ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 805
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Simple Smile Хареса ми предложението на Катя за име = Ерик.
Ерик и Максим. Сега да видя как ще се възприеме.Наистина ми е много трудно, направо се измъчих с тези имена.Но категорично не искам да са български,имам си съображения.Също не може да е с буквата Д и И.Затова бяха разправиите. (Себастиан също е яко), ама Ерик ,някак по кратичко.Само че как да му викам на галено като е още бебенце newsm78
Съжалявам че вече 1 месец ви занимавам с мойте проблеми с тез имена,ама накрая ще кандисаме Simple Smile

# 241
edno_momiche, незнам дали си спомняш, но още към 3-4 месец от бремеността ни бях ти предложила името Ерик. Страшно много го харесвам. И една от причините, заради която ме кефи е, че няма галено име Peace
Хич не го мисли повече, защото пак ще се разубедиш, а тази комбинация е супер - Ерик и Максим

*Слънчице*, в списъка ти за болницата има ли здравна книжка?

# 242
Лили , не няма здравна книжка - само направление и лична карта. Аз ходя на Ж.К. там и те разполагат с всички изследвания, т.е. нямам нужда от обмена карта.

Иначе ако раждането е болница различна от тази в която се води ЖК е необходимо л.к., направление, обмена карта ( описани са всички изследвания и резултати в нея), отделно може да си изисквате всички изследвания за кръвна група, СПИН и т.н. Най-добре да се говори на място.
Ако отидете да раждате без тези документи - направление,  данни от изследвания ще ви настанят в изолатора, а може и да си платите клиничната пътека.

# 243
искам да ви попитам от кого се взема направление за очен лекар - от личния ти лекар или от водещия ЖК.
също направлението за раждане от кого се взема

# 244
Всичко от личния лекар Peace

# 245
Я кажете къде ще ходите за почивните дни, че аз съм пред дилема ...  newsm12

Говорили ли сте с лекар, колко далече може да пътувате и дали изобщо може ...  smile3506

# 246
Франческа, Албена, надявам се да се успокоят много скоро при вас контракциите и болките!!! Стискам палци!

Аз мисля през почивните дни да идем до Созопол за 5 дена... знам, че на много от вас ще се стори доста безразсъдно това, ама като знаем колко време след това няма да можем да пътуваме... Иначе там ще я караме съвсееем кротко.

Едно момиче, Саймън и на мен ми звучи твърде английско; още преди да видя предложенията за Симон щях и аз точно това да предложа, съкращението Мони е доста симпатично. Ерик също е сладко, макар и да не е близо до някое българско име. Реших да питам и моя Жоро кое име си върви с Максим, според него. Той беше категоричен, че Морис (от Макс и Мориц)  Grinning Той напоследък ми цитира строфи от "Макс и Мориц" и особено, поради специфичното ми състояние, вопъла на шивача "Ох, кажи ми душо бедна, где да легна, где да седна"  Grinning Много ми е интересно на коя двойка имена ще се спреш накрая! Може пък да имаш някой пророчески сън!

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 00:13 от Sv.

# 247
Виждам,че коментирате темата за пазаруване,та и аз днес се домъкнах с една огромна чанта с какво ли не - понеже Илиенци ми е близо и оттам си взех на Вис Виталис 2 спални комплекта от трико(аз и на баткото нях купила оттам и съм много доволна).Цената на единият е 27лв(чаршаф,калъфка и плик),но според мен на борсата ще е по-евтино.Купих и обиколник за 35лв,който е едноцветен.А иначе има голямо разнообразие от шарки и цветове.Не съм взимала от комплектите с олекотени завивки,защото имам много одеала и с тях ми е по-удобно. Вече почти всичко сме купили,остава само козметиката,матраче,слинг и дребни нещица.

За нощници - и аз като yaya86 си взех 2бр. от тези с картинки,но с копчета по средата.Преди това звънях до Тина Киркова да ги питам дали с наши нощници се ражда вече,че преди 2 години си беше с техни.Оказа се,че трябва да си носим.

Ще се моля с Франческа и Албена всичко да е наред!

# 248
  • София
искам да ви попитам от кого се взема направление за очен лекар - от личния ти лекар или от водещия ЖК.
също направлението за раждане от кого се взема
Добро утро Simple Smile
На мен направлението за очен ми го даде лекарката от ЖК, на седми ще ми даде и другото направление  Peace
От както съм си взела направлението за ЖК, като изкючим медицинските за брак по повод бременността си не съм стъпвала при личната и слава богу де, че тя е в 20-та поликлиника и както каза по нагоре КатеринкаМ, там освен, че се чака поне по 2 часа си и пушат в кабинета най-безцеремонно.
Аз днес смятам да се обадя на доктор Панова от ТК. Не прекарах хич спокойна нощ. Имам чувството, че корема ми е постоянно втърден и имах бодежи долу в лясно, в слабините. Сега пия магнезии и се моля да ми мине, че искам да си изчакам плануваното секцио  Praynig

# 249
Здравейте,момичета!Аз днес съм на преглед.Ще пиша,като се прибера.
За празниците-няма да пътувам,защото ми забрани доктора.Бебка упорито иска да излиза.Много ниско е слязла и ми е омекнала още шийката на матката.Дано задържи още две седмици поне.
Едно момиче-Много ми харесва Ерик и Максим,като комбинация. Simple Smile

# 250
Добро утро  Hug
Отивам на преглед в ТК и после ще ви пиша.
Само ще влезна в албума да видя нощниците и всичко, което сте накупували, че ми е много любопитно  Whistling
А как съм гладна  Crazy но нали изследванията трябва да са на гладно и ще почакам и ще си похапна  Mr. Green
Лек и топъл ден   bouquet

# 251
Добро утро!
Миси, стискай и ти беба още малко! Какво им става на тези нашите бебоци, все напират Simple Smile Но трябва да си стоят още в коремите.
Baby 12, както го усещаш с пътуването - и каквото лекарят ти каже. Аз лично не бих рискувала. Но съм казвала и преди, че съм по-предпазлива от началото.
Но виж, по градинките яко клякам и ставам с дечко Simple Smile
Стискам палци за прегледите!
Geraldine, стискам палци и за теб! И аз ще съм в ТК и се надявам да устискам до началото на юни.
Аз пък се събудих спала по гръб и не знам как съм се завъртяла, че по принцип не ми е удобно, но е станало.
Mariah, и аз трябва да взема козметика и евентуално слинг - още съм в колебание дали ще го ползвам  newsm78 и откъде да взема. Ти откъде мислиш да купуваш?
Цвети, благодаря за подсещането.
Поли, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, ЗДРАВЕ И ЛЕКО РАЖДАНЕ!
 Tada family

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 09:20 от ayas

# 252
Добро утро
Polito 87   Честит рожден ден  newsm59 Бъди жива  и здрава, много обичана и най - прекрасното и послушно бебче  през юни  newsm30

# 253
  • София
Polito 87     nbirthday  с пожелания за най-лекото раждане и най-спокойното бебе

Днес явно всички ще ходим по лекари. Е, явно е така на финала  Laughing
Аз след малко тръгвам за запис на тонове, които ще правя от тук нататък два пъти седмично. После до Алианц да си оправя вноските по застраховката живот, послед у нас, после на зъболекар Sick А като гледам какво е навън, хич не ми се излиза.
Вчера ни монтираха дългоочаквания прозорец в кухнята, без никакви поражания. Очаквах да липсва по една педя от всички страни, но момчетата се справиха блестящо  Grinning

Ох, дано Франчи и Албена пак да пишат как са, стискам им палци да са по-добре.

# 254
  • София
Полито, Честит Рожден Ден, здраво бебче и леко раждане ти пожелавам  Hug
Вие плащате ли за запис на тонове? Аз вчера си платих 15лв, акушерката каа, че здравната каса не поема запис на тонове.

Общи условия

Активация на акаунт