1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 63

• 22 951
  • 451
  •   1
Отговори
# 195
Анна твойте хора са страшен тандем

Много харесвам Онур и мразя, когато страда, но и той има дял в това тайната за "черната нощ" да излезе наяве.
спомняш ли си
Шех - Че кой е безгрешен
Онур - Любовта

още не съм почнала да повтарям епизодите, но някои реплики така са ми се набили в главата  ooooh!
тежък е този вирус май няма излекуване

за реакцията на Шех писах малко по нагоре

Последна редакция: сб, 25 апр 2009, 00:52 от castanea

# 196
  • Sofia
Уффф, слава Богу, че ще има щастлив край всичко!!!!!  Peace
Благодарности на момичето което ни зарадва с този превод!!!!   bouquet
Ейй друго си е - сега си дишам по- спокойно ....... Joy

Не видях къде пише в превода за щастлив край  Thinking

БЛАГОДАРЯ мнооого за превода   bouquet  bouquet  bouquet

ами ето тук го прочетох:

"И КУДРЕТ САБАНДЖЪ Е КАЗАЛ ЧЕ ФИНАЛА ЩЕ Е ХУБАВ И ЩАСТЛИВ.

ГОВОРИТЕЛЯ КЪМ ОНУР------Г-Н ХАЛИТ  Г-Н ЕНГИН КАЗВА ЧЕ НА ФИНАЛА ЩЕ ПАДНЕ МЕТЕОР.ВИЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ.
ОНУР---ЩОМ ТОЙ ГО Е КАЗАЛ.ЩЕ ИМА ХИБАВ КРАЙ НАДЯВАМ СЕ И ЗРИТИЛИТЕ ДА ГО ХАРЕСАТ."

# 197
Анна твойте хора са страшен тандем

Много харесвам Онур и мразя, когато страда, но и той има дял в това тайната за "черната нощ" да излезе наяве.
спомняш ли си
Шех - Че кой е безгрешен
Онур - Любовта

още не съм почнала да повтарям епизодите, но някои реплики така са ми се набили в главата  ooooh!
тежък е този вирус май няма излекуване

за реакцията на Шех писах малко по нагоре

Много хубави реплики. Аз скоро гледах този епизод - 11. Там думите на Онур са: В желанието си да помогна бих могъл да навредя. След това са репликите така както си ги написала.
В резюмето преди 12 еп. превода в следния:
Онур - и моля те не наказвай невинния вместо виновника
Шехерезада - кой е невинният
Онур - любовта.
Много ме озадачи това разминаване.

# 198
Venetat  не ми е направило впечатление това (но аз обикновенно повторенията ги пропусках)
защо така различни преводи  newsm78 пак повод да се ядосам че не знам езика
макар и с еднакво значение първия вариант ми допада повече

# 199
Това е от днес.
Bergüzar şokta
24 Nisan 2009 - Cuma Takvim

Uzun süre Halit Ergenç'le yaşadığı aşkı saklamak zorunda kalan Bergüzar Korel'e yaşadığı kötü günler yaramadı. Hem morali bozulan hem de rol aldığı dizi nedeniyle yoğun çalışan güzel oyuncunun boğazlarında nodüller olduğu ortaya çıktı.

Sesini kaybetme riski olan Bergüzar Korel'e uzun süre dinlenmesi önerildi. Rol aldığı dizi çekimlerinin bitmesine fırsat bilen Korel, kendisine gelen sinema filmi teklifini de geri çevirmek zorunda kaldı. Bergüzar Korel, yaz boyu dinlenme kararı aldı.

Доколкото разбрах от Гугъл преводачката става въпрос за заболяване на гласните струни на Берг с опасност да си загуби гласа и лекарят е наредил да си почине повече време. Може би затова двамата предприемат пътуване за 5 месеца. Ако някой друг може да го преведе в случай че не съм разбрала.
Сиимона ми прати превода на интервюто където шех е с бонето с воала.
Репортьорът ги е питал кога ще е истинската сватба?
Халит му е отговорил че ще се женят през юли след като се върнат от почивката си.
Репортьорът: Имате ли определена дата?
Халит: За сега не но ще ви осведомим като решим за датата.

# 200
Berg&Halit_Magazin1_24 aprilie 2009 - тази вечер по канал 1

part 1
    http://www.youtube.com/watch?v=He9rFPCDahM

part 2
    http://www.youtube.com/watch?v=420tLw60raw

# 201
значи сватба през юли
ама и Халит 'ще ви осведомим като решим за датата'
ще следим новините

ех че са ми сладки двамата  Heart Eyes
за Берг лошо ако преводачката този път е познала

# 202
И една нова снимка на Берг

# 203
  • до най слънчевия бряг
Анни неуморна с и,пак интервюта дето ще ни хвърлят в размисъл за какво иде реч ние само слухтим да се изпусне някой нещо за финала
Обаче след толкова нощни смени тук ,и аз съм гроги и мисля дне да събера сили малко
хайде лека и спокойна на теб приятни дни със гостите

# 204
много хубава Берг

а на първата снимка с тази рокля май я видяхме в някой еп или си въобразявам  newsm78
бб но пък сега в последните серии така на кок не ходи и по младежки вид докарва

# 205
и как все си ходят за ръчичка хванати да им се ненарадваш

# 206
castanea още по темата. Аз разбирам, че Онур никога не е имал каквото и да било намерение да издава тайната за "черната нощ". Изпусна само една реплика пред Керем и то, за да изрази огромното си разочерование от това, че жената, завладяла сърцето му не отговаря на очакванията му. Изобщо не е очаквал, че това изречение може да стои в основата на верижна реакция, която много по-късно ще помете живота му. Затова и казах, че Онур има своя дял /не вина/, истината за "черната нощ" да се разкрие. В този случай малкото камъче обърна колата.
Досега при всичките кавги, смятах, че Шехерезада трябва да има повече доверие в Онур и да го изслушва преди да го съди. И докато "черната нощ" стоеше само между тях двамата, смятах, че тя трябва да я забрави и да прости и на него и на себе си. Тази тайна обаче стои в основата на любовта им и на съвместният живот, който се опитват да градят. И изваждането й на яве ги помита, както когато извадиш камък от основите на къща, тя рухва. И тук въпросът според мен не опира до това кой е крив и кой прав, кой е невинен и кой виновен, а до това, че те трябва да изградят живота си на друга основа. И тъй като любовта им е истинска, силна и съдбовна, си мисля, тя ще премине през това чистилище и ще оцелее.
С всичките тези писания исках да кажа, че разбирам Шехерезада и нейния ужас и гняв. Но в крайна сметка любовта трябва да победи. Обаче не съм гледала следващите серии и въобще не знам какво мислят сценаристите по въпроса.

Докато го напиша и бие сте минали на друга вълна.

# 207
и как все си ходят за ръчичка хванати да им се ненарадваш
и на втория клип как им дават ръчичките в кръгче - мила картинка

тези котета са невероятни

Докато го напиша и бие сте минали на друга вълна.
вълната винаги е 1001 нощ
сега чета  Stop ако ме осени музата може и комент да поместя

# 208
Много е хубава тази жена, особено на малките снимки. И наистина са много сладки като си ходят винаги хванати за ръка. Имам чувството, че Халит се страхува, че ако я пусне тя ще изчезне. Ама тези мисли сигурно ми идват заради филма. Те и там непрекъснато си държаха ръцете.

# 209
  • В тъмната гора.

Момичета 87 епизод е готов отдавна...от днес след обяд.
Сега работим върху 82 и 83, дано успеем да свършим до неделя.  Само да сме живи и здрави. Тъкмо + 2 дни да се доизгледа всичко преведено и вторник вечер 88 епизод с черни букви.

Общи условия

Активация на акаунт