Пролет пукна, вън ухае, ЮЛЧЕ в парка ще играе!

• 12 688
  • 303
  •   1
Отговори
# 90

Честит рожден ден, Марти! много здраве и щастие!
Добро утро!
Донси, благодаря за кафето и успех с дистанционното.
Много се радвам за Косара и Кая.
лек ден! Hug

# 91
  • На края на вселената!
Красива,като перла и нежна,като звук!
Добра и безметежна на времето на пук,
Букет ти подарявам, но не от цветя......
Букетът е от обич, от моята душа!
Честит юбилей, Марти!

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 08:45 от Томасе

# 92
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРТИ!!!

# 93
  • sf
Марти, честито , да си жива и здрава и много усмихната!   bouquet

а сега да се оплача. Утре в яслата на Виктор ще слагат паркет и помолиха родителите,които могат да не си водят децата, защото другата група може да поеме малко от тия деца, защото все пак и там имат доста. Казах,че няма да го водя, баба му е втора смянат, трябва да го гледа не повече от 2-3 часа,за да помогна на мъжо с работата.
Днес обаче бабичаката ни сервира,че няма да го гледа, защото искала да се наспи, и нищо няма да му стане ако иде на ясла, нищо,че в една група ще се бутат 30-40 деца  #Crazy бясна съм, даже е слабо казано. Знаех си аз,че трябва да си вземем някоя бавачка и да не й се молим като имаме нужда, ама мъжо -не,та не. не знам вече

# 94
  • София
Честит Рожден Ден, Марти! Много здраве, щастливи мигове и сбъднати желания.  bouquet

Радвам се за Косара, по-добре под лекарско наблюдение сега и скоро мама и тати да си я гушкат спокойни, че бебчето им е здравичко. Hug А Кая да се оправи бързичко и тя. Hug

Една жена която се занимава непрофесионално с астрология ми каза, че от началото на април Виктор навлизал в разрушително-агресивен период. Въпреки че гледах на шега започвам да вярвам, своенравно човече, което ни се води ни се кара. Вчера не яде цял ден - драмата е да се храни сам - не може и се маже, но номера е да бърка и цапа в паницата и около нея. Някак си не мога да преглътна това творчество, преди хапнеше две три лъжици сам и ме оставяше уж да помагам, сега не. Изобщо иска да си прави нещата както той реши и все повече подмолно успява да се налага. Дано намеря начина за справяне с периода. Сега пак реве да стоя в кухнята и той да си кара колички по масата, "а мама мии чинийки". Е измих ги вече, не ми се стои там. Crossing Arms

# 95
  • На края на вселената!
Вики, има защо да си бясна. Казваш й, че докато тя спи, детето ще я завива и й го оставяш. Щом се е хванала на хорото ще го играе. Няма да е с него цял ден.
Кажи с какъв ТВ се бориш и справи ли се  Grinning

Ува, щом е само период, ще мине. Бъди търпелива.

Радвам се, че Косара е по-добре. Надявам се скоро малкото силно човече да си е у дома и да е  здраво  Praynig

Уинкс, дано няма при вас случаи на тази гадна болест  Praynig Ще се радвам да се видим  Hug

На Лина ухото й тече вече 17 ден, но ми се струва, че спира.

# 96
  • София
Мими при кой хомеопат сте?
Ува и моите са така и аз не издържам на мазането а като завършек си нахлупват паничките на главата Twisted Evil

# 97
  • На края на вселената!
Ива, при Галя Златанова. Гадно ми е, че УНГ лекаря й си мисли, че тя е на АБ. Ама искам да ходим при него да проследи състоянието й и да й прави изследванията с апаратурата.

# 98
  • sf
Мими, дано има напредък с Лина.

Тв-то е плосък Самсунг, ама се справих,де, след няколко часова борба  hahaha

# 99
Добро утро!
Марти ,4естит Рожден Ден! Много здраве,6тастие и любов ти пожелавам   bouquet

на мен сега и носа ми се запу6и,абе нямам думи,в това време 4овек и да излезе не може .  Sick..А Марти само на тази си приятелка налита така,сигурно,за6тото е по-дребна и голямо въргаляне пада с нея  hahaha

# 100
  • София
Честит рожден ден Марти, и тук!   
bouquet  bouquet  bouquet
Бъди здрава, сигурна съм че те очакват купища хубави моменти, просто трябва тръпеливо да почакаме !
Hug

вики, кофти че бабата така е реагирала. а сега не разбрах къде ще е кико?
буболечка, Марти е много хубав Grinning
ува, иве, за мазането с манджата- коки настоява да хапва сам, предполагам че в яслата ги зарязват да се оправят и  си е право детето. гледам максимално да го оставям да опитва сам, че да не стои гладен в яслата ooooh! справя се по-добре с вилицата обаче, ама и там има "празни"ходове Laughing
ох, мими, дано спре, аз не помня, ти й капеше нещо нали? а кога сте на контролен преглед? Hug
уинкс, пазете се Praynig Hug
галена, радвам се и аз за косара. нека майка й се въоръжи с още малко кураж  и търпение Hug
ками и тук благодаря за инфото за ехинила и за клеевата тинктура  Hug
а за ергенлъка- хм за липзване може би не е точната дума, по-скор ое носталгия по миналото. ние се запознахме преди 4 години, а сме женени от три, и от самото начало сме си заедно, така че не ми липсва периода преди това. Simple Smile мисля си че сме си самодостатъчни двамцата, е, излизаме разбира се, но можем и без това Grinning

# 101
  • sf
ами ще трябва да иде в другата ясленска група, че ние с мъжо сме на работа, а баба му категорично отказа да го гледа. Горкото ми момченце, ще гледам да го взема наобяд поне. а на нея ще й измисля някое отмъщение  Twisted Evil

# 102

благодаря за пожеланията  Hug
липсвахте ми, да знаете

даже и попрехвърлих няколко страници назад  Wink

Буболечка, много е сладък Марти  Hug

Майче, колелото е супер. Май и аз ще се спра на варианта направо с две гуми и помощни колела, защото харесах една триколка (безбожно скъпа), а ННикола не стига педалите още. Така че ще го изчакам да порасне още малко и ще взимам такова. Тежко ли е това вашето? Колко е висок малчо и върти ли спокойно педалите - в смисъл и когато са в най-долно положение?

Никола напоследък ме изтощава. Не стига че сме нонстоп заедно, спи символично през деня, ами е започнал и да не ме слуша...или по-точно да прави точно обратното на това, което му кажа и задължително го обръща на игра и се смее. Превръщам се в майка истеричка. Непрекъснато правя забележки, непрекъснато обяснявам, често повишавам тон и все тая. Искам малко време за да отделя и да прочета за този прословут период. Надявам се Десо като си дойде, да се поуспокоят нещата

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 12:41 от marisasav

# 103
  • София
Марти лисваше ми  bouquet
Вики развихри се в отмъщението.
Новата жена се опита да удари Ники/думите са по силни от самата случка имайте в предвид/Обаче май като е била сама може и да го е правила защото нали ви казах че той почна да удря от седмица и половина.Червения картон е вече сигурен,докато се чудех защо не свикват с нея и дали да я освободя и че ще ми е трудно без човек особенно че няма как да излизаме сега вече се знае.Усещали са я децата, Twisted Evil

# 104
Иве  Hug направо си е за червен картон  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт