Хотелите във Велинград

• 115 579
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Дали съм пропуснала, но не разбрах работят ли боулинга и нощният бар? Без интернет също ще е голям кошмар за мен . Ще ми мрънка 3 дни и ще ми развали почивката.
Аз по - напред в темата съм писала - работи боулинга, но не са му наред системите и се прецакваше непрекъснато, което ти разваля кефа от играта, а парите ти отиват на вятъра.
Нощния бар въобще не работеше.
Става въпрос за впечатления от август месец. Сега през идните празници, може и да го отворят бара, знам ли... Rolling Eyes

Lo6a mama, лимитът ти за лс е изчерпан.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:43 от veni9

# 196
  • София
В Двореца съм ходила през лятото и не си спомням с парно ли беше отоплението? А дали по коридорите е топло, че като се качваш от басейна до стаята не е приятно да е студено.

# 197
В Двореца съм ходила през лятото и не си спомням с парно ли беше отоплението? А дали по коридорите е топло, че като се качваш от басейна до стаята не е приятно да е студено.

Не знам какво е отоплението, но общите части са топли.

# 198
 Аз да изкажа впечатления от "Двореца". Доволни сме като цяло, хареса ни, пак бихме отишли. Отоплението е ок навсякъде, даже беше прекалено топло, че и навън беше жега, а и те надули и беше...Бях питала дали детският център става за  8 месечно бебе. Е, става. Grinning Ама нашето бебче е кротичко  Laughing. Момичетата в детския център са мили и отзивчиви, та ние оставяхме Кали за по 2 часа и се отдавахме на водни удоволствия. Късмет, хванахме и хубаво време, че и слънчеви бани правехме на външния басейн.

# 199
  • София
Благодаря, смятам да отида тази събота и неделя и после ще докладвам.

# 200
Стелитка Hug радвам се да помогна  Hug

Ирина Hug хайде чакаме те да разкажеш, как беше  Hug

# 201
  • Бургас
Момичета,здравейте!
ПРеди чад се върнахме,както бях писала,бяхме в хотел Рич.Очарована съм от всичко!Всичко си беше на ниво,нямаше намръщени физиономии,всеки ти се усмихва,поздравява.Стаите са хубави,топли,помещението,където е басейна е много добре затоплено,спато е чудесно.Направи ми впечатление,че доста дечица имаше в детския кът,много добре изглежда.Живот и здраве плануваме след два месеца отново да отидем и пак ще отседнем в този хотел.
Лоша мама Hug

# 202
Момичета,здравейте!
ПРеди чад се върнахме,както бях писала,бяхме в хотел Рич.Очарована съм от всичко!Всичко си беше на ниво,нямаше намръщени физиономии,всеки ти се усмихва,поздравява.Стаите са хубави,топли,помещението,където е басейна е много добре затоплено,спато е чудесно.Направи ми впечатление,че доста дечица имаше в детския кът,много добре изглежда.Живот и здраве плануваме след два месеца отново да отидем и пак ще отседнем в този хотел.
Лоша мама Hug
Да знаеш, как се радвам да го чуя  Hug
Добре дошла  Hug

# 203
  • София
Върнахме се от Двореца - не съм във възторг. Занемарено, банята не добре почистена. Хотелът се нуждае от реновиране на стаите определено. Персоналът е любезен. Следващия път живот и здраве ще пробваме Акватоника.

# 204
  • Бургас
Момичета,здравейте!
Лоша мама Hug
Да знаеш, как се радвам да го чуя  Hug
Добре дошла  Hug
Мерси много!
Още един път казвам,възхитена съм от хотела.

# 205
Искам да питам в Рич и през седмицата ли поддържат същото ниво?

# 206
  • Бургас
Да,ние бяхме от четвъртък!

# 207
Да,ние бяхме от четвъртък!

Благодаря!
Аз съм забелязала, че в Спа- хотелите проблемите са предимно понеделник и вторник, така че ако някой е бил и в тези дни, ще се радвам да сподели. Ние обикновено ходим от неделя до четвъртък, за да избегнем навалицата, но единствения хотел от който съм била доволна и през делничните дни е Гранда във Велингранд. Обаче ходихме още като го отвориха, сега не знам как е.

# 208
Ние в Рич сме били по цяла седмица и лично на мен даже в така наречените делнични дни ми беше по приятно, защото басейна беше само за нас и пак толкова топъл, колкото през уикенда  Simple Smile

# 209
Ние в Рич сме били по цяла седмица и лично на мен даже в така наречените делнични дни ми беше по приятно, защото басейна беше само за нас и пак толкова топъл, колкото през уикенда  Simple Smile

Това е прекрасна новина, много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт