Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 22 098
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Egypt
Опа, къде се покрихте всички  Thinking
Оченце, аз знам за тая скайп телефония, и даже се пробвах да си купя скайп кредит, ама нещо не ми се получава, то и съм на Вие с компютрите. Иначе е много изгодно- по мобилния ми струва 1,72 лв./ мин., по Скайпа- 0.172 eur/мин.
Шаки, не се отказвай от поетата линия на възпитание, според мене си е правилната. Като не си дават играчките на другите след някоя и друга година тези майки ще имат завършени егоисти.
Делтич, гледах ти снимките в другата тема, ама много си слънчева (и слаба- с тия баници и закуски не знам как става)  Laughing
И като гледам и на Марсито софрите... отивам да спретна нещо, че ми престърга  Joy

# 106
  • по пътеката
привет, пуснаха  ми малко компа! Crazy шакирке, мъжо беше на компа ,крив като засукан макарон, 4е изтри без да иска цялото досие филми и не успя да ги върне, някои от филмите са сма4кани! после като не гледа направил цял диск с едно мое досие дето пък е недовършено и е празно дефакто нищо 4е показва 4 гигабайта! просто най-добре беше,4е отиде на кафе, днес не  му  е ден за нет! Mr. Green
не мога да взема отношение за игра4ките -линда трудно си ги дава, но посвикна! проблемът е в бг- там става ужас с детския игнор,4е е разли4на и 4е не от групата деца, тоест  новодошла! а като кажат ,4е е от арабска страна и я смятат за слабо интелектуално развито и смотанко! нали не говори бг съвсем без грешки!ама аз и тя сме упорити по зодии, аз търпеливо из4аквам да видя и преценя децата и ако тя не се вмести в групата, си избира да си играе с бебетата или сама,както е свикнала!лошо нещо е надделяването на всяка цена на лидерите на площадките!
 егоизмът не знам колко е вреден или полезен, май си зависи от социалния строй! сегашният е баш за егоистите и те пе4елят! newsm78
ра,туй с ревността (виртуалната) по4на да  ми става смешно като позирането,малко като нау4ена сценка или пробване да  се види кой колко се впряга и носи на тормоз!
 Thinking

# 107
марси странно -миналата година не забелязах по различно отношение по пясъчниците към дреби-а ,тя видимо се различва от останалите.За играчките-с чужди не играе -но и нейниоте не даваше в началото,после свикна.

ин дриймс супер прическа има момчето   bowuu

и ето какво ми донесе Самара днес-снимката е от мобилен-за това не е супер качество
http://img34.glitterfy.com/123/glitterfy124142451D34.gif

Тук заваля дъжд-странно за месец май Thinking

# 108
  • Varna
файмаДушко
много ти благодаря за милите думи  bouquet Много мило звучи похвала от такова красиво момиче като тебе newsm03

# 109
Момичета, ние рано рано тая сутрин Ще ходим да се записваме на у-Ще ,мислим къл 4 да тръгнем ,дано да няма опънати палатки и каравани чакаЩи от вечерта ,да видим кои под ред Ще сме  newsm78 .Няма да мога да заспя сигурно ,Ще вампирясам накрая  Laughing

Марси ,разбирам това ,че децата не си дават играчките ,това е нормално ,но мисълта ми беше ,че и родителите се вдетеняват покрай тях .Понякога Лина изпада в криза ,ако някой и се качи на колелото ,но не казвам на детето ,-ей ти я бързо ставай от нейното колело -просто не е възпитано ,дете е  ,интересно му е .Вземам я и и обяснявам ,че Ще си поиграе малко и Ще и го остави и че няма да и го вземе ,заЩото е нейно.А забелязавам ,че има родители които даже се гордеят с егоизма на децата си и споделят истории ,как нейното дете не си дало играчката на  другото и т н ,та така и тая сутрин с тая майка с  количка ,можеше де да знам поне да се опита да и обясни ,да сподели играчката си с другите както те споделят с нея ...Тя сега само за колелото си се впряга ,дали заЩото отскоро почнах да я извеждам с него  newsm78 ,инъче за всичко останало което мъкна на плоЩадката не и пука .

Марси ама не говори български добре Линда ,ама вие на колко езика я експозирате -арабски ,френски и български ,в българия  освен критики ,какво очакваш да чуеш ?Някой да те потупа по рамото ,че детето ти на 4 години говори 3 езика ,ооо от завист Ще се пръснат ,няма да ти кажат браво .Имам една приятелка ,много мило момиче ,ама малко наивно и простовато ,та децата ни са на една въздрат и тя ми вика -моето вече говори много добре, и аз я питам -е какво казва и тя -ами незнам ,оЩе ниЩо не и разбираме  Joy hahaha.То малко на виц отиде  без да искам  Laughing

