Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 22 100
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Привет момичета,

Шеки-  bouquet Hug  благодаря че сподели твоята история.Испанец или арабин-мого хубава двойка сте си пък  Hug Преживели сте заедно и трудни периоди и факта е,че се уважавате и разбирате .А той идвал ли е в България?

Делтич-забравих да те питам-дали Бате си спомни за капките?

рали-стискам палци да потръгне.

Марси-видях снимките.Прекрасна торта  bouquet Много сте  сладки ти и Линда на снимките,ама тя се е жив бащичко

Алби-ще ми се караш сигурно ти....Пак ме прекараха моите италианци-тази сутрин се разплатихме  окончателно-че не е работен ден днес и двамата си бяха У дома и казахада ида в 10 часа с моите записки...Дадохо ми това,което се разбрали с Другаря....Добре де!А тази седмица...къде бях?!-на разходка безплатно  с техните момчиченца Joy Айде стига-квото било ,било....Да се освободя от туй бреме без  Злоба искам.  bouquet Просто заради момиченцата-куклички мили  bouquet А  събраното пак не покрива желаните  от мен 3000лева  за брекетите на дъщерята-но поне ще започнем това лято лечението...то е  се плащало от раз наведнъж!

Моята история....с Магребинеца
Започна през лятото на 2006.Работех в голяма интернационална фирма в България и определено мога да кажа,че нищо не ми липсваше.Имах си официално гадже-един грък от Каламата-Яни.Запознахме се по Скайп.Той дойде-аз отидох.....и УЖ доста топли ни бяха отношенията-само дето той искаше да се женим,и аз да ходя при него да живея с двете си деца,и да имаме още едно дете съвместно.....Аз не бях УЖ против....ама нито се решавах,нито отказвах!Не ми се искаше да напускам България,но пък запознанствата с нашинските мъже-само ме бяха разочаровали и наранили....-все се стигаше до това-Ти колко ти е заплатата и накрая-Ще дойда да живея при теб и децата ти!....Грубо звучи-НО това беше Моята Реалност
това лято моя братф ме  покани с него в Париж-да не бъде сам,пък и нали знам езика...Имах и приятелка-от ученическите си години-тук-та хем да се видим.Обаче,когато дойдохме се оказа,че приятелката спешно се налага да замине за Австрия,а брата  забърса две германки от   нашия хотел и......АЗ си артисах сам да си обикалям и да си практикувам езика Joy hahaha
И така-на стълбите Сакре Кьор-един обед той седна до мен да се  препичаме заедно...аз го почерпих кафе от туристическия си термос-той ми отвърна със обяд в арабски ресторант с кус-кус.....И после-останаото е Ясно,поне за вас Hug
Ще ви сложа снимики от първите ни дни заедно....ама само За Днес-всъщност то няма и нищо интересно...

# 91
Добро утро!  Hug То всъщност май обяд стана вече, но аз днес малко по-късничко станах, нали е почивен ден и нямаме лекции, макар че следобяд съм на работа...

Все пак честит празник на всички, които го празнуват.   bouquet

Много интересни истории имате. Като чета и се убеждавам колко е шарен света и как всяка съдба сама по себе си е различна. Но то и за това си е съдба Simple Smile Мактуб....

Благодарение на марси видях албумчето  Heart Eyes. Сигурно ще го гледам още 100 пъти. Има много хубави снимки в него. Аз също качих няколко.  Simple Smile и специално за теб Dala Ruadi се виждат и сините или по-скоро тюркоазени възглавнички.  Hug

faima, относно фамилиите и брака, няма ли някакъв начин да ви одобрят документа за брак (не знам точно как се казва на български  Blush ) в България и там да си смениш името?
Ние все още не сме женени, но съм си мислела, след време когато стане, че ще си запазя българското име и с тиренце ще добавя неговата фамилия. Дори много си отиват двете, защото и неговата и моята фамилия започват с М Simple Smile Бях му предлагала той ако иска да вземе моята българска фамилия, на майтап де само, ама не ще  Joy

Didona007
, приятно изкарване мама като дойде, сигурно много сте се затъжили една за друга. Дано е хубаво времето.

