Пролет пукна, вън ухае, ЮЛЧЕ в парка ще играе!

• 12 685
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Записвам се набързо, че ще закъснеем за кухнята. После ще пиша - много са сладички сниманите малки дами и господа  Heart Eyes

# 76
Довечера ще го видя как му е устичката, баба му казва, че не се сеща за нея. Аз съм решила по празниците да го пробвам да махам по малко памперса вкъщи, защото баба му не й се занимава с тази част, а вече си е голям. Само дано се пооправи и временцето, че какъвто е студ в момента, не виждам какво ще правим толкова дни вкъщи.

# 77
  • София
Успях да ви прочета.
Целувки на малките палавници с бойни рани. Бързо оздравяване и на болничките. Hug

При нас нищо ново, освен периода на неядене. Нещо пак ще избива, пие си сутрин само АМ и от там е само блъскане и бутане на храната.  Успя да си направи рана под носа с чоплене - първо се дерна и след това чопли коричките. Ръката му е  винаги там, обяснявам, но полза никаква. Чудя се с какво да мажа, защото вече е мокра и локвеща рана, трябва ми нещо подсушаващо, а не се сещам. newsm78

# 78
Ели, Дели съвсем малко се удари, мъничко кръвчица имаше, но той почти всеки ден е така Laughing
 А ние с мъжа ми тази година правим 14 години заедно и 3 години брак Shocked

# 79
Браво Борянче, все така да запазите духа на любовта  Hug
И Мариян не е лесен на яденето. Вече трета вечер вечеря със сандвич  Crazy Не му се кося, важното, че е жизнен и тича като луд  Laughing  Напоследък се е начул да бяга и да гледа дали го гоня. Аз естествено го правя, защото тича винаги към улицата. За сега го настигам, но винаги ми настръхва косата...  Crossing Arms

# 80
Аз се чудя какво средство за каране да купя на Никола.Асфалтирали са градинката Св. Троица и е супер за каране.Има кола за яздене на Чиполино,но вече му е малка.Колебая се между колело без педали и кола с натискащи се педали вътре.Нея я кара,но отвреме на време пропада в дупката при педалите.
Ние с мъжът ми се познаваме от 8 години,сега 5-та сме женени.В началото бяхме нещо като любовници,излизахме от време на време.Аз три години и повече бях без сериозна връзка,само някакви провали,несподелени чувства и обратното.В тва време ходих по сватби вече на приятелки,бях и нещо като шаферка.Все ме слагаха на маса с ергените хихи.На една сватба дори изживях страхотна любовна история с един красив младеж,който за пореден път ме попрецака.Ходих и бебетата им да гледам,купувах шишета,играчки и дрехи с голям кеф.Какво ли съм разбирала,леле!Но с носталгия си спомням за времето,когато бях от другата страна.

# 81
  • sf
а ние с мъжооще на 1вия месец и заживяхме заедно. след месец ще станат 9 години откакто сме женени.
Никога не ми е липсвало ергенството.
Една позната едно време ми викаше" ще разбереш дали един мъж е мъжът на живота ти, ако предпочиташ неговата компания пред тази на приятелките ти".  За сега туй все още е така  Mr. Green за по-натам ще видим  hahaha

уф, трябва да нахраня челядта и после ще поспамя  Whistling

# 82
  • USA
Ще си дойдем през юни - първо в София, после и в други градове  Joy. Винаги съм готова за срещи горещи.  Hug

С мъжа ми сме заедно от 11 години, повечето от които сме живяли заедно, сами на другия край на света. И двамата сме скитни и затова вкъщи рядко е образцов дом.  Mr. Green Не ми е мъчно за ергенските години. Хубаво беше, но сега съм на друга вълна.

Рокси, не знам как ще се оправяме този път с пътуването.  Може би правилният въпрос е аз как ще го понеса.  Mr. Green Предишните беше добре, но сега е доста по-активен. Единият полет ще се пада неговата нощ и надеждата ми е да спи повечко.

# 83
Еххх,накарахте ме да се разме4тая за ергенство  Mr. Green Никога не съм си милсела,4е 6те омъжа преди 30,а за деца да не говорим,ама то май така стана,за6тото си бях луда глава и си намерих майстора.Ама не съжалявам ,добре сме си ,имаме си на6ите мигове и спокойствие като оставим Марти на ба6та ми.Ние заживяхме 4-5 месеца след като се запознахме,ама аз бях направо заслепена от любов,толкова бързо станха не6тата при нас...

Ето и малко нови снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370677

# 84
  • София,
уф, трябва да нахраня челядта и после ще поспамя  Whistling

И аз така, само че ги чакам да се приберат от танците и тогава ще вечеряме, ще се къпем и по леглата и ако имам сили после ще спамя. Whistling
Аз тези дни съм страшно заета но Ви чета де, опитвам се да извадя задгранични паспорти на себе си и на децата, но слещам доста трудности, утре пак щи ходя по мъките и дано се уреди проблема Embarassed Оказа се че Ицко не се води на моят постоянен адрес, а в провинцията, като баща си  Joy и сега немога да му извадя тук паспорт а в Пазарджик, ама кой ще тича сега и до там. А пък за да му сменя жителството трябва да си уеднаквя постоянния и настоящия адрес, и тогава да подам заявления да сменя и тадресите на децата   #Crazy абе дълга и широка  Sick.
А и да Ви се похваля, че моето голямо момче днес е спечелило първо място в едно състезание в училище по танци Hug, танцували са валс с едно момиченце, а за награда е получил един ръчен часовник, който обаче за съжаление не работеше Sad, баща му му сменя батерията сега и уж тръгна, но май изостава и детето естествено е много разочаровано #Cussing out.
ВЕроника все по усърдно започва да говори и да повтаря, любимата и дума е "долу". А днес аз прибирах и сгъвах пране и тя стои при мен и като взема някоя дреха и почна да я сгъвам тя започва да издава едни възклицания да сочи дрехата и да казва на кого е,  Joy, само дето не може да си каже собственото име и там остават само възклицанията  Joy
Уинкс хубаво е че ще си идвате, я кажи нещо за свинския грип, как са нещата там, тук в новините много се шуми и говори Sick
Айде глутницата се прибра отивам да ги нахраня Hug

# 85
  • София
Никсъна е опасен, признавам го за водещ беладжия  Laughing

Кая е много по-добре днес, следобед даже не й тече носът и кашля по-малко. Нощта беше по-тежка, защото през нощта не даваше да й духаме носа, а не можеше да спи и само плачеше. Ама явно ще е нещо лекичко, за щастие.

Косара, да я похваля, от днес не е в кувьоз, а е на термоплот. Ама явно още доста смятат да я държат, че са казали, че ще й правят ЕЕГ, но не знаят дали ще успеят преди празниците. А майка й мислеше да им дава краен срок до 1 май… Wink Важното е да е добре.

И ние имаме дълъг ергенски стаж – бяхме заедно от седем години, когато забременях, а женени бяхме от три месеца. И по двата начина ми харесва. Мъжът ми казва, че се чуди какво сме правели преди да имаме Кая, аз не, помня още, и двата начина на живот ми харесват много.

Ува, може с някакво прахче, например немибацин, ама ако е над устата има опасност да попадне в устата.

А на Марти много му отива зелено, леле отсега ли го налягат девойките  Joy

Мога ли да давам течен витамин С разбъркан в храната, че на Кая нещо не мога да й го пробутам?

# 86
  • USA
Буболечката, много ти е хубаво момчето.  Heart Eyes За свинския грип си е много страшно, в Калифорния има няколко случая вече, всичките са били в Мексико преди това. Добрите новини са, че болните извън Мексико го карат много по-леко. Дано да не се разпространи, че не ми се мисли напаво  Praynig.  Аз работя с Мексико, те за няколко дена са в карантина. Тук само говорят да се мият много ръцете. Слушах по БГ новини, че хората не искали да ядат свинско. Не се предава чрез месото вируса, така че няма проблем там.

Айка, аз като е така, гледам да го навигирам да спи по корем. Много е гадно като не могат да дишат душиците. Криси и той е със запушен нос тези дни.
Ох, браво на Косара. Дано по-скоро да и направят ЕЕГ. Защо толкова се бавят?

# 87
Леле, много се радвам за Косара Hug За Кая също Heart Eyes
Буболечка, Марти е много хубав Heart Eyes
Велина, наистина се надявам да се видим като си дойдеш Wink
Ние тази вечер бяхме на концерт, изкарахме си страхотно. Вече май предпочитам да си  излизаме само двамата. После пийнахме по едно, говорихме си, абе друго си е човек да разпусне малко.
Честит рожедн ден на Марти  bouquet Желая много здраве, щастие и любов Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 00:28 от borianna

# 88
  • USA
Бубе, обезателно!  Hug

Честит рожден ден, Марти! Много здраве и късмет ти желая! Само хубави неща да има около теб.   bouquet

# 89
  • sf
Добро утро
Кафенцето от мен .

аз пък се мъча с менюто на един телевизор. не мога да открия как да си подредя каналите по мое желание. В книжката на БГ има 5 изречения на кръст и туй е. Като индианец се чувствам  Mr. Green
изчезвам да се мъча

Общи условия

Активация на акаунт