Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 835
  • 259
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Само да се пофаля: тази сутрин Шош заведе Айя в Пумпелина!  Flutter Ми, така де - да обръгва да извежда и забавлява красавици...  Sunglasses И без това на Just VANIA и хареса културно-масовата програма, която и организирам, докато чака, и е стиснала кълки, не ще да ражда!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 76
Благодаря ви за страхотните пожелания!!!

От снощи съм си в Бг, но още не съм се прибирала вкъщи... Рожденният ми ден мина по аерогари, самолети, митници... На всичко това отгоре, ни държаха 3 часа в едно хале на френското летище заради забравена чанта. Докато дойдат полицай и сапьори, умрях от студ... На финала, като видях Дара, всичко ми се нареди!!! После мама ни нахрани и поглези...

# 77
  • София
Добро утро!
Къде искате да ме водите, мискинки пияни такива? Mr. Green
Викс,бяхме в Милано/Верона на изложението за интериор. Разбихме се от пътуване, понеже казнахме на Бергамо, което на час от Милано. После пътувахме 2 часа до Верона, понеже спяхме там и така си пътувахме 4 пъти. Crazy Миланската централна гара ни стана като втори роден дом. На самото изложение прекарахме 7 часа и не успяхме да разгледаме всички палати като хората, понеже е в някакви мегаломански размери. Фраш, народ, блъсканица. ooooh! Но...пък беше супер интересно, догодина пак, дай Боже. Като кача малкото снимки, които направих, ще ви пусна линк. Всичко ни беше по секунди и минути, заради това пътуване тъпо. Поне разгледахме и Верона, в крайна сметка.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 11:34 от Klemy

# 78
Мойто диване стои наказано, за три дни три пъти се изпика като крава както играе #Cussing out при условие че знае и си казва. Може ли да е от заиграване или е кризата му newsm78 Много съм ядосана

# 79
Здравейте дами. При нас нищо ново, освен че някой яко ги тресе пубертета на двугодишните  Twisted Evil Вчера се опита да ми се тръшка и чак до истерия да изпада, но установих, че говоренето с равен тон и показването на пълна незаинтересованост към истеричните изблици върши чудеса  Mr. Green
Ив, утре ще водя малкия в твоя район на живеене, че имаме в 10.30 час за дерматолог. Може, ако ти се занимава да ни спретнеш и на нас едно културно-масово мероприятие  Mr. Green
И да се оплаче, че май ще си имам едно злоядо човече у дома. Ако батко му си хапваше с удоволствие всичко, което готвех, сега успях да видя физиономия на отвръщение и ГА ше повръща. Все едно ми казва човека "Сега пък с какво се опитваш да ме тровиш"  ooooh! ЛИлито нещо да съм ти се присмивала някога за МИтя  Thinking
Цветке как е Миша днес ?
Веси по-скоро е от заиграването. Не си струва да се ядосваш за такива неща. По-добре си съхранявай нервите за по-нататък  Mr. Green
Нимски беше много телеграфна, относно уикенда  Mr. Green
Клемс, Верона звучи много романтично  Wink

# 80
Vicks, честито дипломиране!

# 81
Мопси, ти сега за пръв път ли си на видеозон? Стискам палци всичко да е както трябва и да видите мъничкото сърчице  Praynig

# 82
Maн, и ние сме в същото положение  с тръшкането.
Софи пък уикенда първо скочи от масата, докато се правеше на самолет и се призими на бузата си, която сега е синя и подута. После падна в градината върху ръба на пясъчника, защото беше заляла  цялата трева яко с вода  и се подхлъзнала и сега цялата и част зад ухото е раздрана до кокал, а и ръба на ухото и е морав, но според докторите няма счупено. Ако и второто е диво като нея не знам.  Crossing Arms
Елеонора, за първи път съм. Мерси!  Hug

# 83
Мопси и твойта не е лесна душо. От лично наблюдение, вторите са ангелчета  Flutter Утре всичко ще е наред и ще се радваш на тупкащо сърчице  Hug

# 84
  • София
Ох, не мо говорете за тръшкане, че малкия е в невероятна фаза, реве нон стоп и истерясва. Главата ми е квадратна вече. Няма угодия по никакъв начин.  ooooh! ooooh! ooooh!
Ман, Верона е много хубав град, лошото е, че имахме 2-3 часа да го видим само.
Мопси,нЕма се притесняваш, всичко КЕ бъде наред.  Laughing
Ето линкове, към снимките от изложението:
http://picasaweb.google.bg/klemy11/MilanoSalone2009?authkey=Gv1s … p;feat=directlink
и нашите от Верона и Милано:
http://picasaweb.google.bg/klemy11/VeronaMilano2009?feat=directlink

# 85
Клементино, много си хубава  Grinning  Пу-пу да не хванеш уроки  Mr. Green

# 86
  • София
 Embarassed
Манано ма, стига си ме изчервявала.

# 87
  • У дома... някъде
Клеми,много са хубави снимките от това изложение,останаха ми очите  Crazy
Мопси,всичко ще бъде наред на първия видеозон,не се притеснявай душко  Peace

# 88
Честит рожден ден на valeria81 и Setakap с малко закъснение!

Мопси, стискам палци всичко да е наред!

Klemy, наистина много красиви неща видях от твоите снимки.

Ева също се тръшка, но аз опитвам да не я забелязвам. Понякога не издържам и си отварям голямата уста. Дано скоро и това да отмине.

Бремелинките , чакаме резултати в най-скоро време.

# 89
  • София/Варна
Светле, честит рожден ден, на патерица!!!

Бремелинките , чакаме резултати в най-скоро време.
Мен ще има да ме почакате Wink.

Общи условия

Активация на акаунт