Лек ден от мен на всички и много  Hug и  Grinning

# 92
Далка, ...ами ще се въздържа.  Laughing
Метода е същият и тук- използват добротата на чужденките и ако стане-стане.  Naughty
Пък то май все става.  Crossing Arms
Наистина тоя принцип- ''абе, майната му, каквото било-било''...  много ни вреди на нас.  
Но в случая наистина е добре, че е приключило всичко.
За следващият път ще знаеш и няма да се оставяш така да те мотаят.  Peace
Иначе наистина ще се караме.  Wink  Hug

Шеки
,  Антонио, значи...  Joy
Дидонче, типичен пример си за: ''трай бабо за хубост''.  Laughing
Как си изтърпяла, се чудя. ooooh!  Аз щях да си стана директно.  Naughty
Аз се оставям спокойно да ме правят, когато знам, че може да се разчита на тях. bowuu
В Бг си го правех редовно, след като попаднах на 'моята' фризьорка.
Тук не съм срещала още някои недоволен.  Thinking
Каквото и да е, поне си направена добре, а не окипазена (ех, не съм я писала никога тая дума  Heart Eyes).
Дори и да не ти харесва прическата, то тя е направена майсторски.
При последното ми прибиране исках да ми оберат връхчетата само и отидох при една мацка.
Исках да се информирам от нея какви продукти се използват преди издухване.
Обикновено си нося с мен, но този път нямах и исках да си купя.
Тя ококори едни големи и хубави очи и с невинен глас ми промълви: ''а, Shocked то имало такива продукти, така ли? newsm78''    Joy
Отделно ми ''проверяваше'' по добрият, стар и изпитан начин дали са ми равни страните, като ми издърпваше по два успоредни кичура от двете страни и ги мереше на око.  Joy
Много евтино при вас това подстригване.  Thinking
Оченце, честита нова работа.  Peace
Когато имаш време- разкажи какво толкова ви натоварват там.  Wink
Файма, не се сменят фамилиите.  Peace
Дори и тук всеки си остава с неговата.

InDreams, голяма си сладурана.   bouquet
Много ми харесаха снимките.  Peace
А твоята половинка е супер-хипи.   Wink
Готини сте заедно и си личи, че се забавлявате добре.  Hug
Далка, разходих се и аз из Париж    bouquet  Hug

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 13:54 от Alba76

# 93
  • Varna
Фарашкитееееееееееееееее Hug Hug Hug
оченцеее-честита работа, дано да ти харесва а, че е такъв екшън май ще ти хареса мисля newsm10. Разбира се ако си като мене да обичаш да има повече адреналин Wink
жълтуранчеей ама ти ще бъдеш на приказно събитие. Отивай, че после ще има да ни разпраляш приказни истории Hug
дидончиккак е майка ти? Как е пътувала?
шакирчетооо-как е Анторио бе smile3503
далчеееееееееееемилаааа, и Бате не може да си спомни името на капките .rotfImao Толкова много съжалявам, че немога да ти помогна Weary
Хайде една лека вечеря за моите момичета Hug

# 94
Делтичка добре е Антонио във Франция е на конгрес и ни остави сам саминки ,но другия път обЩа да ни вземе ,така Ще можем и да се видим с Далка живот и здраве  Hug

Мина прекрасно момиче си ,много лъчезарна ,хабибито Ще трябва много ляб(хляб) да яде докато ти  спечели сърцето  Wink Laughing.Прекрасни снимки

Далка, ех тези хора ,къде ги намери такива работодатели ,ама не мога да разбера за децата си ,как може така да се излагат ,дано никога не попаднат на някоя луда детегледачка ,която да си изкара гнева на невинните дечица  Praynig...Аз ако не ми отърва някоя оферта въобЩе не се захваЩам ,направо ако бях аз Щях да им кажа от къде изгрява слънцето ,ниЩо ,че ти е за последен ден и за последно ,ех ядоса меееее ,ама на различчни хора ,някой път забелязвам много вдетенени въздрастни .

Пример днес в парка моята Щерка намери една хилка за федербал (която беше счупена,тоест въженцата бяха се разхлабили)),моята я изтряска в земята и майката дойде бързо и ми заяви (аз бях до Лина и видях за кво става въпрос) ,че Лина счупила хилката  #Crazy.А тя една хилка ,аз преди 20 години имах по-хубави  Joy hahaha.Та и казах ,че ако не иска децата да и пипат скъпи веЩи да не ги изкарва въобЩе  ,така няма ниЩо да и се счупи ,аз как да обясня на едно 18 месечно дете да не пипа туй или онуи ,това означава да не я водя въобЩе в парка  #Crazy.Ами и нашите играчки ни ги пипат ,ама като съм ги изкарала ,значи са за игра и дори и да се счупи неЩо ,трагедия за играчки ,които стуват евро ,няма да направя.И понеже ме ядоса тая майка и казах ,ако иска нови хилки да се свържи със застраховката ни (ние имаме такава специална семейна застраховка-асюранс фамилиал за малки акциденти ),да се оправя с тях за хилките си ,тя обаче май си помисли ,че Ще и ги платя кеш Laughing,то да ги беше скъсала моята дъЩеря веднага бих извадила да платя ,ама тази си беше яка шерлатанка .Абе луди хора колкото искате ,само да ги напече малко слънцето и слънчасват  Laughing

Алби как си душичко ,нета ми оЩе никакъв го няма ,чакам шейхът да се върне и да се обадим на техниците ,че така не може ,ама после ни фактурират в плюс ,то не е една бела ,та последния път като викахме техник ни бяха фактурирали 100?  ,а проблема беше от централата ,та хем проблема е в тях ,хем да плаЩаме за това  Laughing,много се ядосахме и мъжът звъня и ни казаха ,че ни ги опроЩават  ,та оЩе малко Ще им гледам сеира на тея и Ще се преместим на друга компания ,ако много знаят.Тук проблема е ,че няма голяма конкуренция ,малка държавица е все пак Белгия

Дидонче как си ,разпиши се  Hug

# 95
  • Egypt
Ало, народе, къде се загубихте Thinking Прочетох историите ви, много са интересни, и като всяко начало- с надежда за добро развитие  luvbed
Снимките на Мина много, ама много ми харесаха, младежът е много атрактивен, и двамцата така си подхождате, едни такива млади и влюбени  Hands Clap
Шаки, а бе и аз наблюдавам тука такива префинени майки, въпреки че много рядко ходя по детските площадки и то аз кратко, но ги виждам, и силно ме дразнят и мене.
Полягвам си аз,  преуморих се днес ooooh!

# 96
Благодаря на всички за благопожеланията Simple Smile

Ин Дриймс, не че ни натоварват, просто си има работа. И няма как да я зарежеш, тъй като работата е в био лаборатория, и става дума за билогичен материал, който ние изследваме и обработваме, и който не може "да чака". Т.е. докато има хора, с материал за нашата лаборатория, ние няма как да си тръгнем. На мен не ми тежи, защото това е което съм мечтала да работя, но понякога съм доста изморена...

оченцеее-честита работа, дано да ти харесва а, че е такъв екшън май ще ти хареса мисля newsm10. Разбира се ако си като мене да обичаш да има повече адреналин Wink

Да, именно, когато гледах Анатомията на Грей, си мечтаех да съм на тяхно място. Е сега горе - долу е нещо такова  Mr. Green  Party

Отделно на това съм изправена пред една дилема. Която не мога да реша. И за която ще стане дума по - нататък...   Whistling

Иска ми се да обърна внимание на всички, но си взех работа за вкъщи и трябва поне малко да свърша от нея. Утре ще пиша повече.
 Hug

# 97
Привет момичета,

да се разпиша и аз,че сме добре-цял ден навън,по магазините днес.
Искам да спретна едно колетче за снахичката-вече е в седмия месец-когато се очаква да се роди бебока ще съм си по родни земи,и чак по-късно ще отида да го видя.....та- и тръгнах да  избирам дрешки...така се вълнувах,че за моите децата така претенциозна не съм била в изобра си.

Мина-много Благодаря за прекрасните снимки Hug  които сподели с нас. Много е интересно наистина твоето момче-прилича ми на Лени Кравиц Embarassed Прекрасна двойка сте Hug  Дано все по-хубаво да ви върви и скоро споделите снимки и от сватбенното тържество  bouquet Още колко ти остава да учиш? Работиш ли нещо през свободното време?
Имаш ли представа по западното образование -магистър втора година?!-какво трябва да означава  newsm78спрямо българското образование?

