ПЛЕВЕН - 96

• 14 407
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Jana аз раждах при Славов и съм супер доволна, но не мога да дам мнение щом става дума за гинекологично заболяване.
И аз и другия път живот и здраве пак при него Peace

# 271
Ох,хайде утре да се организираме да се видим повече майчета!
Aми хайде де,аз след 12 и нещо мога да се постарая да съм в Градската,нейде по пейките...Хриси вече се чува отдалече-я пее,я се смее,я нещо ми говори... Joy

# 272
Ей,що спите още бре?Кое време стана,а?
И едно поздравче,от един много хубав за мен филм http://vbox7.com/play:2457e50c
Номадке   bouquet Hug

# 273
Добро утро от мене
Аз влизам на бързо преди мъжо да е дръпнал кабела на нета
Започнахме със ремонта  и няма да ме има за няколко дена на линия
AniDani    изчистих си пощата  Laughingвече може да пишеш а аз като се включа ще прочета каквото има Hug
Приятно изкарване на празниците  cheers

# 274
A, спим, някои сме на работа   Peace   За малко обаче и отплавам  smile3549

# 275
A, спим, някои сме на работа   Peace   За малко обаче и отплавам  smile3549

За къде?За морето,нали?Завиждам ти Embarassed

# 276
Аха, ще направя снимки   - с бабите в басейна    Mr. Green   Да не завиждате    Joy

# 277
  • Плевен
Искам и аз с Тина в топлия басейн, няма да претендирам за бабите.
Тина, имаш ли едно местенце и за мен?

# 278
  • Плевен
Аха, ще направя снимки   - с бабите в басейна    Mr. Green   Да не завиждате    Joy

TINA, за да не ти завиждаме от тук, ще те последваме Laughing

# 279
Ох,хайде утре да се организираме да се видим повече майчета!
Aми хайде де,аз след 12 и нещо мога да се постарая да съм в Градската,нейде по пейките...Хриси вече се чува отдалече-я пее,я се смее,я нещо ми говори... Joy
Добрютро и от мен! Макар по час на ставане вече да ми е пладне. Laughing
А ние яката ръмжим и се борим с чорапите си Laughing Laughing Laughing По долнището ще ни познаете един вид и сирените Party
Ето и един интересен линк за недоволни клиенти или почти доволни но пък с желание за подобрение - Нека заедно подобрим качеството на обслужване в България!

# 280
Здравейте, мами от Плевен! Hug
Аз съм от Враца, тук няма никакъв избор на бебешки магазини. Понеже Плевен е близо, а и сме пътували дотам,  car003 иска ми се да разбера има ли хубави бебешки магазини във вашия град!  Разбира се, на нормални цени.
Ще ви бъда благодарна, ако някой ме ориентира... newsm32
Хубав ден и поздрави от Враца!   bouquet Kissing Heart

# 281
Здравейте и от мен. ))))

Няма ли нови новини от Дикси, ще чакаме някой да даде информация. ))))

Meryl, магазини за какво ти трябват, за дрешки или и за други неща?
Сега направиха една голяма търговия по барата (ул. Дойран), съвсем в началото е, тя се вижда от далеч. )) Не съм я посещавала все още, но предполагам, че нещата са хубави.
Има и доста магазинчета по самата Стара главна, това е улицата от театъра надолу по посока пазара.

# 282
Сега направиха една голяма търговия по барата (ул. Дойран), съвсем в началото е, тя се вижда от далеч. )) Не съм я посещавала все още, но предполагам, че нещата са хубави.
Има и доста магазинчета по самата Стара главна, това е улицата от театъра надолу по посока пазара.
Тая търговия изглежда заредена и доколкото отгоре по диагонал разгледах има доста добри цени. С това уточнение че за да купиш евтино ти предлагат по четири пет бройки накуп. Има и втори етаж с колички.

# 283
Аз влязох скоро във въпросната търговия и като накупих за двете деца пижамки, чорапки, бельо, за Кари чорапогащници и едно якенце, познайте каква сума оставих накрая. Евтинко е, ама човек се увлича просто  Simple Smile Продавачките накрая ми припомниха любезно: "Вие май само за 1 пижамка влязохте" Rolling Eyes

# 284
Е, значи все пак цените са добри, защото аз не съм влизала, все не намирам време. )))

Момичета, аз да се оплача, че май сме с млечница. Тя стана на 2г и хванахме бебешката болест. Но от 2месеца като се е запалила да смуче биберон, страшна работа. Аз до сега все я оставях, но от 2-3дни забелязах, че има беличко по долната устна. Първо помислих, че просто е дето през нощта е смукала биберона, но днес вече установих, че си е на парцали. Взех сега едно кремче Дактарин, надявам се да се оправи.
Моля ако някой се е сблъсквал с това да сподели някакви отзиви, добър ли е крема, за колко време горе-долу минава. За сега е само на долната устна и малко отгоре, слава богу още не е тръгнало навътре в устата.

Общи условия

Активация на акаунт