Ох айде стискайте ми палци за днес   bouquet

Делтичке специално Ще ти снимам 2те Минита утре и Ще ги пусна в албума  Hug

# 110
Привет

все не мога да се разпиша

Шеки-успех със записването...не е шега тая работа-дано се вредите  bouquet и най-вече като тръгна Принцесата да попадне на Съвестни и Обичливи госпожици....
Децата не се бият-те само се опъват по косата и се стиската по кокалчетта на пръстите-Следи няма!!!!!
Говори на Лина-само някой да и прави това да пищии, да  вика...и да ти казва-не да ти се плюнчат,че си измисля детето!
Това са Стари Даскалски Номера....Тук се прилагат на 100процента-дано при теб не е така!  bouquet

Марси-много си е добре Линда! Ти си наясно-цял живот все има някой,който да ти  дава съвети за Взпитанието и Обученитето  на собственните ти деца.Аз пък мисле-че възпитанитето не е в това да чете и пише на 4години,нито в това да се държи за полата ти-а във правилните  разсъждения,в намирането на решение  от самото дете...а то-поднесеш ли му ти воето решение-направо си го опитомяваш и навикваш на готово!Ти знаеш....вного неприятно е това с големите -с варицелата!Дано карат леко Praynig и мине бързо

Алби-къде си тези дни?
Дидончето-се радво на благодатното присъствие на мама Hug .

Тук едно неприветливо -промениво време.....няма Пролет!Направо не знам вече-все сме със хрема и надути от хремата глави!Уморителен Климат....
А мен ме е набегнала една Пролетна Умора и един мързел....

Мързел-  Hug  bouquet много точно с ника,точно в този период на годината.Супер колажче с Дреби Hug Точно пък тя от трите девойки има най-магнетично излъчване.Като е видиш,хем е още малка-пък ти остава образа и в главата   bouquet Ще е касметлийка голяма в Живота-това е Дар!

Оченце-за втори  път- Мерси. Расте моя Дълг кам Теб.....А дано се видим най-накрая...

Фаима-не му е лесно на мъжлето ти.И черни мисли воже да го налегнат-то иатмосферата там не е ведра!Успокоявай го,само С Топлина....и много Любов-та да се зареди. Hug Позволяват ли м мобилен телефон?

Момичета-до после Hug
Пишете...къде изчезнахте?
Линче,Белче,Жълтурче и Близначета.....Другрчето и то замлъкна.
То са празници У Дома-гергьовски агнета bowuu.Споделете-да се доближим и ние до Празника  Hug

# 111
Ами нямахме късмет ,въпреки ,че бяхме едни от първите ,местата били заети ,само дето станахме в 3 часа и ходехме като гламави по ноЩите с детето ,събудехме го за ниЩо .Загубена работа ,да сме се пробвали 2010 за 2011  #Crazy .Дадоха ни документ за оплакване в минестерството и те Щели да ни намерят място ,но можело да не е в нашия район ,ами за кво ми е, ако е на майка си на ....... ,уф ,че се ядосах  #Cussing out .АААА каква войнаааааа е за номерца няма да ви казвам ,на 3 пъти се водеха диспюти между родители ,кой откраднал номерчето на еди кой си  ,после пък един нашенец(арабин) искаше да бие директора  Laughing,влезе в бюрото му и не искаше да излиза .Ама и така не става ,но като не са създали ясен закон ,така Ще се разиграват хората ,направо излязах със сълзи на очи  и не само аз  Cry.Ами това е от мене за днес   bouquet,на всичкото отгоре мъжът ми ме изкарва виновна ,че сме се туткали ,а ние в 4 часа бяхме на пост за номерче ,то като не стане неЩо винаги аз съм виновната  Laughing,нали ги знаете как могат бързо да прехвърлят топката на другия ,най-лесно е  Peace.На всичкото отгоре не ни върнаха личната карта на Лина и сега пак трябва да ходя в у-Ще за глупости ....

# 112
Здравейте, момичета.  Hug Тези дни бях все на работа, много се изморих и нямах време да седна малко да почета. Сега се врщах три дни назад да видя какво съм изпуснала.

Радвам се, че снимките са ви харесали. Снимките от Мароко са малко по-стари, от 2007 декември, а другите са новички. Прическата на приятеля ми и тук е малко като атракция като излезем. Все някой го заприказва за това Simple Smile. Иначе като бяхме в Мароко също много го гледаха, баща му ми вика да съм го подстрижела Simple Smile. А по улиците го спираха полицаи да му искат паспорта, защото не вярваха, че е мароканец. Но аз си свикнах вече така и даже не знам ако се подстриже как ще изглежда. Въпреки че за мен това няма значение де, аз си го обичам така или така.

Dala Ruadi, в момента съм в трети семестър, правя бакалавър, т.е. ми остават още 3 семестъра или година и половина докато завърша (ако успея да си взема всички изпити навреме). Магистратурата тук по принцип е 4 семестъра (2 години). Нямам представа в България как е, защото не съм учила там, обаче ако е тука, значи е последна година....някъде накрая вече ще е.

Shakira26, стискам много палци за училището. То вече сигурно е минало всичко, надявам се че сте успели да се запишете.
Не знаех, че толкова много се чака....защо е така? Нямат ли по принцип всички дечица право да ходят на училище?  newsm78
Хайде чакаме да видим какво е станало.  Peace (Писали сме едновременно, жалко че не сте успели да се запишете, надявам се че ще успеете да се оправите в скоро време)  Hug

Това за говоренето на няколко езика ни го обясняваше едната доцентка. Тя ни казваше, че по принцип няма проблем в едно бинационално семейство да се говорят различни езици на детето. Само че един човек трябва да говори само един език с него. Примерно ако майката е българка, а бащата мароканец, няма проблем майката да говори с детето на български, а бащата с него на марокански. Така детето ще свързва всеки език с определен човек. Обаче ако се смесят тогава става трудно.

Това е от мен за сега. Лек ден ви желая.  Hug

# 113
Е днес бяха шрегистрациите за фламандска паралелка ,понеже баЩа и ,много държи тя да учи в такова у-Ще и да говори и 2 та национална езика едновременно ,но не става ,вече не взимат май франкофони в нидерладските у-Ща (навремето ставаше тоя номер) ,но сега дипломатично ти отказват с това ,че няма мяста ,а дали е вярно или не няма как да се провери ,Ще пуснем оплакването де ,така и така са ни го дали ,нека министерството ни търси у-Щ? да видим къде Ще ни намери ,то не е задължително да приемаме .А регистрациите за франкофонските класове е от 1 ви октомври ,та вече почва да ме хваЩа страх ,дали и там няма да ни кажат ,че няма места .В провинцията няма такъв наплив  за записване ,но в Брюксел е мисията невъзможна ,вече почвам да си мисля за частно у-Ще ,егати администрацията и наредбите на обЩинските у-Ща да ти побелят косите за ден

# 114
  • Varna
шакирче Hug
Страшно съжалявам за това фиаско което сте преживели. Много болно е това и се чустваш безсилен за да го предодвратиш. И аз се ядосах #Cussing outМислех си, че при нас има тоя проблем със записването на дечица по градини и училища. Дано да имате късмет на другото място! Твоя човек що така ще прехвърля вината на тебе. Не е честно. То свястно момче ми се стори. Ние почти си познаваме мъжете тука. Много ще е бил ядосан явно но не би трябвало на тебе.....на тебе не ти е по леко.

# 115
  • Varna
Гутен предиобеден Фарашкитеееее Hug
Хайде по едно късно кафенце

Гледам всички още нункате или сте много заети. newsm78
АзИ подгоних БаткУ навънка да свърши малко работа и тъкмо приключих със готвенето и шетането  се нахвърлих да се правя красотна докато няма мъжоре наоколо ми Wink
Днеска тука времето е разкош но ще го усетя отивайки на тренировки по късно. Дано и при вас вече времето да е добро, че то винаги ни действа добре на настроението.
Много слънчев и щастлив ден момичета newsm10
По късно ще намина да видя какво сте написали

# 116
Дами,   bouquet

Слагам следобедно кафенце, пък дано ви привлече аромата.  Peace

Но като гледам вие сутрешното още не сте изпили...  Thinking

# 117
Бързо един поздрав от нас
Вече си ичмаме баба ама тя милата едни нощни смени кара с момчето и не знам като си иде б бг може една седмица да спи само  Laughing
Как сте мили лели много ми липсвати но никак нямам време, а пък родата само ме нерви и кого ли ще ги наплюя не знам другата седмица таткото се прибира и да се качваме на другия етаж да си отдъхна малко
Много целувки на всчки и ако имам време тези дни ще кача малко снимки на големия човек
Целувки

# 118
Добър вечер, мили момичета. Преди малко се прибрах и аз. Днес пак съм много изморена, бях в унито, после на практика и междувременно прекарах малко време в библиотеката. Взех си от там един учебник по арабски. Искам да го науча този език. Аз марокански знам малко, но само да говоря, не и да чета и пиша. А е добре. Исках да се запиша на курс, обаче изпуснах срока този семестър, та през ваканцията ако правят, ако не- другия семестър. За това сега почнах самичка днес буквите. Сложничко изглежда, но лека полека....5 букви научих днес.  Blush

DELTA_DELTA
завиждам ти за времето. тук вали цял ден и пак си облякох зимното палто, че е такъв студ...бррр. Права си, че времето се отразява и на настроението.

Хайде до после.   bouquet

Ах, забравих... някоя от вас дали ще може да ми помогне и да ми каже какво трябва да инсталирам или да направя, че да мога да пиша на компютъра с арабски шрифт.  Thinking
Мерсии.  bouquet

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 20:41 от InDreams

# 119
ин дриймс  тоша е темата за арабският език,вътре има и линкове ,към страници с клавиатури които можеш да ползваш

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369265.0

Тук е хладно и духа вятър носещ пясъци-а,други години по това време се пържили,аз обаче малко не съм в ред-паднала ми е захарта-хем ядох сладко и пак ми е смотано.

белбейче-искаме снимкииииииииии

Общи условия

Активация на акаунт