Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е OLX и как се пазарува там?
Къщата на Флинстоун е измислена жилищна сграда от анимационния телевизионен сериал "Семейство Флинтстоун". Намира се в Бедрок, измислен град от каменната ера.
Какви са препоръките за бременни жени, които имат проблеми със съня и коремни болки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е OLX и как се пазарува там?
OLX е онлайн платформа за продажба на различни артикул, включително дрехи, обувки, аксесоари и други. За да пазарувате там, трябва да имате профил, след което можете да разглеждате обявите, да харесвате артикули и да обменяте информация с продавачите на лични съобщения. След като изберете продукт, можете да се свържете с продавача за уточняване на подробностите и извършване на покупката.
-
Къщата на Флинстоун е измислена жилищна сграда от анимационния телевизионен сериал "Семейство Флинтстоун". Намира се в Бедрок, измислен град от каменната ера.
-
Какви са препоръките за бременни жени, които имат проблеми със съня и коремни болки?
За бременни жени с проблеми със съня и коремни болки е изключително важно да се консултират с лекар, особено ако имат висока температура. Ако няма налични лекарства, могат да се използват охлаждащи компреси или кърпи, напоени с оцет на прасците и подмишниците. Освен това трябва да се избягва консумацията на храни, които могат да причинят коремни болки и да се обърне специално внимание на позицията за сън.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Влязох вътре и пред вече натрупалите се жени направих лекичка сценка как всеки път чакам по два часа, и следващия път ще си спестя висенето, като се обадя по телефона да й продиктувам мерките си. Докторката се притесни, взе да ме дърпа, ела, вика ей сега за 5 минутки ще те погледна. Аз само се врътнах на пети демонстративно и им казах, че ми се е изчерпало времето с чакане, два часа ми стигат, и си тръгнах. Та нито ме мериха, нито ме гледаха. А аз излязох навън и така ми трепереха нервите, че седнах на една пейка и ревнах като първия идиот. Даже цигара си запалих
, белким малко се поуспокоя.
в поликлиниките май е така
Аз до накъде съм намерила решение на този проблем - гледам да си взимам първи час без значение в кой ден ще е, така вероятносста да чакам много е малка, макар че не винаги работи този номер се има някой без час или познат 
От както ползвам тази практика- вече 2 месеца и ми е много спокойно.. Мога да си чакам и повече без да се изнервям. И сега ми е спокойно, а после след консултацията се разхождам, а като се прибера си лежа или чета книжка и така 

Та... аз попитах кои е с час всеки вика "аз съм за записи"..и аз чукам...отваря ми някаква леличка която почва да ми врещи да чакам да ме повикала
при което аз викам че имам час за ЖК и тя"а...добре за тва ли сте..." така де премери ме, претегли ме и аз питам няма ли видеозон..?/??
и тя "ми сега няма доктор иди си при твоя АГ той да те гледа "
, цялата ни държава е така, в край на сметка си се обадих на Аг -то той си ме прегледа, но не пропуснах да му се оплача от тяхната ЖК- коментара беше "абе селска работа , ама нищо не мога променя, ще идваш аз да те гледам и така"
Техния шеф преди малко ги е събрал и им е казал, че тъй като техния инвеститор от Белгия се оттеглил и трябва да почват да си търсят работа от май.