Интерсно ще ми е да разбера повече за ежедневието ви с бебето и голямия батко.Той ревнува ли от малкото чудо??На разходка ходим тримата - Преси в количката, Радослав за ръчичка. Площадката ни е близо, малкият спи, а големият се заравя в пясъка или обира топките на другите деца. За къпане, хранене - по ред на номерата. Понякога докато кърмя единия, храня другия, но рядко се случва така. Радослав също се опитва вече да се храни сам и доста успешно, но рядко имам търпение да го оставя да маже навсякъде. А и на него бързо му омръзва така. От биберона и от кърменето се отказа сам. От биберона преди около два месеца, а от кърменето - като забременях пак. Опитваме се да го учим и на гърне и засега успешно пишка там, но само няколко пъти съм го оставяла без памперс през деня. Само да ви питам - вие ползвате ли такова музикално гърне, което започва да свири, когато бебето се изпишка вътре? Нашето е такова, но май не е много удачно, че Чочи (така наричаме Радослав) повече се вълнува от свиренето му и по цял ден ме кара да направя така, че да пее гърнето.
За млякото - давам и прясно, и кисело. Киселото му харесва повече, дори го предпочита без никакви добавки - захар, бисквити и пр. Дори прясното мляко върви по-добре без захар и какао.

А после да намериш работа, за която с удоволствие да ставаш сутрин!
. Уж го обявиха Коцето за здрав, ама нали покашляше и се сополивеше още и аз се въздържах да го пускам на ясли и ето че във вторник вдигна висока Т. Съвпадение бе, че същия ден бях запазила час и при една докторица-хомеопат и уж го видя и ми каза, че има зачервено гърло, предписа там някакви гранулки, ама на другия ден вече поддържаше стабилно над 38 до 39 градуса и нервите на мен и на мъжо не издържаха и го отведохме при частната - там вече казаха че прави гнойна ангина и че АБ няма да се размине. Така че подвих опашка и Коце пие и се облизва на 24 часа, но факт е че след втория прием се пооправи детето - няма помен от Т, сополите изчезнаха, кашля само след ставане от сън и е много активен. Лекарката каза, че е пипнал нещо ново и този път няма индикации за вирус, а за друг тип инфекция. Интересно е че при предишните боледувания аз издържах на вирусните атаки от страна на мъжете ми, ама сега караме нещо всички в комплект. При мен се размина за 3 дни - първо гърло, после сополки, а сега съм с пресипнал глас без да усещам болки в гърлото или някакъв дискомфорт
.

а и без пампа ,нищо че сутринта си свърши работите в гърнето.