LaRedoute.fr - 112 - Всичко за поръчката!

• 46 527
  • 893
  •   1
Отговори
# 225
ar4ito , аз имам една поръчка от обяд и още не е фактурирана, може и утре да стане. спокойно  Peace
laki , за кой клон става въпрос?

# 226
МиШеНцЕ
аз ги имам, 41 номер, в лилаво. тук нося 40 номер, от сайта си вземам винаги 41. страшно удобни са. ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=10973816
в действителност са малко по-тъмни откалкото на снимките, излязаха така от светкавицата.

zuzzy да те попитам какво ти е мнението за тази пола http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11131225 и прозира ли?

в действителност не прозира, по-плътен е плата. на мен много ми харесва как стои. отстарни се закопчава с ципче, а отгоре на талията има е връзки, но те са по-скоро декоративни.

Имам я в цвят индиго и потвърждавам написаното по - горе

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 21:53 от mariapoznakova

# 227
mariapoznakova , може ли размери на ленената рокля -  интересува ме най-вече колко е широка в бюста, че и аз чакам 40 размер и се опасявам да не ми е тясна   bouquet

Ако точно съм я измерила - 46 см.

Аз съм с ГО 85 см
По принцип за неразтегливи материи си взимам 40 и  са ми точни, а за еластични - памук, трико -  38 номер
Надявам се да съм помогнала.

Днес ми пратиха анкета да попълвам точно за тази рокля. Как разбраха, че днес я получих?

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 21:58 от mariapoznakova

# 228
  • Варна
Я кажете тези детски клинчета с каква дължина са, че с гугъл преводът е смешен - "до средата на телето"  Laughing Дали ще е добре да се носят с туника?

Туй "телето" хич да не е ще е прасец, да знаеш. Защото jambre съм го виждала и друг път при едни гети.
не знам какво мисли гугъл по въпроса , ама jambe е краче и става дума , че има връзки ниско на крачето  Peace

# 229
# 230
mariapoznakova    bouquet

Я кажете тези детски клинчета с каква дължина са, че с гугъл преводът е смешен - "до средата на телето"  Laughing Дали ще е добре да се носят с туника?

Туй "телето" хич да не е ще е прасец, да знаеш. Защото jambre съм го виждала и друг път при едни гети.
не знам какво мисли гогъл по въпроса , ама jambe е краче и става дума , че има връзки ниско на крачето  Peace

ние ги имаме, според мен са 7/8ми дължина, или  поне нашите така стоят  Joy
стават за туника идеално  Peace

# 231
Tакааа. Днес ми се случи нещо много странно. Получавам си аз днес още едно известие и отивам да си получа двете поръчки  на поща - 14 и 17.04, но втори пакет няма и въобще не е описан такъв в халваджийските им тефтери. Та сега си задавам едни въпроси от рода на как може да има известие с име , точен адрес, дата 22.04, тегло 1, 770кг. на пакета, а такова чудо да нема при тях. Ще чакам сега лелката да се обади като разгадаят тази загадка. И друго ме трвожи- от последните 4 известия, нито едно не получих на адреса си, освен злополучното. Добре, че един добър съсед ми ги донесе, ама за последно вика,оттук насетне почва да хвърля. Та да сондирам мнение с вас, преди да дигна яко пара Crazy

Първо им вдигни пара за пакетчето. Влез при началника на пощата с известието. Заплаши, че ще пуснеш жалба, ако не се намери. След това вдигни пара и за известията.
Аз бях така, но след няколко яки скандала, вече известията са ми в кутията, а пакетите спряха да се губят.

# 232

до средата на прасеца са, Стефания не е от най-снажните де, имаме 94
цялата дължина е 35 см, дължината от чатала-21 см и широчината в неразпънато състояние също 21 см

# 233
Здравейте, искам да попитам съфорумките с карти на ПИБ, тази банка позволява ли международни транзакции под 10 евро? Благодаря предварително!

# 234
Благодаря, момичета!  Grinning
mini_79, благодаря ти на теб специално   bouquet, точно размер 94 ме интересува. Сега ще поръчам  Grinning

# 235
Здравейте, искам да попитам съфорумките с карти на ПИБ, тази банка позволява ли международни транзакции под 10 евро? Благодаря предварително!

От банката твърдят, че може . Но личният ми опит е , че имам отказана поръчка за 9,90 евро/без код /. Имам и поръчка , която беше за повече пари , но преди фактурирането се изчерпали нещата и остана 2евро + доставката , дойде  , значи минава  Rolling Eyes.

# 236
# 237
  • плевен
Вече се притеснявам-гледам получавате си поръчките а моята от 13.04 още я няма.Притеснявам се да не съм объркала нещо защото за първи път пусках сама.Парите са ми ги взели.Незнам още ли да чакам  newsm78 newsm78 newsm78

# 238
  • В La Redoute и по света
Питане към по-вещите: случвало ли ви се е, да пуснете поръчка на обяд и 6 часа по-късно все още да не ви е блокирана сумата?
Получих и-мейл с потвърждение, има я като поръчка в суивито, и е EN COURS D'ENREGISTREMENT. Но парите не са дори блокирани, нито теглени.
Притеснително ли е според вас и какво да правя?

Не, не е притеснително. Ще си ги блокират и изтеглят.
Ако нямаше електронно банкиране и не ги виждаше тези неща, нямаше да ти е никак притеснително.  Laughing
Благодаря ти Алекс, грешката беше в мен. Тъй като не мога да хвана колко пари има по сметките, а блокираните суми ги дава Общо, а не всяка поотделно и се шашнах, но се обадих в банката и бяха блокирани. После пуснах още една поръчка, преди това видях блокираната сума и на 2-рата си я блокирали за има няма 5 минути.

# 239
Вече се притеснявам-гледам получавате си поръчките а моята от 13.04 още я няма.Притеснявам се да не съм объркала нещо защото за първи път пусках сама.Парите са ми ги взели.Незнам още ли да чакам  newsm78 newsm78 newsm78

Днес от поща взех малко пакетче от 13-ти , ако ти е над 2 кг може да се позабави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт