ЮНСКИ талисманчета се появяват,определено термина ни наближава !Тема №56

• 11 801
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Здравей те момичета Hug
Франческа,Албена стискам палци всичко да е на ред при вас и да успеете да задържите малките поне до 9м. Praynig
Петя дано и те още малко да устискаш че поне до 36сед. Praynig  bouquet
Bella абе мацко ти на мен се караше да ходя на лекар сега аз да ти кажа да не правиш като мене ами на време при доки.Стискам палци и в четвъртък да си на линия и здрава Praynig  bouquet
gamby днес бях на преглед почти се е разкарал гадния синузит но лекаря иска още една доза АБ да изпия но ще видим утре на консултацията какво ще каже гинеколожката ми Thinking А ти гледай да не се преуморяваш с много работа Hug  bouquet
От утре почвам да пера дрешките за беба че като знам после какво гладене ме чака ooooh!
Лек ден на всички  bouquet

# 196
Момичета, може ли да снимате някоя от нощниците, които сте си взели  Wink

# 197
Стискам палци бъбречната криза на Франчи да отмине и да успеят да отложат раждането за малко по-късен етап!  Praynig Гъди, благодаря ти, че ни писа за нея!
Албена, пожелавам ти и на теб да устискаш и следващият ти пост да е от къщи вече, на спокойствие!  Praynig
Ayas, а на теб пожелавам да не се притесняваш, всичко да мине гладко и да не си сама във важните моменти!
The1, радвам се, че има положително развитие в "междусъседските отношения" и се посмях на думите на мъжа ти  Wink
Edno_momiche, напълно подкрепям поста на Гъди за имената!  Peace

Аз преди малко успях да си запиша час за гинеколога, при когото ще раждам, за 30 април. Много съм доволна, защото сутринта на регистратурата ми казаха, че до 20 май чак няма свободни часове! Малко е кофти, защото на мъжа ми най-вероятно ще му направят проблем от работа (на него му се налага всеки път, като ходим на преглед в Пловдив, да си взима цял ден неплатен отпуск), ама - прегледът е по-важен! А за мен 30ти трябваше да е последният работен ден преди болничния, но явно ще запразня 1 ден по-рано  Mr. Green

Допълвам - и аз вчера си взех 1 нощничка (само 1), която не е "бабешка". В момента е простряна да съхне, ще снимам тези дни и ще кача. Мисля още 1 да взема, но ще изчакам за след 30ти - тогава ще ходим и в Селена (където ще раждам) и ще питам какво искат да се носи, та след това ще започвам да приготвям багажа за болница.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 15:36 от Amorevole

# 198
Наде, ще снимам моите и като ги кача в албума ще те уведомя Peace

Готово,можеш да ги видиш. В албум - "покупки new" са.

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 16:06 от lili_to

# 199
Франчи, Албена, дано бързо се върнете при нас и да влезете в болница чак за раждането накрая!

Гъди, somebody, същата работа съм със студа. Сега ми е много по-хладно от цялата зима, в която пуфтях, че умирам от жега.... Чак ми липсва. А от няколко вечери през нощта се усещам все едно имам температура... Но не ставам да си я меря де, знам, че е фалшива тревога. По-скоро ми парят бузките

Днес си взех болничния за майчинство... Лекарят в АГ кабинета (в 20-та ДКЦ) през цялото време пушеше, е'гати ненормалника! #Cussing out  Не ми се искаше да се разправям, че имам още едно ходене за направление за изследване и за хоспитализация, но ако и следващият път се раздими - ще има  #2gunfire

Аз съм + 22 кг Simple Smile Голяма дунда съм вече и доста ми тежи, макар че до раждане сигурно ще станат 30. Наистина не знам откъде качвам... Не съм променила количеството храна, ходя по нужда доста често 3-4 пъти дневно... От въздуха ли качвам???  newsm78

# 200
Здравейте момичета.

Франческа и Албена, бързо да се оправяте и де се прибирате къщи.  Hug

Да ви кажа с нетърпение чакам новини от Ди и Сафира. Дано по бързо се възстановят и всичко да е наред.

За стрийте - на мен с първата бременност ми се появиха на гърдите, но след раждането (по време на кърменето). Имам и малко на дупето, но като казва гъди съвсем невзрачни и те се появиха след раждането. Явно и тогава трябва да се внимава и да продължим да се мажем.

За целулита- точно както го описват  гъди и somebody е и при мен. И аз се надявам да е от задържаните течности, иначе не знам как ще се боря с него  Mr. Green  

Е за кг.- започнах от 50 кг. сега съм 70 кг. (и аз съм от мамите качили доста, цели 20 кг. а има още да се качват).  Е това да ни е проблема. Ще се справим и с тях.

Гледам, че говорите за контракции и проблеми. И при мен се появиха но може би са слаби за сега, и може би са повече от преумора (с този ремонт, гледам да свърши по скоро). Та в тази връзка, след 34 или 36 седмица е най - безопасно да се роди бебето.  

Приятна седмица на всички, и се пазете.  Hug   Hug

# 201
Бискай, след 36 седмица, защото тогава се влиза в 9 месец  Peace

# 202
И аз се радвам, че има новини от Франческа!
На всички ни пожелавам да задържим бебоците!

И аз се сдобих с една нощница, с копчета, на едни свежи цветя е, не е "секси" Simple Smile, но не е и много бабешка, удобна е. Ще поръчам и още една на майка ми, че и е близо.
А така ме помързява да доподредя къщата...Дано днес ми дойде музата да понапредна.

Иначе забелязвам, че синът ми е станал още по-любвеобилен, много се гушка /той винаги е бил така, но сега се засилва/. Дали е от възрастта, дали нещо предусеща  newsm78, не знам. Как ще ми липсва като ида в болницата...

Каква ли сладка картинка ще сме, живот и здраве, всички с бебоците?

Vanny, май имаме еднакви нощници Simple Smile . Много са мили като се гушкат така...

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 16:22 от ayas

# 203
ayas, да това ми беше най кофти докато бях 5дни в болницата, малката дойде да ме види веднъж и тогава и като се прибрах постоянно се гушкаше в мен и ме целуваше милата, че не сме се разделяли толкова...
И аз се сдобих с една нощница, с копчета, на жълти цветя и се чудя дали да взимам още една или за самото раждане да си ползвам старата без копчета.

# 204
KaterinkaM, не е от въздуха, а малките бебоци си растат, отделно плацентата натежава, околоплодните води също (поне така си мисля). Това си е напълно номрмален процес.

Честно казано, покрай проблемите и болежките тук, от 1-2 семдици изобщо не се замислям за килата ми, а само се притеснявам при появата и на най-малката болка. Направо ми се е свило сърчицето  Rolling Eyes  Все гледам да мисля позитивно и си казвам, че каквото ми е писано, ще стане и че малчо ще излезе, когато му дойде времето, независимо дали е рано или по-късно  Hug

Време е да започвам готвенето на ориза. Да знаете само как ме мързи  ooooh!

# 205
Бискай, на мен док ми каза да задържа бебо до 34 г.с. и че след това вече е безопасно. Но колкото по-дълго, по-добре.

И на мен ще ми е много мъчно за детето.Купила съм й кукла с гърненце, пампрес, шишета и т.н. и когато завлизам в болницата, че й я дам с думите да се учи, за да може да помага после на мама.

# 206
Gydelichkova, почвай, че ще пак ще осъмнеш до печката, както на бавен огън ги готвиш Wink
И аз да се похваля, ще правя упражнения, че нашият младеж пак се е завъртял. Днес ми казаха, че имам повечко околплодни води, та се потвърди, че корема ми е голям и няма зрителна измама. За това пък разчитам негова милост да се настани окончателно в правилна поза, дори ако трябва да си придържам телесата с ръце докато растем Simple Smile Междудругото и аз не съм качила последните две седмици  Grinning

lsb, изтрий някое съобщение, че ти е пълна кутията вече Simple Smile

ФранческаHug ех, тези бъбреци, къде се тикат дето не им е работа и точно сега. Стискай зъби, устни, квото намериш и те чакаме обратно!

# 207
  • София
Polito, аз също мисля,че ще ми е много мъчно за баткото а и той е станал толкова мил и любвеобилен.

А относно по-големите деца, мислите ли да ги пращате при бабите временно или изобщо ще разчитате ли на някой да се грижи за тях първоначално. Много силно искам да успея да се справя сама и с двете деца ,понеже таткото ще може да си вземе само една седмица отпуска за да помогне.

# 208
Франческа,Албена стискам палци всичко да се оправи бързо и бебоците да не бързат да излизат Praynig

И аз съм от тези дето са качили много килограми  Embarassed тръгнала съм от 55 сега последният път като се премерих бях 75 които се бяха задържали доста,но сега мисля че съм качила още някое килце,но после ще сваляме Laughing
И целулит имам но само по краката точно такъв както го описва somebody,а стрии както бях казала и аз имам само на едната гърда,но снощи като се мазах видях че са ми излязли и няколко от вътрешната страна на бедрото.но са 2-3 дано не станат повече

# 209
  • София
Михайлова, благодаря ти миличка и на теб  Heart Eyes
албена, стискам ти палци и на теб да се стаблилизираш.
ayas, Габи е същата само е залепена за мен и иска нон стоп да се прегръщаме и целуваме. Според мен това си е ревност, защото много добре разбира, че скоро ще се появи още някой и мама няма да е само нейна.
shom4e, аз и друг път съм казвала, че съм категорично против по-голямото дете да се отделя от майката след като се върне с бебето вкъщи. Представи си каква травма ще е да го отпрати, все едно, че щом си имаш друго бебе, вече то не ти е нужно. Аз мисля най-вече за отражението, което нашите постъпки ще имат върху по-голямото дете като се роди бебето, отколкото това дали на мен ще ми е леко или не. Гледай да парираш ревността, колкото можеш повече, а не да я подхранваш.

Общи условия

Активация на акаунт