Шеки-дано да се видим Embarassed  bouquet
С радост бих се видяла всъщност със всяка една Дама от пишещите в магребската темичка bouquet
тази майка -не ми се коментира #Cussing out ето как дава и лош пример за поведение на детето си-и после се чудят...тук много коментират детската агресия.Скоро показах Шокиращ репортаж от камерата на един градски автобус-хората си пътуват-кротко и мирно....врязоха едни Деца!ама то даже НЕ и Младежи-а просто  дечурлига по на 10-11 години и като се почна.....ритане,плюене,викане.....Хората се шокираха-то като му забършеш един...и да го проснеш на земята,а то-скача на бой!Да не знаеш как да реагираш #Crazy Sick
Ти какво мислиш за Възпитанието по Макаренковски Blush Joy-тоест по някой и друг шамар.....Приемаш ли подобни мерки?
Аз лично-съм против.....но много често използвам заплахи и викам,та се карам лошо

Оченце-да ти е спорна работата  bouquet

Жълтурче-видях и твоите снимки....Една много ми хареса-където си сред една цетна градина от ларета-розови,червни,бели....Пролет  bouquet

Фаима-как си Мила?Има ли новин от момчето?Как понася военните изпълнения?

Албичка-беше ни обещала още снимки от Италията.Статуята на ромул и Рем си е помня от училищните години...и самата история много ме впечатли тогава.По-късно видях една подобна статуя на снимка,от едно приятелче,което беше от българските военни в Ирак.Ама там под вълчицата имаше Жена.Било емблема на Бабилон.Не разбрах добре обаче историята newsm78

Делтичке.....право в десятката със платото-скариди и авокадо!   bouquet
По френски скаридите се наричат-крьовет....а аз един ден на пазара -без да искам!- съм се развикала....дай ми половин кило Курвет Sick...и не се усещам....А то,около мен имаше само сърби,македонци този ден ....и като се Закискаха
А днес една циганка -румънка иска просия на пътя....и научила няколко лафа от езика.....и като занареждала- Мошу,Мошуууууу вместо Мосю-за Господин Joy Joy Joy....Мадам-лесно го докарва...ама това Мошу направо ме скъса  Joy После се усети неще ,че и се смеят и ...подкара на Арабски-Съдъка Хуя,Салам алекум......

Лека Вечер за Всички  bouquet

# 98
  • Varna
Далчееее Hug
Така съм се смяла на това Мошу, Мошу и се сетих за един страхотен Български мюзикъл.- Цивилизацията-незнам колко от вас го помнят защото всички тука сте много, много младички а може и на повторение да сте го гледали. Та там актрисата Ружа Делчева така казваже- Мошу, Мошу Joy
И се сещам Катето Морок като ни казваше как е на Марокански- братко, братко Joyох, пак се хиляяяя на глаааас. И какво означава зъб но на Марокански, тоже Joy
ОЧЕНЦЕ Hug
Дано се реши дилемата, та да си гледаш спокойно новата и хубава работа и да и се радваш със спокойна душа!!!
ШАКИРЧЕ Hugкак е принцесата със нежното дупе? Дойде ли си Антонио Wink
МИНА-големи сте сладурчовци беее. И верно, твоето момче Лени Кравиц newsm10
ФАЙМА Hug
Новинки има ли от момчето? Какво казва?

# 99
  • Egypt
Далка, тежко му е на момчето ми, пита ме да продължава ли да мисли за нас като за неговото семейство, вярна и горда съпруга ли съм му, такива работи. Аз съм се забила в работа, да не мисля за нищо друго. А на руски скаридите са "криветки"  Laughing
За възпитанието по Макаренко- признавам- цапвам й по някой шамар на моята дъщеря, рядко наистина, но понякога викането не помага, и се налага. Тя е изключително голям инат, държи си на нейното до посиняване, 100 % е мое дете   Twisted Evil
Сега като каза Делтича за Лени Кравитц, та се сетих да ви кажа- на един концерт в Кайро до мене седеше едно момче, ама същото като на Мина, и аз толкова се впечатлих от косата му, през цялото време мислех как да го снимам Blush После викам на моя мъж, щото и на него косата му е къдрава и като четка, та му викам да си пусне такава коса, аз ще направя за него каквото пожелае. Ама живот и здраве да се уволни, ще го изнудя за тая работа  smile3537

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 23:02 от faima

# 100
  • по пътеката
добро утро народе! да пусна по едно мое кафе, 4е да ви дигна на крак! днес определено прекалено рано станах и гледах 2 4аса на мрежи4ки! но поднесох поне закуската на майсторите и се надявам да подкарат като супермайстори три пло4ки за минута,4е да не ги виждам пове4е и да приклю4ат! ме4ти, утре друг ще дойде, после трет и пък да боядиса! а това май и аз го мога след като съм бг  моми4е и толквоа боя съм положила!явно като стане мъжо пак конско кафе ще си направя!
далке, за кога се  мятате към бг? newsm78
мина, наистина много колоритна двойка сте! косата е патент за арабска красота, какво знаете вие ! я гледайте фелаг!голямо семейство са, мина, запомнили им имената на вси4ки? аз в на4алото зор видях с имената и роднинската им връзка в родата! кой на кого и колко е братов4ед и по коя линия!  ooooh! Whistling
файма, с работа времето минава, важното е на него ония  мъжорляци да не му реформират мисленето и да  му подклаждат страстите в грешна насока, 4е много ги бива!той е кораво мом4е все пак да се изправи с/у малкия бог!удряй един рев на приятелско рамо, няма лошо! Hug
делти, моите големите са с варицела ,последно! хи4 не са малки! средна възраст  19 г! Sickв4ера уж без темп, видяхме се на камерката! дано минат леко! каката е направо в шок-4ака да й избият и на нея пъпки до няколко дни !отиде ходенето по абитуриенските и на даскало, ако се застопори у  дома! той е в болни4ни от работа!поне той ще по4ине малко и ще се наспи като хората! Praynig
макаренко хи4 не е за пренебрегване понякога! много ми се иска да е само с говорене и обясняване, аз съм такъв тип дете от дреби, никога не се е налагало да ме  шляпнат, то затуй съм извънземно! ама днешните не знам много беладжии и без никакво предвиждане на последиците!това не знам как се възпитава, при мене е даденост!говоря ,говоря и пак ходи да тормози папагала и да го подстригва! или да не с е оглежда като преси4аме!
в4ер за сефте мога да кажа,4е ми хареса поведението й като цяло -дойде с мене на спорт  и въпреки ,4е направи сцена на дядко си !искаше да се прибира с него (,той я доведе с мене на колелото, 4е е дале4е ,) успях с помощта на едно от моми4етата да я прилъжем, 4е хората там не са опасни! тя никак не харесва собствени4ката на залата, от малка още! дори я беш? забравила и пита  -коя е тази ,ама после се уплаши ли и за малко да я върна! бързо се отпусна, показва ми как да бягам и колко високо да си вдигам краката и да не кръшкам! шеф ми е, пряк при това !децата, много странно, са индикатори за добротата на хората!което пък ние ,големите си го виждаме и си го оценяваме ве4е на друго ниво! newsm78 Thinking
айде на второто кафе, ама няма такова дето е в 4аши за супа както е при мене!  bouquet bowuu

# 101
  • Varna
Марселинка Hug
да ти кажа малките наистина са най-верния индикатор кой е добър човек и кой не е. Това съм го изпитала когато моето диване беше колокото твоето детенце ама аз не трябва да сме търпеливи със хората да им даваме шансове да си показват добринката. Трябва да се заслушваме какво искат да ни кажат малките човечета. Те са по своему мъдри.
Оле, твоите наистина големи дечини бее. Дано са пипнали по леката форма. Нека се мажат със някъкав медицински спирт. Аз моя го мажех със ментолов и му поотминаваше.
Не съм забравла какво съм ти обещала Марселинче. Само тая разведка която исках да питам ми е дружка само по спорт и и нямам телефона да питам. Тя е детски лекар и може да ме насочи по добре и да даде добро инфо. Във вторника ще питам когато сам на Пилатес. Свестен човек е ако може да помогне няма да ми откаже никога.

# 102
Привет, с по едно фрапенце за който ще ми прави компания, или със студен чай, за който няма как да се наслади на фрапето.

Как сте, девойки??  Grinning

Делтичка, дилемата... не е много добра. В смисъл, каквото и да реша, бъдещето има какво да ми даде, каквото и да предприема... нали знаеш максимата - когато губим - не знаем какво печелим, и когато печелим - не знаем какво губим... Та така и аз, за сега ще запазя неутралитет...докато мога да контролирам ситуацията, защото става все по-трудно  Mr. Green

Да не ви занимавам сега.
Aма нещо много няма движение напоследък... Дойде хубавото време и всеки се разщъка..  Party

Марси, какво имената на всички, като то само един има по 4-5  hahaha Аз като знам моите приятели кви имена ми вадят, направо падам. Аз, ако се омъжа някой ден в Египет, само на мъжа си името трябва да запомням един месец  Joy
Абе момичета, как издържате на ревността??  newsm78 Понякога идва малко в повечко...

Файма,  Hug Не знам в Армията там мъжете дали могат да ползват мобилни телефони, но ако има възможност, има програми за скайп или йаху през мобилен телефон. Да не губите съвсем връзка... а и мобилния internet трансфер е по - евтин от разговорите, според мен, не знам. Абе, успех ти желая и сила да устоите на това изпитание.  Hug

Далка, заемам се довечера с твоя въпрос.  Hug Че следващите 3 дена ще съм много ангажирана. Ееее, най - после да се чувствам добре. Както казва Делта, най - ми е добре когато нямам време за нищо  hahaha Mr. Green Heart Eyes

Белла, Линка, къде сте, момичета?? Идвайте на Фрапето и вие!

http://www.youtube.com/watch?v=OPYcvDNrMbM&feature=related   Нещо красиво за Далка, и за всички вас!  Hug Hug
Бате Хулио - When I need U

Далка, ГОТОВА СИ! Ела на скайп да се видиш в нова светлина  Joy Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 19:21 от Eye of Ra

# 103
Здравейте

Далка аз хич не съм фенка на Макаренко ,карам се разбира се ,обяснявам,ама повече игнорирам сега сме на въздраст опозиция и ми прави всичко на пук .Ако и кажа не яж пясък(в плоЩадката) тя Ще си навре цялата глава в пясака и ей такива ,оставям я да си я навре и няколко пъти като повтори така и като установи ,че от пясъла не може да вижда Щото и влиза в очите ,спря да го прави тоя номер .ДАже преди с лъжичката си ядеше пясък ,загребваше и ядеше ,понеже има сервиз с чашки и лъжички и го мъкнем там. Та всичко трябва да пробва и я оставям ,разбора се неЩа, които не застрашават здравето и живота и .Днеска отиваяме на плоЩадката и тя радостна нали креЩи като види парка и бързаааа да слиза от колелото и вижда количката на едно момиченце и майката веднага дръпна количката и каза на нашта ,че не е нейна и да не я пипа ,дръпна я (аз това не мога да го направя),после се заиграхме аз изкарах торбата с играчките и нейното дете дойде да си играе при нас .Лина пак отиде да пробва да бута количката и майката пак не и даде  и детето и то креЩи  да не пипа количка ,то беше с 4 години по-голямо от Лина .Ей в такива ситуации незнам какво да правя ,ама честноооо и гледам детето ми тъжнооооо ,че не му дават да бута една керлива количка ,която след 1 минута Ще я зареже (тя е такава бързо и омръзват играчките).ВсъЩото време аз и казвам да си споделя играчките с другите и в парка е така ,играе се задружно ,а като гледа ,че другите не си ги дават(тоест не споделят техните играчки и родителите им не им дават да ги споделят) след няколко месеца може и тя да подхване тая тактика .То децата не са виновни ,нали затова сме ние да ги управляваме в игрите и така нататък ,ама като има и такива болни родители ,незнам ,вече и аз незнам точно кое е по-добре .Ох сори ,че ви занимавам с тия глупости ,но май ми стана болна тема

Делтичка ,Антонио се завърна сноЩи и купил на Принцесата за подарък една много гъзарска раничка с Мини(от мики маус) от някакъв магазин на Дисни в Париж,Та Минито  си е като плюшка прикачена за раничката и има едно голямо нослеее и и правим целувки ескимо (търка си нослето в това на Минито),така се прави целувка ескимо ,даже и с мене я направи ,показва краката на Мини ,ръцете ,главата ,ушите ,сега е голяма атракция ,да видим докога

# 104
  • Varna
оченце-благодаря за фрапенце и чайчето. И двете обичам Wink Та за дилемата какво да ти кажа освен пак кураж да ти пратя- Каквото е писано на глава, не е писано на камък-казват хората. Демек пак Мактуб.
шакирче-това което разправяш въобще не са глупости. Докато те четях го преживявах отново, защото аз съм учила моето момче както ти си учиш твоето. И на времето имаше такива цинцифуции като тази майка. И моя малчуган ме е гледал тъжно и ме е питал защо той да дава като на него не разрешават да пипне. Много е болно наистина.
Представих си раничката със Минито- хихихихихии-много са сладки наистина Joy Такава ескимоска целуфчица много обичам и аз. Така правя още със Бате ви. Joy Ама той не е раница Joy Ей така ми е хубаво да се бъзикам. Добре, че ми уйдисва на акъла newsm47
Нека се радва мънинка Принцеска на раничката-да си е ползва със здраве!

Общи условия

Активация на акаунт