Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 812
  • 259
  •   1
Отговори
# 30
  • София
valeria81, честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана и щастлива!  bouquet Наздраве! Mr. Green

# 31
valeria81, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и здраве! И Наздраве!  Hug  bouquet

Викс, честито! Много успехи ти пожелавам! И много парА, естествено  Wink

# 32
  • София; Дружбето
Валерия, честит рожден ден. Само хубави емоции ти пожелавам днес и през цялата година Hug

# 33
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВАЛЕРИЯ!

# 34
Гледах Подмяната страхотен и силен филм
О да, определено. Гледах го и после 1 седмица ме побиваха тръпки, като си помисля, че е по действителен случай. Да не дава Господ  Praynig

Валерия,честит рожден ден! Здраве, щастие, любов и късмет!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 35
  • У дома... някъде
Мами,благодаря ви от сърце за пожеланията  Blush Heart Eyes,ще гледам да си пиша пак по честичко тук че май се забравихме,иначе редовно си ви чета  Peace

# 36
   Valeria 81,честит рожден ден! bouquet  bouquet  bouquet

Сетакап,страхотно клипче!
Цвета,при Алекс това започна още есента и досега не е свършило.... newsm45 newsm45 newsm45 Случва се да има истерии и през нощта.Ей така !Изведнъж!От нищо!Събужда се и започва едно реване,хвърляне,скачане,пищене.... #Crazy #Crazy #Crazy
  За моите нерви..не коментирам!То си е ясно!Имайки пред вид и това ,че никой не ме отменя никогааааааааааа smile3514

# 37
добър вечер мацки!
Назздраве на пиещите!
Велерия честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquetЗдраве,любов и благословени дни!
Цвет,това с истериите е напълно в реда на нещата!Друг е въпроса на нас /родителите/как ни се отразява #CrazyВече залудявам!Капризи,изтерии,панаири #Crazy #CrazyОпитвам се да го възпитавам но в момента без успех,по скоро и аз идвам с влака Laughing
Днес бяхме във Варна с децата.Водихме ги в делфинариума.Страхотни преживявания но сега от емоциите ми изпуши главата.Застава ми на буквата Ф и ми държи тон./за Алек става дума/Искам си предишното послушно детееее smile3514
Хайде бремелинки,съсредоточете се в/у раждането де Wink

# 38
  • София
Валерия Честит Рожден Ден!
Много здраве, любов, послушно дете и мъж  Mr. Green!

Много благодаря на всички за поздравите   bouquet Hug Още не мога да осъзная, че всичко приключи  Crazy, и дори май малко ще ми липсва  Whistling Може Борис малко като порасне да запиша нещо друго  Thinking
Ей съвсем поДлудех  #Crazy
Ай, наздраве  Drunk

и чакаме бебетата........ fingerscrossed

# 39
  • У дома... някъде
Застава ми на буквата Ф ..... smile3514
...ей т'ва ме утрепа,честно  rotfImao rotfImbo ,и мойто диване обаче го практикува и се кара..вика ми,,ей,мамоооооо!!,,.... Mr. Green

# 40
  • София/Варна
Викс, браво за дипломирането, надявам вече се да намираш повече време да запиваш с дружки, че те забравихме Wink

Валерия, здраве и успехи, както и много поводи за "Наздраве!" Wink

Аз го раздавам доста телеграфно, че не остава много време да стоя пред компютъра. Пуфтя си тук като парен локомотив и си чакам деня Х. Гледам или да лежа, или да шаввам нанякъде - я на кратка разходки, я на разпивка с мами.

# 41
Setakap, честит рожден ден! Пожелавам ти много, много щастие и здраве! Прегръдки и весел празник!

# 42
# 43
  • София
Предният ми пост е поздрав сърдечен
за рожден ден накипрен и в танци облечен.
Специално за двете красиви жени
Радост и екскурзии по всички ширини!

Смятам, ще се съгласите и вие с лекота
Каквито сме си свестни, заслужаваме това!
  Mr. Green

# 44
Валерия, Честит Рожден ден! Усмивки, любов и късмет ти пожелавам от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт