Пее,скача в градската градина Чирпанската ни весела дружина!8

• 22 389
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • Някъде в Европа...
I az утре пътувам за Чирпан с Ради, той е хремав и кашлящ, ама ще ходим....Ако някоя мама ме разпознае в градската градина, да свирка... едва ли обаче ще стигнем до нея... бабини ми имат разкошен двор, с много място за игра....Ради ще се ограничи в границите му  Mr. Green, а понеже няма магазини за обикаляне и аз няма защо да излизам до центъра  Mr. Green.  Ако съм в настроение може да отскоча до Ст. Загора, но ще видим... Дано и Ради ен ми създаде проблеми от здравословен характер...

Весели празници на всички!

# 46
Ех, явно довечера почти всички ще стягат багажи.Ние пък за Гърция. Честно казано, май в последния момент изгубих всякаво желание. Цял ден се занимавам с тия от туристическата агенция, защото са забравили да ни предупредят, че има круиз до Атон, който трябва да се заяви предварително. И сега заради това ще трябва да се оправяме на място, а дали изобщо ще има места на корабчето не е ясно. Освен това ще трябва да се разделим с чавето за цели 5 дни, а никога не сме се делили за толкова време и на такова разстояние. От сега се кахъря как ще се справят бабите-гледачки с малкото бедстивие и знам, че ще ми липсва.
Пожелавам на всички мами от Чирпанската темичка хубаво да си починете по време на празниците и да натрупате много положителни емоции.  bouquet

# 47
  • софия
Ulia, весело изкарване Ви желая. Не се притеснявай за малкия...починете си хубаво без него.
Къде точно отивате в Гърция? Мои колеги утре пътуват за Калитея... А какво движение ще има надолу към Кулата...не ми се мисли.
Вие къде живеете в София?

# 48
  • Някъде в Европа...
Ха така, страховете ми се потвърдиха, ами, добре че на търновска територия... В 17ч ме извикаха да си взема Ради от яслата че бил с 38 темп. Оттам веднага на частната педи - хрипове, свирещи гърди - бронхитче  ooooh!...веднага Аб... Ради ен иска дда го пие, дотагава степен се инати, че даже и майка ми го понатупа.....
Чирпан се отлага за неопределено време.....

Аз ходя вече на шоф, курс...в събота е и първото кормуване....

Юлия , весело прекарване. Въобще не я мисли малката маймунка, щес е справят гледачите, та дори и ще ти хареса  Wink да сте сами.... Wink

Лека вечер и до утре!
Ще досаждам тия дни,,,,, Simple Smile

# 49
  • софия
Бързо да оздравявате, како. Heart Eyes
Ние след малко тръгваме...живот и здраве към 11 сме в Търново, ще се видим набързо.
Тук вече вали дъжд,,,все е дно е ноември месец... Close

# 50
  • Розовата долина
Ние все още наникъде не сме тръгнали,кроим планове на сутрешното кафе Grinning
Днес следобед ще отидем до Чирпан,от там към Хасково и после най-вероятно до Перперикон или Златоград ще отидем,ще решим!!!На мен ми е едно такова заспало,искам малко почивка,че вчера на работа беше голяма лудница,а и след почивните дни ще е още по-зле!!! CryАма нека има работа,че иначе .....кофти!!!
Снощи бях на петъчната биричка с колегите,посмяхме се подобаващо,тези вече са много забавни!!
Ани,да оздравявате,сега има много болни,аз само като гледам при нас,повечето минаха с болнични,кашлящи,кихащи.....ИИИИ успех на курса,в началато е малко трудничко,после още повече Mr. GreenАма ще се справиш,знам!!!Аз на 8ми ще си вземам книжката окончателно от КАТ и вече мога да щурмувам,,нямам търпение,ама да видим как ще се справям.Карах вече нашата кола нколко пъти,малко ми е по-различна от учебната!!!
Ulia,весело изкарване,а малкият наистина не го мисли,те бабите даже повече угаждат от нас,така че -няма да скучае!!
Сестра ми пък заминаха за Франция,7 дни ще са там,та съм малко притеснена с тоя "Свински грип",оффф дано да няма нищо!!Иначе са добре,обадиха се от Айфеловата кула,нека им е зле Wink
Айде до скоро!!!

# 51
Здравейте!
Завиждам на тия, които не го вали Sad Ужасо е, няма по-гадно време от дъждовното!!! Мразя като вали, а и има почивни дни. То по-добре да се работи... Имах планове за магазини, че с тая сватба... Детето и таткото са готови, аз един шал трябва само да си купя и... в това време няма и да изляза. Булката иска да купим рокля на Ина, ама в тоя дъжд само обикаляне ми липсва Sad А и нямам панталон за бременни, в тоя студ нямам каво да облека Sad Умирам от скука в къщи! Дано утре има поне час слънце, че съвсем ще пукясам...

# 52
Здравейте,аз докато оправя от снощните си гости,с децата да поиграем на вън и в къщи(то и тука заваля и е студено)и докато обядват и сега съм ги сложила в хоризонтално положение уж да заспиват,прочетох им по една книжка и сега ги разглеждат Simple Smile
Мразя и аз това лошо време Twisted Evil
Ulia ,да си изкарате супер,ще чакам снимки с нетърпение,и ние живи и здрави на Гърция на 16 май ще се поразходим макар и за един ден Blush
AIR ,жалко че ти се провалиха плановете,да се оправя Ради по-бързо Hug
iniici ,приятна разходка и почивни дни на вас също,чакаме после и от теб снимки Peace
inka2005,живуркаш си ти по купончета,екскурзийки ми плануваш из България,браво браво newsm10а кака ти си е за завиждане Wink
MammaT ,като си намериш шал да ни покажеш после цялостният си тоалет Hug
Аз изчезвам да запаля камината и да се къпя и да поразтребя малко след моите разбойници Naughty

# 53
Брей ама никой не се вясва днес,само Весето четеше ама не се е разписала Crossing Arms
Ние почти цял ден в къщи,оф скука нещо Sick

# 54
Ето линкче от тържеството ни в заведението с детският кът Wink
http://danijoro.multiply.com/photos/album/30/Rojden_den_na_Asi_i_Krisi-3_godinki

# 55
AIR,сега разгледах снимките от Алпите които ми беше пуснала #Crazy Rolling Eyes Crazyлеле страхотна гледка,невероятна красота и чистота,направо ще е супер ако ви се отдаде възможност отдете на всяка цена Peace Hug

# 56
  • Някъде в Европа...
AIR,сега разгледах снимките от Алпите които ми беше пуснала #Crazy Rolling Eyes Crazyлеле страхотна гледка,невероятна красота и чистота,направо ще е супер ако ви се отдаде възможност отдете на всяка цена Peace Hug

Тя възможността ще се отдаде, ама "цената", която ще трябва да заплатя  ooooh!..... Смятам обаче да отидем, ей така, за мое собствено разнообразие и защото нищо няма да ми коства във финикийски знаци  Mr. Green. Остава да ми се изпълнят условията.... Mr. Green
Сега ще гледам и твойте клипчета...

Голяма скука тия дни....времето е много хубаво, но Ради си е вкъщи и не мога да се отдам на мойте си удоволствия пълноценно Simple Smile
Вече имах 2 кормувания и то в центара на града....положението е трагично, но се надявам да се подобри  Simple Smile
Ради се оправя, щом взе вече и инатите да си налага....
Сестра ми си прекарват супер на морето... били на разходка из Варна, ходили на делфинариума... днес щяха да ходят  в Балчик. Ицко не се спирал по цял ден....

Това е набързо от мен!
Целувки!

# 57
AIR ,за цената ти си знаеш най-добре,но тази романтична гледка не е за изпускане,пък още повече щом ще е безплатно(за вас де) Hug

# 58
Честит рожден ден на Svetla70,да ни е жива и здрава!Светле,желая ти много любов,щастие и късмет!

# 59
Честит рожден ден, Светле! Пожелавам ти много здраве, щастие и късмет![/color[

Общи условия

Активация на акаунт