АПРИЛСКИТЕ деца година вече радват нашите сърца

• 13 963
  • 278
  •   1
Отговори
# 255
Айде привет и от мен на цялата априлска дружина  Hug

За срещата няма да повтарям суперлативите, само ме е яд че не можах да си поговоря достатъчно много с всяка една мама, но нищо другия път. А и всички дечурлига не можах да нагушкам, но поне се нагледах на прекрасни малки мадами със страхотни тоалети, а за малките мъжове изобщо няма да коментирам, взимам си ги всичките:) Няма  да коментирам и татковците, защото не е прилично и не ми отива на положението, но  bowuu

Ласи - дано малкото сърчице винаги да прелива от обич към мама, тате и кака   bouquet

Янче - душо, покрила си се, не мога да те намеря по тел. Sad

Хелънче - много страшно звучи за Еличка Sad Сигурно се чувстваш повече от ужасно:( Стискам палци много бързо да отшуми всичко!

veni-b - как сте, как спахте?

Аз пък бях на гинеколог, защото то бива бива безциклие, ама вече взех да се притеснявам. И не че ми липсва, но преди имах разни хормонални проблеми и реших да видя какво се случва. Според док всичко е ок, всеки момент ще ми се възстанови цикъла, но "понеже се е събрала много лигавица и има опасност от лек кръвоизлив" е вероятно да ми даде някакво хапченце за предизвикване.

Айде хубав следобед от нас Hug

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 16:07 от hrisi-pisi

# 256
Хай и от мен...Аз съм Галя, но за повечето тук съм "приятелката на Милени", която най-любезно ме покани на събитието. Не познавах никоя от майките, но това не ми попречи бързо да събера впечатления за повечето. За съжаление, както и предполагах бързо се сформираха групички, и комуникацията се затрудни допълнително. Изчетох всичко което бе изписано от срещата. Запознах се и с писанията преди това. Най-готини се оказаха онези 3-4 часа втората вечер. Половината се събрахме на една маса и ледовете буквално се стопиха. А това трябваше да стане още в петък. Евала на всички които успяха да дойдат, въпреки километрите, жегата и т.н . Повечето татковци си направиха "седянка", докато техните благоверни съпруги се въртяха като пумпали около децата си или правеха "бягане с препятствия". Чета че има предложения за септември. Едва ли ще се видим пак, но бих посъветвала организаторите срещата да е около Пловдив, може  би във Велинград. Поне пътищата са хубави от където и да го идваш. И мили мами НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОКАНИТЕ ПОЖАРНИКАРИИИИИИИИИ, АКО МОЖЕ ПОВЕЧКО !!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))

# 257
de4eva79, незнайно защо, в тона на поста ти се усеща критика към събитието - относно групичките и т.н. Внимавай с тези изказвания - може и да сме ти изглеждали отделени на групички, но когато се наложи сме наистина задружни  Naughty
На мен лично не ми е приятно, някой да окачествява, преценя и да се изказва по този начин за нашето форумско приятелство, градено смея да кажа вече с години  Thinking
Лично мен поста ти ме засегна......Надявам се не това е била целта ти.....

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 17:43 от Vanyivan

# 258
Ванче, недей така бе душа.
Криво си я разбрала жената.
Тя е толкова готина и сигурно съвсем искрено сподели впечатленията си за срещата.
Едва ли е искала да засегне някой от нас.
Дечева................. с тея пожарникарчета няма да се разберем.............. за кого по - напред.
На следващата среща моля Тифани да покани всичките си колеги моля (ако може по униформи (или без)   
Embarassed Embarassed Embarassed

# 259
 Mr. Green Стефинке, дано е така  Mr. Green
Нали знаеш, че аз на тема чест и гордост много се паля  Mr. Green

# 260
Знам те аз, че много бързо се палиш и за туй бързам да те охладя, докато не си набрала много.    Mr. Green         

# 261
Направо ме вледени  Mr. Green
Ама не успя навреме, малко ме изпусна, вече пуснах едно ЛС, не казвам на кого (не е на Дечева де)  Mr. Green

# 262
  • София

Като с пожарникарска струя  hahaha hahaha hahaha

# 263
Ванче, недей така бе душа.
Криво си я разбрала жената.
Тя е толкова готина и сигурно съвсем искрено сподели впечатленията си за срещата.
Едва ли е искала да засегне някой от нас.
Дечева................. с тея пожарникарчета няма да се разберем.............. за кого по - напред.
На следващата среща моля Тифани да покани всичките си колеги моля (ако може по униформи (или без)   
Embarassed Embarassed Embarassed

Абсолютно съм съгласна с изказването на Стеф,както за Галя, така и за пожарникарите  Flutter
Стеф,ама ако пожарникарите дойдат с униформи, ще трябва да ги събличаме и ...... Crazy

# 264
Ох, надявах се никой да не повдигне темата за пожарникарите  Rolling Eyes, но тъй и тъй изтече информацията.....Искам най-тържествено да се извиня на Тифани и мъжът й, много, много ме е срам. Ако знаех с какво се занимават-никога не бих приказвала такива дивотии  Embarassed!

# 265
ААААА, моля, моля - тука има бременни блондинки - не мога да схвана тая работа с пожарникарите, затуй моля за разяснение!!!

# 266
ААААА, моля, моля - тука има бременни блондинки - не мога да схвана тая работа с пожарникарите, затуй моля за разяснение!!!

Joy не стига,че е бременна,че и блондинка Crazy btw честитих ли ти тупкащото сърчице Two Hearts
Аз макар и да не съм била на срещата знам за пожарникарите  Grinning Ема,ко се извиняваш...виж,че хората се забавляват със случката!Тифани е пич /предполагам и мъжа й/ едва ли си ги засегнала!
Ваняиван,много бързо палиш моторетката бе жена,ама си много добър защитник,признала съм те  Hug

Един бебешки въпрос : Какво АМ пие вашето човече??? не е ли време за нещо по като за големи  newsm78 Дани е на Хип-ванилия /след 10-тия месец/.

Лека нощ малки и големи хубостници!
Сложих малкия мъж да спи в неговото си легло и мисля да се ...погушкам с големия  luvbed

# 267
Здравейте и от нас!
И аз качих снимки от уникалната среща Hug
*Сиска* Айа пие аптамил комфорт 2. Онзи ден и взех нестле джуниър за над 1 годинка, но нещо не и допада на стомаха и мисля да се върнем на аптамил. Имат и за над 12 месеца.
И аз да се оплача Айа е с зверска хрема не може да си отвори очите горката и понеже сме в Стара Загора( много липи и всякакви цъфтящи) си мисля, че може да е някаква алергия Thinking.
Лека и мека!

# 268
Е, ама какви са тия пожарникари... Я бързо на отчет! Вече знам защо нашата тема така едва-едва крета - ми щото вече повечето съфорумки си лафят извънфорумно.  Laughing

Един бебешки въпрос : Какво АМ пие вашето човече??? не е ли време за нещо по като за големи  newsm78 Дани е на Хип-ванилия /след 10-тия месец/.

Марта пие Милумил 3 за след 12 м.

# 269
Sorry че с писанията си съм ядосала някоя маминка, но явно съм била разбрана погрешно. Стеф мерси за подкрепата... За съжаление в момента ми се налага да пишем домашни с дъщеря ми иначе много подробно бих се обосновала... Срещата много ми хареса, както и всички които успяха да дойдат... Именно поради тази причина пиша във форума... Мисля че съм единствената която няма дете на годинка и някак си ненадейно се вместих между вас...

Общи условия

Активация на акаунт