Януарските деца шарят великденски яйца!

• 12 820
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
 Добро утро!
Ама колко ми е хубаво да съм си вкъщи  Party . Въобще не ми се връща да чакам в София и мисля и днес да остана тук...и без това както е тръгнало ще преносвам  Laughing Иначе сънувах Нинище ,че ще ражда утре, а мойте сънища рано сутрин често са пророчески Simple Smile
Аз въобще не му се връзвам на този свински грип.
Айя също е с мерките на Пресиян 14,5кг, а очаквах да е станала повече докато е поверена на бабите.

# 196
Ванче, на лентичката ти пише още седем дни. Кога е термина? Simple Smile

Аз не се тревожа за теглото на Любо. От леките е, ама то не спира да се катери, да скача, да танцува и да тича  Laughing
Преди ми се искаше да е по-тежък и да наддава по повече, ама ми мина  Mr. Green

# 197
  • Русе
Добрутрооооооооо  Hug
И Дени се ококори в 6.45  Shocked, но влизам чак сега, защото преди малко я изпратих на разходка.
Андж, ние се мажем с Бактробан. Ползвали сме го и преди и сме много доволни  Peace
Дени е 97-98 см. и тежи 17 кг  Crazy Я, да видим сега, кой кавалер от форума е с подходящи размери за нас  Grinning
За спането - никога не е била фен на сънчо, не спи наобед вече не помня от кога  newsm78
Ние ще ходим на сбор на едно близко село днес.
Желая ви слънчев ден и хубави празници   bouquet

# 198
Анжи 8ми май

# 199
Ей, в Щръклево ли ще пиете? Рали Ники не е за вас - 89 см и е 13,5, ще има да го прегръща Дени през врата, пък и като сложи високите токчета Laughing
И аз съм запис за 7,05 - както обикновено 18,30
Светле ти ще дойдеш ли?

# 200
    Laughing Laughing Laughing
    Направо на празника на Анджи!(Ако не греша Thinking )

Ване ,сънувах те днес.Участваше в конкурс за красота.Дефилираше с един много хубав копринен шал върху главата.Не догледах до край "шоуто",но без съмнение ти беше най-красивата участничка! Heart Eyes Hug

# 201
Точно на моя празник  Heart Eyes

# 202
Добро утро  Simple Smile
Тази сутрин, вървейки към работа се почуствах като в призрачен град - няма жив човек по улиците.
Така като гледам, само аз няма да почивам нито един ден  ooooh! Чуствам се леееееееко прецакана  Tired

Ванче, стискам палци и чакаме с нетърпение малкия човек да се появи на този свят  Hug

# 203
Добро утро  Simple Smile
Тази сутрин, вървейки към работа се почуствах като в призрачен град - няма жив човек по улиците.
Така като гледам, само аз няма да почивам нито един ден  ooooh! Чуствам се леееееееко прецакана  Tired

И моя мъж няма да почива. Даже можело да работят и събота и неделя, за да подготвят нещата за панаира.  Tired

Анджи, как е Любо днес?

Още нещо исках да пиша, обаче забравих.  ooooh!

# 204
  • София
Добро утро!
Ние 6 дни ще сме си вкъщи, както изглежда с този дъжд.
Да не дразня масите, ама от 3 седмици насам с намалено количество на храната, без тестено /аз сладко и не ям/ и съм -3кг. До перфектната форма за плажа остават още 2-3.

# 205
  • Русе
Да не дразня масите, ама от 3 седмици насам с намалено количество на храната, без тестено /аз сладко и не ям/ и съм -3кг. До перфектната форма за плажа остават още 2-3.

Браво, Клемс! И аз се убедих, че всъщност не е чак толкова трудно, а резултатът си заслужава  Peace
Весни, да, в Щръклево ще бъдем, ама няма да пием, защото и мъжо е на диета  Grinning

# 206
Ванче, аз залагам за 6 май. И без това не знам защо бях решила, че ще кръщаваш бебчето Георги.
Ноеми, права си. Ама мен тука пресичането и карането на кола не ми образува стрес. Може да се каже, че живея почти безстресово (като изключим стреса дето ми образува Софи  Mr. Green ) Ясно ми е, че се опитват да ни манипулират, ама ако аз, семейството ми или близки мои хора са пряко засегнати хич не ми пука как, защо и какъв е вируса. А при нас вече има реална заплаха. А и при предишните грипове нито имах деца, нито бях бременна и някак си покрай купона не ме вълнуваше.

# 207
Eho, добре е. Няма гурели, почти няма сополи. Пак не спа добре, но беше по-добре от предните нощи, а днес дори закуси и то сам с голяма супена лъжица Simple Smile

Рали, ти на коя диета си? Аз я карам като Клеми, почти без хляб, без сладко, ама няма резултат.
Дебела и гладна  Mr. Green Исках да ида на ендокринолог, ама джи пи-то ми вика, че не съм за там, а диетолога щял да ми каже да не ям хляб и сладкиши, и пържени храни и да се движа  Crazy
Затова търся нещо, конкретно за себе си.

# 208
Здравейте!
Първо да пожелая на бременните леко раждане  Hug
За диетите - ако не обичах толкова бира вече да съм отслабнала, ама  Sad не съм. Ним, няма да се видя скоро с къса прическа  Mr. Green
Аз отслабвах с точковата диета, при нея се приемат до 40 грама въглехидрати на ден и реално може да се пие по 1-2 максимум 3 бири на ден, но ще са за сметка на другите въглехидрати ( в една бира има 12 гр. ) . Да можех да мина с 2 бири, ама те само отварят глътката  Blush
Така че като я започна и не пия бира, издържам около седмица и провал.
Моето магаренце при последното теглене беше 13 кг и 88 см.
Имате поздрави от Добито, малката е болничка.
Прегръдки на всички дечица!

# 209

И на мъжа ми!!!  Crazy
Пишете ме и мен за сбирката!!! Ще гледам да дойда - цял месец я чакам... Flutter
Дара не е ходила да я мерят и теглят, но според мен е 83см, 12кг... май моето мишле е най-мъничко(ама няма да се метне на гората  Flutter)
Днес си направихме хубав пикник в парка, с футбол и търкаляне по тревата. Сега домочадието е нахранено и  спи и май ще ходя да се опна със книжката...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт