ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 17

• 21 926
  • 446
  •   1
Отговори
# 105
Аз си мисля, че Мартин не знае че Анастасия не му е майка  newsm78 Обаче, не ме питайте защо  Rolling Eyes
Да ама не се връзва...
Марто е бил поне на 3-4,ако не и на 5 г.когато Анастасия е влязла в живота им...
Би трябвало да е наясно.Или поне да има някаква смътна представа.
Просто я приема като майка.Въпреки,че му е мащеха!
Според мен знае.Нали каза на София:" Аз не мога да плача.Спрял съм,когато съм бил много малък."Убедена съм,че това има връзка със смъртта на майка му.Просто го е преживял ужасно(нормално-малко дете да загуби майка си) и не иска да си спомня.
Mда...Често най-арогантните типове дълбко в себе са много чувствителни и раними....
oni07 ,мисля,че си  права в предположението си Peace

# 106
последните серии това с Елица ми се струва, че малко избързват и недообмислят нещата. Както беше на умирачка и всички се изследват изведнъж спира да й трябва кръвопреливане  newsm78

Ако Елица не е тяхна дъщеря значи остава да е сменена в болницата. И ако на Явор му стана лошо в awtobusa и това не е от връзката между близнаци, ще да е от силната любав  Wink

Slashwoman ти да не си от Ст.З.?

От Казанлък. Не помня вече защо точно в Стара Загора трябваше да дадем кръв. На една позната и трябваха повече банки с кръв и беше помолила и мен за помощ.

# 107
На виновника-ците за написването на сценария,аплодисменти,това е от най-доброто,най-доброто  newsm10 smile3501

Диалогистите на сериала да се учат!  Grinning

# 108
# 109
  Боже, цели два дена до серията. И не се знае ще има ли Валери, въобще. Та , ето за успокоение на феновете на Крис/Валери, една сценка.
Сценарий и диалози: Ardea alba (edit: slashwoman)

Крис: Валери, мисля, че трябва да поговорим-(Крис седи до билярдната маса)
   Валери:  За какво, пак ли ще обсъждаме неуравновесените ти чувства(Валери е на дивана, Крис тръгва към него,заставa зад гърба му и слага ръка на рамото)
   К. Трябва да разбереш, не ми е лесно....Ти цял живот си...(Валери рязко се обръща)
   В. Какво...кажи го! ..Цял живот съм педал? (Крис се отдръпва и смутено казва)
   К. Нямаше да използвам точно тази дума..
   В. Мислиш ли го....какво, страх те е да не почернеш името си..да не развалиш представите на хората за теб...Не ми харесва никак, че за теб съм само един отдушник и нищо повече (Валери става и отива към  масата за билярд)
   К. Стига глупости..Знаеш, че не е така...Не се страхувам...Разбери ме, Валери!- (с двата пръста си подпира главата между челото и носа)
  Валери, с лек афект е приближава към Крис: Да те разбера?!...Знаеш ли какво е да си юноша и да чувстваш, че си различен...
Крис, знам, че на този етап трудно можеш да озъзнаеш какво точно се случва.(погалва го по скулата) Разбери, имам чувства към теб, но мога да бъда и само приятел с теб. Защото държа на теб. Ако не си готов, ще те разбера. Мога да чакам...Желая те, но не така неуверен...Не така колеблив.
Крис, нечакайки Валери да се доизкаже, го награбва със страст....
В това време...На вратата се появява Мартин...
 Мартин Кво става?(още не попитал и Крис и Валери се пускат един друг) Имам добри новини..(продължавайки да гледа осмислящо току- що видяното.. и довършава, автоматично, започнатото изречение: Елица утре ще я изписват..
(неловко мълчание)
Мартин(вече поокопитен, казва) .Какво става? ...Човек, ако не ви познава ще реши,  че се обяснявате в любов...( посяга към щеката и я търка с кредата)
М.Едно билярдче..Или питие...
Крис и Валери, все още сконфузени...
В. С удоволствие бих те натупал на един билярд, но трябва да тръгвам...
М. Ок...
К..Ще се чуем.. да доуточним проекта,,,
Валери кимва...
Крис се отпуска на дивана -тъжен, чупнал устни и въртейки очета(запазена марка)

хихиих, Ел, тъкмо поствах новия  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 18:22 от slashwoman

# 110
Тъкмо си го представих как ще изглеждат двамата сконфузени и крис с притеснена физономия  newsm62   bouquet супер написано,беше ми много лесно да си представя всичко

# 111
 slashwoman  благодаря за диалога аз наваксах със сериите стигнах до 87 чакам с нетърпение да намеря следващите

Найстина ли има вероятност да са сменени в болницата или  само ваше предположение

# 112
slashwoman  благодаря за диалога аз наваксах със сериите стигнах до 87 чакам с нетърпение да намеря следващите

Найстина ли има вероятност да са сменени в болницата или  само ваше предположение
ами, засега, всички варианти са възможни. Докато не се направи ДНК тест и да го покажат в близък план: Елица и Явор -близнаци, сценаристите могат да ни въртят , както си искат  Mr. Green

# 113
 Боже, цели два дена до серията. И не се знае ще има ли Валери, въобще. Та , ето за успокоение на феновете на Крис/Валери, една сценка.
Сценарий и диалози: Ardea alba (edit: slashwoman)

Крис: Валери, мисля, че трябва да поговорим-(Крис седи до билярдната маса)
   Валери:  За какво, пак ли ще обсъждаме неуравновесените ти чувства(Валери е на дивана, Крис тръгва към него,заставa зад гърба му и слага ръка на рамото)
   К. Трябва да разбереш, не ми е лесно....Ти цял живот си...(Валери рязко се обръща)
   В. Какво...кажи го! ..Цял живот съм педал? (Крис се отдръпва и смутено казва)
   К. Нямаше да използвам точно тази дума..
   В. Мислиш ли го....какво, страх те е да не почернеш името си..да не развалиш представите на хората за теб...Не ми харесва никак, че за теб съм само един отдушник и нищо повече (Валери става и отива към  масата за билярд)
   К. Стига глупости..Знаеш, че не е така...Не се страхувам...Разбери ме, Валери!- (с двата пръста си подпира главата между челото и носа)
  Валери, с лек афект е приближава към Крис: Да те разбера?!...Знаеш ли какво е да си юноша и да чувстваш, че си различен...
Крис, знам, че на този етап трудно можеш да озъзнаеш какво точно се случва.(погалва го по скулата) Разбери, имам чувства към теб, но мога да бъда и само приятел с теб. Защото държа на теб. Ако не си готов, ще те разбера. Мога да чакам...Желая те, но не така неуверен...Не така колеблив.
Крис, не чакайки Валери да се доизкаже, го награбва със страст....
В това време...На вратата се появява Мартин...
 Мартин Кво става?(още не попитал и Крис и Валери се пускат един друг) Имам добри новини..(продължавайки да гледа осмислящо току- що видяното.. и довършава, автоматично, започнатото изречение: Елица утре ще я изписват..
(неловко мълчание)
Мартин(вече поокопитен, казва) .Какво става? ...Човек, ако не ви познава ще реши,  че се обяснявате в любов...( посяга към щеката и я търка с кредата)
М.Едно билярдче..Или питие...
Крис и Валери, все още сконфузени...
В. С удоволствие бих те натупал на един билярд, но трябва да тръгвам...
М. Ок...
К..Ще се чуем.. да доуточним проекта,,,
Валери кимва...
Крис се отпуска на дивана -тъжен, чупнал устни и въртейки очета(запазена марка)

хихиих, Ел, тъкмо поствах новия  Mr. Green
Това беше наистина страхотно.Още си представям двамата влюбени.Не съм писала до сега ,но ви чета с огромен интерес.Но друго наистина ме вълнува-дали няма да се окаже,че децата не са от Митето.Ако Анастасия е забременяла от друг и в последствие не е издължала на тази ужасна тайна и затова да е избягала.Това ме наведе на мисълта,когато Анастасия каза на Борис в болницата,че баща й не би се поинтерисувал за дъщеря си.........................

# 114
Минасвет,любов моя Hug най-накрая се престраши да сезеш да попишеш,не само да ни четеш от балкончето.
 Hug

Бонбончета съфоруми...Четете първо втория диалог,после първия...Понеже 1-диалог е следствие на втория...ако разбрахте де.... #Crazy

Слаш,вторият е станал страхотен с подобренията   bouquet

# 115
Минасвет,любов моя Hug най-накрая се престраши да сезеш да попишеш,не само да ни четеш от балкончето.
 Hug

е ,ти сега ,искаш всички да ни разберат Embarassed

Последна редакция: нд, 26 апр 2009, 18:40 от minasvet

# 116
Минасвет,любов моя Hug най-накрая се престраши да слезеш да попишеш,не само да ни четеш от балкончето.
 Hug

е ,ти сега ,искаш всички да ни разберат Embarassed

Споко,любима,тук отдавна сме разчупили стереотипа Mr. Green

# 117
# 118
Здравейте скъпи съфорумници. Кажете на каква тема да напиша сценарий за ЗЛ ?  newsm78

# 119
Здравейте скъпи съфорумници. Кажете на каква тема да напиша сценарий за ЗЛ ?  newsm78
Нещо между Софче и Марто ... някакъв диалог при който Софи признава на Марто че има чувства Mr. Green Абе нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт