СЕПТЕМВРИ'09 - 19

• 12 029
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Като чета за десет-минутната ФМ, си мисля, че съм попаднала на много свестен лекар. Той обикновено ме преглежда повече време. Ще го видя в четвъртък, когато и аз съм на фетална. Въпреки че знам, че той не е от светилата в тази област му имам доверие, а и в нашия край е единствен, който я прави.
Четох по напред в темата, че много майчета се притесняват, че рядко усещат бебо... Аз пък се притеснявам, че моето шава почти постоянно... Е, МАЙЧЕТА ТО ПРИ НАС УГОДИЯ ИМА ЛИ!?
Поздрави на всички!

# 166
Валката, на мен на предния преглед ми взеха кръв и урина за втори път... и доколкото знам мисля, че още веднъж се полага... В сайта на НЗОК преди гледах публикувана информация какво се полага като изследвания по здравната каса. Ето намерих сайта :

http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1024&h=734

С червеното, където пише " Аз ще ставам майка" е описано всичко подробно.

# 167
  • София; Дружбето
Чета ви, да знаете, ма няма с какво да се похваля. Честито на всички, които вече знаят пола и на новите семейни  bouquet

# 168
  • Испания и Стара Загора
Kalitea и аз усещам бебето всеки ден.Днес лекарката каза,че така трябва да бъде. Peace

# 169
Контесата и Валката , станала е грешка, нашето бебче е още момченце Simple Smile)). Даже днеска лекарката заяви , че "пишката си е на мястото" и няма промяна в пола. Аз още къде на бъзик, къде сериозно не смея да ида на фризьор, че да не отрежем на бебчето атрибута  Mr. Green и мъжленцето да вземе да ми се разсърди  Joy.

# 170
Здравейте , мамита!

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ!

НА ВСИЧКИ РАЗБРАЛИ ПОЛА   bouquet Heart Eyes!!!
Аз още незнам Cry,но съм на фетална при Балев скоро и той ще каже надявам се Praynig

Малиби:4естито,лелче!И племенница! Heart Eyes

Горска китка :благодаря за полезното инфо за НЗОК Hug

На мен ми търсят заместник вече на работа и съм много хепи! Mr. Green

Нямам търпение да тръгна по разходки!
Хубава вечер!

# 171
  • Габрово
Контесата и Валката , станала е грешка, нашето бебче е още момченце Simple Smile)).

Ами аз исках на криската да честитя, ама докато почна да пиша и забравих ника й и гледам преди мен някой честитил на теб и дай и аз  Embarassed
Нищо де, там да си му стои пишката на твойто щом така ще се радва повече таткото  Wink
Gorska_Kitka, аз уж обстойно четох там в сайта, ама не видях да пише някъде колко пъти може да се взима кръви урина по ЗК Rolling Eyes
В Испания поне в това отношение са супер прецизни- всеки месец давах кръв и урина, а и правят изследване за гестационен диабет, а тук не правят.

# 172
Здравейте мами.Днес получих едно кафяво зацапване.Мислех си,че е от раничката,но става розово.Направо ще се побъркам.Отивам да Майчин дом.

# 173
  bouquet благодаря на всички за хубавите пожелания,да ви се връщат стократно Hug
detelini хич не ги мисли килограмите.И аз така ги мислех до скоро,ама  Sickпак ми се завърна и май пак ще свалям TiredТака,че като ти се хапва си хапвай,пък после ще му мислим как ще ги свалим Wink
aquto нормално е да има течение  и аз имам от началото на бременността,понякога става дори леко жълтеникаво,казах на АГ тя ми взе секрет и всичко беше ок.Но преди 2 месеца имах гъби,а течението не беше жълтеникаво,така,че всичко е относително,но ти си длъжна да съобщиш на АГ пък тя ще прецени Peace
kriskata:-) честит ти розов щъркел Simple Smile А за ограниченията не мисля,че от всичко по малко ще ти навреди Wink
Plamito,pantera v честити ви сини щъркели  Simple Smile
gingerina Hug радвам се,че всичко с бебето е наред
kiarra,EmiR що се отнася до шамара,не беше силен,ама и аз като Валката съм много войнствена.Иначе мъжът ми не ми отвръща никога,той е голяма душичка а и още повече,че в тази ситуация ме разбра въпреки,че не го е направил умишлено.Всичко мина ама само хабих нерви и сълзи  2 дена да му натяквам Embarassed
kiarra честита прическа.Много се радвам за Хриси,дано и всички дечица да свикнат с детската градина Hug
Gorska Kitka трамвая да не е случайно 8-та в посока Люлин.И ние вчера така решихме да се разходим до пазара в Люлин и го чакахне а той не минавал в интервал до 16.00ч. от 2 дни.Честита туничка със здраве да си я носиш.Иначе на пазара в Люлин има страхотни туники на много добри цени Wink
anita29 оздравяхте ли?
Gigi1977,pantera v добре дошли Hug
desi k84, Контесата да си изкарате страхотно на почивките
trollipen стискам палци за момиченце Simple Smile
Mirinda благородно ти завиждам за зоопарка,ние бяхме там преди 3 седмици и си изкарахме един чудесен следобед,пак искам Grinning
dreems много семейно щастие и успех на прегледа утре HugМного сладки младоженци сте Grinning
Sasy78 не се притеснявай за пола,и аз едва днес го научих HugЗавиждам ти на морските разходки които можеш да си правиш Simple Smile
Lipstick* с теб съм и ти стискам палци всико да е наред с теб и бебето Praynig
Днес бях на ФМ и вече можете да ми сложите  stork-girl щъркел.Май шестото ми чувство не ме излъга Party(въпреки,че купих малко сини дрешки ама нищо).

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 21:51 от maliby

# 174
  • София
Lipstick*,спокойно.Не се тревожи излишно и бързай към Майчин дом.Ще чакаме да пишеш какво е казал доки!

# 175
Lipstick, дано всичко да е наред.  Praynig Чакаме новини.

Малибу, точно за същия трамвай става въпрос Simple Smile Аз понеже по принцип рядко го ползвам, затова и нямах идея дали върви или не.. Само едно мило момиче като ме видя как си седя на спирката и ми каза Simple Smile А иначе, незнам до колко часа не върви този трамвай, ама видях 2 броя да се движат в моята посока към 13:30h. Кой знае.. може да са променили точно тогава нещата.
Ти къде си ги гледала тези туники? Къде точно на пазара в Люлин?

# 176
Здравейте на всички , аз доста отдавна не съм се включвала но покрай сватбата не оставаше много време за форума .Утре сме на 3Д да видим бебо как е , и да разберем какво ще е- момче или момиче.Вече официално съм госпожа и след малко ще кача малко снимки от сватбата в албумчето . Относно килограмите - аз стартирах на 55 килограма ,а сега съм 66 .Не знам дали  много но пък като му се ядат на детето разни неща аз какво да го лишавам ли  fiuuuuuu ?

dreems, честито!  smile3525

Дай ми малко повече информация за подготовката на сватбата моля  Praynig, готвим тука разни неща, но още не сме решили кога да е  Embarassed

Lipstick, дано всичко с бебенцето е наред Praynig

# 177
  • Испания и Стара Загора
maliby вече сме по-добре.Сега само кашляме тримата в къщи,но и това ще мине. Peace
Lipstick стискам палци всичко да е наред. PraynigПиши после какво е казал доктора.

# 178
Здравейте момичета!!!!

АЗ от мноооооого време не съм писала, за съжаление не съм и чела. Ангажиментите така ме връхлетяха покрай сватбата, лекциите, изпитите и за капак проблеми в семейството. И всичко това ми се отрази кошмарно. Пак бях в болница на системи с контракции и болки баш преди Великден, но всичко се оправи бързо и двамата с бебо сме ок!!! Simple Smile

Не четох кой какво е писал но се надявам всички да сте ок.  Hug
Честито на всички за пола и добре дошли на новите мами!!!   bouquet

Гледах малко снимки на коремчета. Ще се постарая тия дни да си сложа и аз една поне, а след сватбата ще сложа и още една с роклята.
Да знаете че не съм ви забравила, просто нямам никакво свободно време. Нека мине поне сватбата и пак ще ви пиша.

Чао слънчица и всичко хубаво засега!!!
 Hug Hug Hug

# 179
Добро утро,мами!

Преди работа бързам да се запиша за днес Simple Smile

Таня цвете:приятни последни приготовления за сватбата!Грим,прически!
Ще  се радваме да пишеш вече като г-жа Heart EyesХубав сватбен ден!И много снимки!

Lipstick* :стискаме палци всичко да е наред!Господ да е с тебе и бебе!

bouquet Heart EyesХубав слънчев ден на всички и малко морски бриз за прохлада!Специално за Малиби! Hug

Общи условия

Активация на акаунт