Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се възприема работата в България, когато имате образование, но не е необходимо за дадена позиция?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Марси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се възприема работата в България, когато имате образование, но не е необходимо за дадена позиция?
Форумът разкрива, че в България има тенденция образованието да бъде пречка за заетост, тъй като работодателите се притесняват, че лицето може да напусне позицията си в търсене на работа по специалността или в университет. Това е подкрепено от опита на участниците във форума, които споделят подобни преживявания.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Марси?
-
Кои са някои интересни лични истории във форума?
-
Как започна връзката между главния герой и неговата съпруга?
благодаря че сподели твоята история.Испанец или арабин-мого хубава двойка сте си пък
Айде стига-квото било ,било....Да се освободя от туй бреме без Злоба искам. 
Мактуб....
. Сигурно ще го гледам още 100 пъти. Има много хубави снимки в него. Аз също качих няколко.
) в България и там да си смениш името?

Аз щях да си стана директно. 

''
. Разбира се ако си като мене да обичаш да има повече адреналин 
Толкова много съжалявам, че немога да ти помогна 

...Аз ако не ми отърва някоя оферта въобЩе не се захваЩам ,направо ако бях аз Щях да им кажа от къде изгрява слънцето ,ниЩо ,че ти е за последен ден и за последно ,ех ядоса меееее ,ама на различчни хора ,някой път забелязвам много вдетенени въздрастни .
.А тя една хилка ,аз преди 20 години имах по-хубави 

ето как дава и лош пример за поведение на детето си-и после се чудят...тук много коментират детската агресия.Скоро показах Шокиращ репортаж от камерата на един градски автобус-хората си пътуват-кротко и мирно....врязоха едни Деца!ама то даже НЕ и Младежи-а просто дечурлига по на 10-11 години и като се почна.....ритане,плюене,викане.....Хората се шокираха-то като му забършеш един...и да го проснеш на земята,а то-скача на бой!Да не знаеш как да реагираш