Отговори
# 240
  • Русе
Честит младеж на Вайза! Да е здрав и много послушен! На мама- бързо възстановяване!  Hug

# 241
  • София
ЧЕСТИТО НА ВАЙЗА  И  ДИКСИ!!!ДА СА  ИМ ЖИВИ  И  ЗДРАВИ СИНОВЕТЕ, МНОГО  ДА ГИ  СЛУШКАТ!
 mamma  261uu newsm74 newsm32 newsm32 newsm62 smile3501 newsm44 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Мадам салсита За   2ра градска  питай - galia1982, гери бг,Madlenabg80 и не помня кой още.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 19:44 от oli4ka

# 242
Честити синове на Вайза и Дикси !!!!!! Много да радват мама и тати !!!!  На мамите бързо възтановяване .

Момченцата се множат  newsm44

# 243
  • София
 Честити рожбички на Венчо, Амели, Делила, Дикси и Вайза да са ви живи и здрави, да имат безгрижно детство и да са късметлийчета в живота! Бързо възстановяване на мамите!
 Дидочка, добре дошла!
 Ели, браво на мъничкия Гого!
 Момичета, аз не съм очаквала, че доктори със стабилна репутация са се овълчили до такава степен, да злоупотребяват с крехката психика на една бременна жена! На мен също преди около седмица при преглед, на който отидох весела и щастлива, си тръгнах с рев, тъй - като изведнъж както бебето ми беше наред, така според него толкова бе пораснало, че трябвало веднага след празниците да ме реже. След безсънната нощ, която имах и натоварването което причиних и на мъжа ми - се оказа, че не е така и бебка е ок! Фелина, Ани просто си представям как сте се почувствали, милички Hug
   Господ да ни пази, момичета, и нас и бебчовците всичко да е наред, да не се сблъскваме повече с такива случки, целувам ви всички и приятна вечер! Heart Eyes

# 244
Честит мъж на Вайза!Да е жив и здрав и да носи само радост!!!

# 245
Честити синчета на Дикси и Вайза . Да растат живи и здрави и да радват всички около себе си . На вас мами бързо възстановяване , а на татковците лек махмурлук утре.  bouquet

# 246
  • Стара Загора
4естито мом4енце на Вайза ,а на мама бързо възстановяване  smile3525 smile3525 smile3525

# 247
Честито синче на Вайза! Да ти е живо и здраво и много да ви радва!

# 248
 newsm51 Честито на Дикси и Вайза!!!Много щастие и здраве на малчовците и бързо възстановяване на мамите!
Ех какви хубави новини!  Heart Eyes

# 249
честити бебчета на щастливите мами! желая ви да растат живи и здрави и много послушни, мноооого да ви радват!

# 250
  • София
Честити младежи на Дикси и Вайза!!  Grinning Да са живи и здрави и те, и майчетата!!!
Мадам Стасита, чела си по диагонал май  Wink По-горе  са изброили кандидатките за Втора градска, и аз съм там, а и КайРен водеше някакви преговори с лекарите - не знам докъде е стигнала. Епидуралната е 200лв.
Фелинка, можем само да се радваме, че по стечение на обстоятелствата си отишла на преглед пак при д-р Давидков... Сигурна съм, че ще те насочи към добри специалисти (не че го познавам, но така, като чета...)

# 251
  • вече Пловдив
Честито юначе на Вайза!  Party Party Party Да е жив и здрав малкият мъж и много да радва мама и тати!   bouquet
Е, и момченцата взеха да наваксват с идването на белия свят  Mr. Green Heart Eyes

# 252
  • Пловдив
Честито синче , Вайза !!!
Много да ви радва и слушка !!!
На теб бързо възстановяване !!!

А името е ... без коментар  newsm10. Нали и моето бебче ще се казва така  smile3534

Аз пък да ви се оплача колко много ме заболя гърба. Сякаш някой ме е бил . Чак не мога дъх да си поема понякога. А до одеве нищо ми нямаше ... така боли  newsm45

# 253
  • София
Благодаря за отговорите  bouquet
А кога се плаща упойката ?При постъпване или накрая като те изпишат?

# 254
  • София
Благодаря за отговорите  bouquet
А кога се плаща упойката ?При постъпване или накрая като те изпишат?
Упойката и ВИП стаята не се плащали предварително, по информация от Отворените врати. За избор на лекар може би предварително, не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт