преди това дълго и продължително проучвах при кой да отида и се спрях на нея. Обаче............ прегледа продължи максимум 10 минути, не говореше много а само като я питах, даже имам чувството че се дразнеше. Каза ми само, че бебето ми е по-голямо с около 10 дни и без никакви подробности. И накрая ми взеха 60лв и поживо поздраво.МНОГО СЪМ НЕДОВОЛНА.

# 155
  • София
Момичета здравейте и от мен !!!

Gigi1977 добре дошла   bouquet и лека бременност !!! Наистина много неприятна случка с прегледа, но поне важното е , че ти като си питала ти е отговаряла и че бебчето е добре!
Plamito честити сини гащи
gingerina честито ти момиченце, малибу а на теб племенница.
agyto относно течението аз миналия месец имах-оказаха се губички. Лекувахме ги и точно след 2 седмици се появи отново.На прегледа този месец ми взеха секрет,бил по течен, но се оказа, че няма нищо-всичко били чисто.Така че и аз си имам и нищо за сега.
momi4to007 ще чакам с нетърпение да споделиш мение за ФМ в 14 ДКЦ. И аз ще ходя там , но лед празниците, на 07.05

А за многото почивни дни заминаваме на Созопол, но май се оказва, че времето няма да е много хубаво

# 156
Gigi1977, нИдей така, утре съм при нея  Wink Разочаровам се предварително.От второ място го чувам това.
Дай повече инфо за теб-термин,какво ще е бебето...?

# 157
здравейте, бъдещи и настоящи майчета Simple Smile
На мен също ми предстои това радостно събитие и много ще се радвам да се присъединя към този форум. Благодаря предварително!
Датата на термина  ми е 13.09.2009 г.   За мен това  е 1-ва бременност.

# 158
Забравих да спомена, че чакам момченце Simple Smile

# 159
добре дошли на новите мами  Hug Лека бременност и много позитивни емоции Simple Smile

Gigi, и аз такова мнение за Димитрова чувам за втори път. Това малко ме притеснява, защото все пак 60 лв за един преглед от 10 мин са си много пари. Хората с триста зора правят такава надница на ден, а тя... амаха. А и тя за какво има да се дразни- затова, че сме отишли при нея да й даваме пари ли. Не стига, че й изкарваме хляба, не стига, че на гърба на бременните какви ли не далавери въртят, ами се и сърдели.. Айй... сиктир... Все пак това й е работата. Като не й харесва да се натоварва толкова да не взема парите на хората, ами да ги препраща при други специалисти. Пфууууу, аман от обирджии.. Аз да не се настройвам предварително, ама от сега си мисля, че ако посмее да ме претупа мен за 10 мин и ще вдигна невероятен скандал както на нея, така и пред кабинета й. Освен това ще се постарая да срина репутацията й в нета. Много се дразня на такива неща. А и като се знам каква съм устата, сигурно ще ме запомни до края на кариерата си.. амаха..
Е, излях си яда и сега вече съм спокойна  Crazy

Така... да се похваля- направих първата покупка от Продавалника.. много съм доволна. Купих си прекрасна лятна туника с весели цветове. Преди малко се видяхме с майчето, което живее в Надежда и направихме покупко- продажбата. Simple Smile Не, че искам да се хваля, ама наистина попаднах и на готина дрешка, и на готино майче.

# 160
Здравейте и от мен. Не съм писала много много отдавна. Ще започна да чета по редовно, и да пиша също. при мен всичко е наред. Смениха ми термина от 20.09 на 30.09, но аз много много не вярвам на това. Надявам се всичко с бебето ми да е наред и да се развива нормално. Чак на 26.05 съм на преглед и тогава ще разбера пола. Надявам се на момиче;) Чувствам се чудесно, и въпреки че малкия ми син ми изцежда силите напълно съм щастлива и доволна от живота Hug Напоследък се опитвам да го отбивам малко по малко, защото все още кърмя. Опитвам се да го науча да заспива сам и само за 3 дни имам много голям успех. Доволна съм много и се надявам в бъдеще да ми е много по лесно.  Ами нали ще става батко, ще трябва и да е малко по самостоятелен, няма как.

# 161
Преди малко се видяхме с майчето, което живее в Надежда и направихме покупко- продажбата. Simple Smile Не, че искам да се хваля, ама наистина попаднах и на готина дрешка, и на готино майче.

Ми така ще да е, то в Надежда само готини майчета живеят  Mr. Green

Здравейте!
Добре дошли на новите момичета, напишете повечко подробности за вас  Hug
Аз да ви кажа, в събота вечерта бях написала един огромен пост. И таман да го публикувам и би се бъгна мозилата... и изтри всичко  #Cussing out И аз се ядосах и зарязах компа.
Сега ще се опитам на две-на три да го напиша пак.
Писах тогава за отношението в градския транспорт... ми гадно е. Аз понеже не съм шофьор и всеки ден се друсам по рейсовете и трабвайте около 1 час, направо откачам. Е, трамвая почти винаги е празен като се качвам и сядам, но рейса, който сега са пуснали от Надежда до гарата (че нали разкопаха за метрото) е ужас, минавя рядко, пълен е и викой не ти обръща внимание с корем ли си, не си ли... Веднъж-два пъти ми се е случвало да ми отстъпят място и то само защото аз съм си го поискала. Както и да е, и да се оплаквам е- все тая- То простотията по хората ходи...
За детската агресия...  Blush моето дете понякога става много лошо. Иска да се налага над другите деца и в последно време често седи наказана в ДГ, защото удря или скубе децата. Опитвам се да обясня, че така не е хубаво, тя гледа умно и разбиращо, обещава повече да не прави така... и след няколко дне пак същото... Надявам се това да е период, защото не мога да си представя, че си отглеждам едно малко бандитче вкъщи.
За килата - не съм се мерила скоро, мисля тази седмица да ида на преглед. А за пола - не държа да научавам скоро. Т.е. предпочитам по-късно, но да е сигурно. Защото Невена беше момче за два месеца - от петия до седмия  Mr. Green

desi_k84, обади се на ВАлката, сигурна съм, че ще ти се зарадва.
И на другите, които ще се спасяват - много ви се радвам. На Сандански е чудесно, но наистина е станало много скъпо. Нали свекърите живеят в едно село преди Сандански, та често подим на разходка там. Ама то като минеш по тяхната главна все едно по Витошка минаваш... може да ти се замае главата от цени...
Ние лично този път няма да ходим никъде за по-дълго. В събота сме канени на бал, в понеделник съм на работа, а вечерта заминаваме на МОнтана, че дядо ми е именник.

В събота ходихме с малката в зоопарка. Много хубаво си изкарахме, бяхме с още едно майче и детенцето, дето е първа приятелка на Нена още от яслата, а сега и в ДГ. Нащуряха се милите, три часа не спряха. Навърщане в рейса спаха почти час (пътуваме с 83, а той прави туристическа обиколса на София). И после понеже не иска да спи повече вкъщи вечерта окапа в 21ч. пред ТВ  Mr. Green Което беше добре, ама в неделя сутринта се вдигна в 7,30  #Crazy, и аз после цял ден бях  Tired.
Имаме и снимки, като се прибера ще гледам да кача...

Ми май не се сещам за друго, ще гледам скоро пак да пиша.

# 162
  • Karlovo
Здравейте на всички , аз доста отдавна не съм се включвала но покрай сватбата не оставаше много време за форума .Утре сме на 3Д да видим бебо как е , и да разберем какво ще е- момче или момиче.Вече официално съм госпожа и след малко ще кача малко снимки от сватбата в албумчето . Относно килограмите - аз стартирах на 55 килограма ,а сега съм 66 .Не знам дали  много но пък като му се ядат на детето разни неща аз какво да го лишавам ли  fiuuuuuu ?

# 163
Mirinda, за Надежденки само хубаво, или нищо  Hug
А що се отнася до твоята дъщеричка- ще го мине този период. Аз като бях вече в съзнателна възраст имах период, в който само ме биеха... после минах период, в който аз биех  Crazy
Сещам се за една случка, която доста ми се е запечатила в съзнанието. Била съм малка, ама откъде са ми идвали такива простотии в главата- и аз незнам...
Та бяхме с баба и дядо на почивка. Аз тогава съм била някъде около 6 години. И имаше едно момченце, което беше на почивка с баба си. То милото много си ме харесваше и редовно идваше при мен да си играем... и един ден както си играехме и ми щукна една супер изродска идея. Та обърнах се към момченцето, запърхах с мигли и му казах " амииииииии.. ще ми откъсаш ли малко коприва и да ми я донесеш?".  Crazy  А той милия с възторг припна да къса коприва. И набрал нашия копривата и ми я носи на мен, като отдолу е сложил хартийка, за да не ме "опари". И аз изведнъж като взех копривата и като почнах да го жиля през краката.. ужасс...  Crazy Целия се беше изринал после.. На следващия ден ходех да му се извинявам и да го гушкам. Много бързо ми беше простил... Simple Smile Но и до ден днешен се чудя как съм могла да постъпя по такъв изродски начин Simple Smile

drems, честито госпожа Simple Smile Щастлив семеен живот   bouquet и много радост на есен Simple Smile

# 164
  • Габрово
Добре дошли на новите мами  Hug

По повод претупания преглед при Димитрова се сетих за един такъв случай още като бременеех с декемврийките. Не помня дали пак за Димитрова, но беше пак за някой от светилата и мамата беше много недоволна понеже прегледа продължил едва 5-10 мин и докторката определено бързала за някъде, та те с мъжа й вдигнали голям скандал и даже си поискали парите обратно, но естествено никой не им ги е върнал. Нали ФМ е един по-обстоен прелед при който всичко се гледа детайлно и би трябвало да продължи поне 20-30 мин. ама нашите алчни лекари искат да поемат възможно най-много пациенти за деня и затова така се получава  Close
Аз се чудя на всички ви ли са вземали вече втори път кръв и урина, защото някоя от вас спомена, че по ЗК се полага и в 5-я месец, а моя доктор нещо си прави оглушки май.

desi_k84, наистина ако сте в самия град обади се ако искаш  Wink
Ние тъкмо бяхме решили да ходим на бунгала на Сопот за риба през почивните дни, обаче всичко е резервирано за периода 1-6 май, а пък там е едно от малкото места, където риболова е позволен в този период и сега не знам къде ще се ходи.
Gorska_Kitka , честита полупка  Peace
Аз днес влезнах в един магазин втора употреба и казаха, че имало доста дрехи за бременни, но сега беше останал в наличност само един панталон и една туника и то  с моя късмет и двете неща ми бяха малки, а бяха доста хубави.

Честито синьо щъркелче на Plamito и розово на gingerina   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт