Отговори
# 210
nikiki не бе душа, разбира се, че не съм те взела на сериозно  Laughing  Рожденния ден от наша страна мина прекрасно, весело и децата така хубаво се наиграха, чудесно. Моя син сутринта спа до късно, и на една от приятелките ми също, та се смяхме че ще ходим ако не всеки ден, ама през ден на детски рожденни дни че да спат децата  smile3521

Стискам ти палци   newsm17 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  , пиши моляте утре като всичко мине, да кажеш дали най после ще ви насрочат наистина ден за ЯМР и ЕЕГ

# 211
nikiki не бе душа, разбира се, че не съм те взела на сериозно  Laughing  Рожденния ден от наша страна мина прекрасно, весело и децата така хубаво се наиграха, чудесно. Моя син сутринта спа до късно, и на една от приятелките ми също, та се смяхме че ще ходим ако не всеки ден, ама през ден на детски рожденни дни че да спат децата  smile3521

Стискам ти палци   newsm17 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  , пиши моляте утре като всичко мине, да кажеш дали най после ще ви насрочат наистина ден за ЯМР и ЕЕГ
smile3521 Разбира се, че ще пиша!Дано не ни зарежат пак, че вече през ушите ми излиза! Sick

# 212
Добро утро, момичета!!!

Едно кафенце за неразсънилите се качествено:

Днес много се надявам да не е като последните 2 пъти, когато се осмелих да изляза на разходка с малката - сутрин слънце, следобяд безплатна баня. Тази седмица ми стига 2 дена къпане навън, айде вече да се оправя времето.

# 213
Добрютро, момичета  Hug
didi-23, Благодарско за кафенцето, аз лично имам нужда, че днес станах с първи петли, което по принцип за мен е невероятно Hug Hug Hug
Никики, дано всичко приключи добре за малката Praynig Praynig Praynig
Пюрета - и аз почти не съм купувала, само инцидентно...иначе си готвих аз за Симона - не е чак такава офанзива - белиш, режеш, вариш и пасираш... Peace
Иначе не съм се включвала отдавна, щото напоследък нямам ни дар слово, ни мерак за нищо, ни здраве, ни нищо.... Cry
Приятен ден, с мнооооооооооого слънце за всички, които имат възможността да се разхождат днес Hug

# 214
 Добро утро на Всички. Laughing
 Диди благодаря за кафенцето. Hug
 Никики, стискам палци и се  Praynig всичко този път да се нареди и да престанат да отлагат.
  Прекрасен слънчев ден.

# 215
  • Варна
никики стискам и на краката Praynig

и аз щях да пиша че предимно вкъщи правех пюренца, защото на 2-3 пъти Лора я боля корема от купешки пюрета ooooh!
иначе правех и друго - варя вкъщи каквото имам и го смесвам в купешко пюре - за разнообразие Peace

# 216
nikiki И аз стискам палци, дано всичко да е наред.
Virginity имам една идея за четериколка - Рапидо на Чиполино,  една моя приятелка я използва доскоро и е много доволна.

Също тази:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7258
Мисля, че някой беше казал за този модел.
А Рок'н'Рол ми е любимата, за другото дете ако нямам количка с нея ще пробвам (ако се произвежда тогава).

# 217
Ейййййййй,че много писали мацките... ooooh!цели 7 страници ...докато аз почивам ... Joy JoyИзчетох всичко  hahahaот игла до конец bowuu
Така..ето за настроение:

Тони,честит ви акт 16.Сега вече си имаш асансьор-разходките ти ще станат  hahahaпесен Hug
Цвети, много кофти преживяване в Метро.Дано не се повтаря.Много хубави снимки "на зелено". Peace
Мариелка-не щем тропическо лято  NaughtyНека пролетта е усмихната и пъстроцветна,изпълнена с пойни песни.Да жужат пчелички ,да растат тревички ,катерички да тичат плахо.....мммм даааа .Нека лятото е знойно и омайно-с топло море ,горещи пясъци и  hahahaстудена бира..де с картофки де с рибка bowuu
Диди,честито ново легло на малката палавница .Дано Денито се чувства като лична принцеса в него.  bouquet
Какво стана с ремонта???
Виржи ,избра ли вече количка???
Никики,стискам палци за днешното ЕЕГ и за утрешния ЯМР Praynig PraynigВеднага долагай. Hug

DeCuTa ,честита първа годинка на малкото съкровище./макар и на патерици -да се приеме като свеж и не толкова закъснял поздравът ми/.

# 218
  • Варна
didi-23 в няколко магазина ми казаха че точно рок'н'рол са големи боклуци, иначе и аз я бях харесала, ама много бързо се скапвали
коша падал и колелетата също  ooooh!
иначе колички много ама аз нали вече съм минала по тоя път и имам изисквания  Laughing
искам плот за хранене и възможно по-дълга подложка за краката, също и коша да се обръща към мен, ако е с четири гуми
ако е с три съм навита и да не се обръща  Laughing

# 219
Daninka ремонта върви, всичките почивни дни (2 броя) и вечерите през останалите работни отиват за това, писна и вече от мръсотии, но още малко остана. От киселината, с която чистихме в коридова стана бяло по пода на банята (понеже се разнесе много) и все ми е трън в очите, мия го всеки ден, но това е упорито. Някой ден ще излезе надявам се. Ще пусна линкче за снимките като се заформи картинката Peace

Благодаря за коктейлчето, да знаеш от колко време ми се ходи да пийна един безалкохолен в Pench's. За последно бях ходила през февруари 2008. Чакам само баба й на малката да се прибере от Англия и ще я оставя за няколко часа.

Случайно да знаете от каква възраст може да се използват седалките за колело, на снимката имаше дете около 3 години, та се чудя дали може по-рано.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 15:06 от didi-23

# 220
daninka благодаря мила, абсолютно съм още на тази вълна така че поздрава ти никак не е закъснял  smile3521

Охх аз ходих до морската и така се ядосах на тоя вятър че се натоварих пак в колата и айдее обратно в къщи. Сега се чудя какво ще го правя това диване в нас, но може по късно да сляза до детския кът до нас. Забелязала съм последните 2-3 дни че към 6 следобед се оправя времето, та дано и днес да е така  Peace

# 221
 Сега се прибрах, направо каталясах. И дребния ми строши нервите. Такова инато същество е. Баща му вика че на мен се бил метнал. Много шантаво това време, прибирайки се, се молих само да не завали, че такива черни облаци бяха тук към нас. Деси права си наистина и на мен ми направи впечатление че към 18ч изпича слънце.
 Сега трябва да се залавям с домашните задължения, че 6 дни нищо не съм пипнала в къщи, но ние и не сме се свъртяли тук.

# 222
здравейте.може ли някои да ми каже за колко време излиза бебето от момента на последните по-силни и чести контракции?вече едвам стоя и трудни си събирам краченцата Grinning

# 223
didi98 ,какво казва докторът ти???Прегледа ли те за разкритие???
Въпросът ти няма "правилен"отговор.
При едни наречените от теб"по -силни и чести контракции"-могат да продължат един /два часа,при други  10 часа например,трети може да имат контракции без да се стигне до необходимото разкритие.
При четвърти не изчакват края на конткарциите ...при пети ...и така и така
При едни бебо  hahahaсе изстрелва с два напъна...други се пънат  по длъжко време  hahahaкато  футболист от Спартак Варна например Joy
При мен например /с първото дете/ имаше леки конктракции ,засилващи се и такааа...............около 12 часа и това е.Спукаха ми водите ,сложиха ми системи...после се разбързаха да се ражда бебка ..........С второто слава богу нямах тази"екстра"-наречена контракции Mr. GreenТа при всяка мацка е различно.Айде стискам палци Praynig Praynig Praynigи кураж!!!!

# 224
диди98,направо ме убиваш с тези въпроси Joy някой запознат да се включи аз съм с секцио Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт