Отговори
# 210
Здравейте моми4ета в поредния дъждовен ден при нас ,дано при вас е по хубаво времето.
Стискам палци на Дикси,дано вси4ко мине перфектно.
Ани ,Фелинка дано раждането ви бъде така както искате,това е един от най важните моменти в живота и трябва да е перфектен. Hug
    Браво на малкият Гого.
    Амели 4естита рожба.Много здраве и късмет .  bouquet

# 211
Ани, хубаво си се насочила към Велев. Страхотен лекар и човек!!! И аз исках да раждам при него, но се разминахме. Той е много ангажиран (със сигурност няма да го има от 1 до 6-ти) с административна работа, командировки, а си има и една сурия негови пациентки (на които им следи цялата бременност на частен кабинет и са си с приоритет). Винаги е бил много внимателен с мен (аз и на амниоцентеца бях при него) но последния път ми каза, че категорично не може по празниците да се ангажира. Опита се да ме успокои, че едва ли ще родя преди термина си (10 май) така, така че няма какво да се тревожа, като се върне от празниците ще се видим. Е нали се сещаш, че мен такъв отговор изобщо не ме устройва и затова се разделихме. И така си останах при моята лекарка от която също съм доволна (д-р Райчева) и напълно и се доверявам. Жената си ми кажа, че се чувства длъжна да си свърши до край работата, след като почти една година се занимава с нас. Тя до последно искаше да раждам нормално (без значение по празниците или през нощта ще бъде), но като ме видя миналата седмица с хемороидите истински се разтревожи за мен, а и за бебето. Все пак са възможни инфекции, а аз още се мажа с разни лекарства и едва ли ще се оправя скоро  Cry. Преди малко пак бях при нея и с надежда ме попита, дали не съм се оправила, за да се върнем на варианта нормално. Така, че всичко си зависи от самия лекар! И най-вече освен, че трябва да е много добър професионалист, трябва и човечност да има!
Фелина, мисля че много добре си направила, че си се доверила на Давидков! Сигурна съм, че няма да те подведе!
А по повод заплащането, което си искат също е много индивидуално. Всеки сам си преценява ще плаща ли или не, но трябва условията да му бъдат казани предварително, за да си прецениш и да решиш. Както казва Фелина има лекари, при които всеки лев си струва, но сам абсолютно против рекета (без нужда) или пък да не се интересуват от състоянието ти, ако решиш, че искаш друг лекар или просто се отказваш да плащаш по лични съображения.
Извинявам се за дългия пост!

Hug и стиснати палци за тези, за които днес е ДЕНЯ!
Добре дошли на всички майчета, които вече са си вкъщи! Как мечтаем и ние да сме на вашето място!
И забравих най-важното:  Peace Браво на Гого, доказва ни всеки ден, че е сериозен мъж  Blush!

# 212
Ели, сетих се за капките, които ти поръчах. Дали са ти донесли повече? Ако искаш пиши ми на личния, да си оправим сметките.
Благодаря ти предварително! Hug

# 213
loranholl, аз към д-р Велев съм ориентирана заради шефовете ми, с които той е много близък приятел и знам само добри неща за него. След няколко месеца ще сме "съквартиранти" с него, защото частния му кабинет ще бъде в сграда, която ние сме проектирали и я строи шефа ми, а и нашия офис ще е там  bowuu. След малко съм на преглед в частния му кабинет, за да чуя и неговото становище. В интерес на истината не съм настроена да плащам за избор на лекар в Шейново защото:
1)така или иначе никой не ми е следил там бременността, та да ми познава и състоянието,
2)и без това лекарите почти нищо не участват в раждането, а само акушерките и
3) скъпичко ми се струва 900лв. само за екип, отделно упойка (дано не стигна да я искам), отделно вип стая (ако може...) и то става дявол на магаре... Мисля да го питам да ми препоръча акушерка, особено както няма да е тук по празниците. Надявам се да подходи с разбиране към моя случай поне заради "доброто старо приятелство" пък било то и с 3-ти лица  Joy

# 214
  • Русе
Еки, сетих се за капките, които ти поръчах. Дали са ти донесли повече?

Донесоха ми три бутилчета. Бях забравила кой ми беше поръчвал  Embarassed и затова си трая. Излязоха ми по 7-8 лева шишето, но ако ти пратя едното няма ли да излезе много скъпо. Сиска не беше ли дала някакъв сайт за поръчка  newsm78
Ако работата е на зор, ще ти го пратя  Peace

# 215
Здравейте,дами  Grinning

Аз преди да се отчета с прегледа искам да изкажа потреса си от докторката на Фелина  Shocked КАк така е седалично,а после не е седалищно  #Crazy Бива ли такава подигравка със съдбата на човек.За едното нищо ще насрочи секцио без никаква причина за това  Tired

Иначе преди малко се прибрахме от прегледа.Новините са повече от добри.ЩЕ ми предизвика раждането на 9-ти или 10-ти май,още го обмислям.Ние уж за 8-ми го нагласихме,ама нещо не ме кефи като дата и по-добре 9-ти или 10-ти.Ама и отй като ми каза...."Ако искаш днес да го предизвикаме..." И аз ей така  Shocked ..А не,не...не съм подготвена емоционално,а пък и исам да си е майче  Mr. Green И най-хубавата новина е,че вече слагат епидурална в тази болница,където ще раждам и всичко ще е 6.Каза,че нищо няма да усещам.ЩЯло да е далееч по безболезнено от предния път,а тогава си беше...  #Cussing out  Така,че и аз ще съм с формулата хапче за предизвикване+епидурална упойка=здраво бебе и красива и неизмъчена мама  Flutter
  Много се вълнувам.Някакси сега като знам кога точно ще е и ми се струва,че съвсем няма време и се вълнувам ужасно много.Но поне ще мога да си се приготвя подобаващо преди това,а не да се паникьосвам и гримирам по нощите  Crazy Поне ще се оправя спокойно и отивам да ми го предизвикват  Flutter Доста ме е страх сега от иглата в гъбнака,но дано не боли много  Praynig

Приятен ден от мен,чакаме новини от Дикси   Grinning

# 216
  • София
ВЕНЧО, АМЕЛИ честити рожби! Здраве и любов да цари в семействата  Hug

Момичета, още нямаме включване от Дикси нека да й изпратим нашата положителна енергия и да й стиснем здраво палци

# 217
  • гр.Стара Загора
Силно стиснати палци и от мен на всички които имат нужда  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug
Бебе Евелин днес е много спокойничка пу-пу яде сменяме пампито и спинка чак не мога да си поиграя с нея!Дано и довечера е така послушна.Най-вероятно това не са били колики снощи а нещо е била кисела  smile3502
Фелинка ,Ани не ги слушайте тези само за да се притеснявате колкото може по-позитивно не остана до срещата с малките човечета  newsm10.Да ви похваля Евка много обича банята това малко коте с голям кеф се наслаждава на поливащата я вода.
Към мамите със секцио имам въпросче-Кога мога да си слагам колан за прибиране на корема /май след 40-тия ден/но не съм сигурна ако някоя е наясно моля да сподели HugБях +15 кг преди да родя вече съм -10 кг  newsm44 но коремчо си стои подутичък все едно съм в 4-ти месец  preggo Утре ще купуваме количката и нямам търпение да се затопли и с беба на разходка че 10 дена полудявам вече.Онзи ден като ходих да ми махат конците толкова добре се чувствах на въздух че не ми се прибираше ама няма начин.
Айде до скоро отивам да видя моето великденско зайче какво прави   lovekiss lovekiss lovekiss

# 218
  • Велико Търново
АЙДЕ ЧЕСТИТЕТИ КАКА ВИ ДИКСИ РОДИ СИН 3.500!ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И САМО РАДОСТ И УСПЕХ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАМИ,КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СВОИТЕ РОЖБИ!ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ!

Нино мари,аз капки съм ти поръчала Naughty

# 219
Честит син на Дикси!
Пожелавам му много здраве,щастие и късмет и много да слуша мама и тати
smile3525

# 220
ЧЕСТИТ СИН НА ДИКСИ!! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НАПРАВИ МАМА И ТАТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!  bouquet

# 221
  • София
Елфичка,
Иглата в гръбнака изобщо не боли - обезболяват мястото първо и после боцкат. Така че се усеща като дръпване, напълно безболезнено.

eli_dechkin, съвсем не съм съгласна с неразказването. Виж как хубаво си разказваш - това за последствията от секса и т.н. ме зареди за два дни напред  hahaha

Фелина, ако правилно съм те разбрала, ТЯ ТЕ Е ИЗЛЪГАЛА ЗА ПРЕДЛЕЖАНИЕТО! Направо невероятно!! Невероятно! Смяташ ли да правиш нещо по въпроса? Да и покажеш, че си разбрала по някакъв начин?!? (не че те тласкам в тая посока в деветия месец, но просто не мога да си събера долната към горната челюст).

Ани,  #Crazy #Crazy! Не разбирам като не им се занимава, защо изобщо маркетираха услугата! Само да се чудят как да лъжат и да връщат майките сега..

ЧЕСТИТО НА ДИКСИ ЗА ГОЛЕМИЯ СИН! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СКОРО ДА СИ ИДВАТ В ПЪЛНА ФОРМА!

# 222
ЧЕСТИТ БЕБОК на Дикси, да е жив и здрав за радост на мама и тати. На мама бързо възстановяване.  bouquet

# 223
Честит син на Дикси! Да и е жив и здрав и много да я радва! Бързо възстановяване!

# 224
Надявам се да подходи с разбиране към моя случай поне заради "доброто старо приятелство" пък било то и с 3-ти лица  Joy

Ani, сигурна съм, че ще подходи много добре, не само заради приятелството. Не знам дали имаш лични наблюдения от него, но мога да ти гарантирам, че ще останеш доволна и от прегледа и от професионализма му (като цяло има подход човека). А щом не държиш да раждаш при него или при точно определен лекар, наистина няма смисъл от плащане в Шейново. Не знам, защо много майки са негативно настроени за там, но аз си мисля че е един от доста добър избор за държавна болница и за специалисти в нея. Вчера пак бях там за тестуване на упойки и да ти кажа доста добре си мина процедурата (като за държавна болница все пак почаках 30 мин)
Успех и пиши после как е минало! Може да се видим в Шейново, ако се решиш за там Simple Smile

Ели, пази ги капките за някоя мама дето е по-близо до теб! Кака Сиса ме е взела под крилото си (ей опасна е таз, наставница ми е)така че с нея ще се оправя за капките   bouquet Сиска, гледам че си успяла да щурмуваш форума, оправи ли ти се експлорера?

Ей Дикси браво! Да сте  живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт