LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 541
  • 893
  •   1
Отговори
# 150
момичета, кажете хубав ли е този панталон. ако нося 40ти, от него 42ри ли да взема. някой ако има от тези номера вече дали може да пусне мерки

# 151
Защо ми скри текста неразбрах.
Въпросът ми е дали три чифта от форумските детски сандалки, една блузка  и тривките има вероятност да са за поща или прекалявам

Според мен няма да минат 2 кг., сандалите съм ги мерила с кутията са 0,370 гр., а понякога ги пращат и без кутия.

# 152
Дами ако някои е получавал от тези чехлички би ли измерил стелката.Интересува ме /36/37 нашенски номер.
http://www.laredoute.fr/vente-tongues-adidas.aspx?productid=3241 … &numberpage=7
Благодаря предварително.

# 153
# 154
Tani4ka*
на 41 номер, стелката е 26 см  Peace

и по въпроса с ваучерите и аз чакам един от 07.04.  - още не е пристигнал. имах един от 05.04 и пристигна преди около седмица. явно при тях нещо ги бавят  Whistling

# 155
момичета, кажете хубав ли е този панталон. ако нося 40ти, от него 42ри ли да взема. някой ако има от тези номера вече дали може да пусне мерки

невенчоУ панталона е супер.точно за пролетта.аз нося 42 и си взех 44 заради високата талия за да прибира пупата  Mr. Green и ми е супер точен все едно са идвали в нас да го шият по мен  Mr. Green

# 156

според мен не, имала съм повече и по-тежки неща и са идвали на поща  Peace

# 157
  • Пловдив
И аз днес взех мъничка поръчка за поща от 16.04. Чакам за митница от 13.04. За съжалевие не мога да дам линкове, защото тениската Адидас на мъжа ми я пускат много рядко, а панталончето на малката е на OKAOU, но вече го няма...Беше 3 евро. Цвета е светло керемидено и е много сладко. Сега й е малко дълго, но наесен ще е точно Peace

# 158
zuzzy  благодаря  за бързият отговор bouquet  bouquet

# 159
  • близо до морето
Нчкой ако може да ми преведе какво значи това     *  Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel
Vous allez recevoir un courrier électronique de confirmation.

Nous espérons que vous avez passé un agréable moment sur notre site,
merci de votre visite et à bientôt !
Исписа ми го на последната стъпка като натиснах за фактура по имейла.  Благодаря!

# 160
zuzzy много ти благодаря , значи има надежда да се напъхам в 42  Embarassed

denislava имам чехлите но моите са 42 и едва ли ще ти върши работа размера на стелката, но съветът ми е задължително поръчай по голям от този който носиш.Аз нося по принцип 41 от тях си поръчах 42 и съм на косъм да ми излезе петата отвън.

# 161
Нчкой ако може да ми преведе какво значи това     *  Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel

Исписа ми го на последната стъпка като натиснах за фактура по имейла.  Благодаря!

според мен ти е приета виж пак на мейла за писмо

# 162
# 163
Честита рожденничка на Змейковица!!!  bouquet

# 164

Да беше пробвала с преводача първо. Ето това щеше да ти излезе:

"Вашата поръчка е запазена, но изисква ръчно
Вие ще получите имейл за потвърждение.

Надяваме се, че имаш приятен път на нашия сайт
Благодарим Ви за посещението и се видим скоро!"

И други са писали, че са получили съобщение за ръчно обработване на поръчката. Най-вероятно няма проблем, ... а може и да има.

Общи условия

Активация на акаунт