Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 21 737
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Шаки, ти по-добре ли си днес? (Надявам се, че да  Praynig )
Добре съм ,по-добре от сноЩи  Hug .Донесоха ми апчета .Пак валя тука един порой ,а вчера дори по някои квартали имаше наводнение  #Crazy

# 256
  • по пътеката
привет! занесох се в съседната тема,4е бяха  нужни пожарникарски доспехи за  студения душ на сгорещените арабки!
линда е болна ,с темп, конюктивит и гадна запуш?на хрема!
дидонка ,супер новина  bouquet
!дай едно рамо за билети ,евтини, тунис -софия! голям зор стана за нашите в бг! ooooh!
файма и аз искам шоки ,бре, ама  аз да го ям ,на друг да се лепи, става ли?има на кого наоколо! Mr. Green
индриймс и ние сме в о4акване на паспортни уредби и подобни щуротии, 4е само през посолството ства  или на място за бг документи!за туниските уж ми се обещава бързо да стават, абе не  мога да  им вярвам като си ги познавам! Peace Crazy

# 257
Дидончеее, честита мома.  Hug Peace Heart Eyes

Ех, Praynig.... толкова лели и дядо даже (нали  Heart Eyes bowuu) стискахме палци, Wink че нямаше как да не даде желания резултат. Peace
Живи и здрави само и лека бременност, пък другото ще се нареди. Praynig
Малкият шейх нека си говори, Laughing като дойде бебка и я види ще си промени веднага мнението. Wink
Близначе мило, как ни глезиш с тези чудесни закуски сред природата. Hug  bouquet
Радвам се, че  ще сте при мама и татко- няма по-добро място за почивка и отмяна най-вече.  Peace
Всички са щастливи от такова събиране и дано успееш да си починеш както трябва.  Praynig
Малките сладури много са пораснали.  Hug
Пак си майсторила вкусотии. Wink   chef
Мина, хайде и на теб стискаме палци по-скоро да се събирате с младежа. Peace
Файма, представих си те за момент с извъртяна на една страна глава и широко отворена уста да улучиш струята. Joy
Като свърши 'напъна' те чакаме с разкази, да знаеш. Naughty
А от мен снимки да искаш, bowuu само че с тоя net ми е малко ограничено качването. Whistling
Марси, пожарникарке такава  Laughing Hug
За 'лепенето' мен не ме търси, Naughty  ей ги тук слаботелесните нека да се жертват в името на приятелското гърло.  Heart Eyes
Това дете се измъчи с тези болести и температури, ей... и ти покрай него.  ooooh!  Praynig
Кога си пътувате за Бг?
Шеки, ти какви хапчета взимаш?
Важното е, че ти действат положително и се оправяш.  Hug
Далка, как е положението при вас? newsm78
Има пак липси.... Crossing Arms

# 258
# 259
хахахахаха ,просто е супер ,страхотен артист и  интерпрет

алба ,шейхът ми донесе имодиум действа директно  Peace

# 260
дидонка този път официално честито   bouquet,обаче виж какво набито око имам-първа видях линийката,че си бременна,а сега и че е принцеса Grinning
Деси,голяма шпионка си!!!  Joy Мерси!  bouquet
Благодаря ви момичета,за хубавите пожелания!   bouquet  bouquet  bouquet
Дано само всичко да е на ред!Бог с нас! Praynig Praynig Praynig
Делтичка, Praynig бързо да се оправя бате Praynig
Минче,колко още  ви остава да сте разделени?
Много неприятно с паспорта! Sad
Тук си ги пазят,като очите,че изгубят ли ги после много трудно им вадят нови.
Шеки,какво става бе душа?Много кофти го закъса! Sad
Аз минала пролет бях така,след като ядох една пуешка шунка.
 Praynig Бързо да се оправяш! Hug Свинско ще ми ядеш!!! hahaha hahaha hahaha
Фаима,аз също те чакам с нетърпение да се разписваш по-често! Hug
На теб ти пожелавам един хубав арабски принц,до каката принцеса! Heart Eyes
Близначе,както винаги закуската поднесена на невероятно място по
невероятен начин! Hug Страхотна си! Heart Eyes
Марси,мога да ти помогна,ако ще пътувате с чартър.Ще се чуем да ти кажа
подробности и цени. WinkМилата Линда! HugПак болна! Sad
Алби, Hugда ви се връща радостта ни,по същата хронология. Heart EyesКато му дойде времето
пак ще стискаме палци,но за теб.Виж какъв резултат даде! Grinning
Далка,Елипче,къде се изгубихте? Heart Eyes
Отивам да си прибирам детето,че май ще вали. ooooh!
  bouquet  bouquet  bouquet  на всички!!!

# 261
Ето ме и мен  Hug.
Дидонка Heart Eyes, тук съм миличка. Днес нали е петък и не сме седнали от сутринта  Crazy. Но поне изкарахме супер. Да имаше само как да изпратиш малко дъждец и насам, че вече се топим от жега.
Прекрсна новина   bouquet   bouquet   bouquet!!! Значи ще си имаме малка принцеска!!! Леко бременеене ти пожелавам. Алекс сега може да не е много доволен, но после ще видиш как ще се грижи за малката кукла. Живот и здраве само  Hug.
Марси, как е Линдичка? Успяхте ли да свалите температурата? Много са неприятни тези вируси, но и времето е толкова променливо все още, че няма отърване.
Шеки, надявам се вече да си по-добре  Hug. Вчера моята Рая ми направи същия номер. В сряда имахме ЧРД парти на едно детенце и явно бургерите, които са яли не са били много добри. Вчера като стана й направих един сандвич, но успя да хапне само половината и като почна да връща... направо се изплаших. Ходихме до доки разбира се /майка й нали си е все още паника, макар и вече с второ  Mr. Green/ и до вечерта нищо й нямаше.
faima, и ти ли си от групата на масритата /или не съм разбрала правилно  Blush/? Радвам се да те видя   bouquet! Не успях да отворя снимката, но щом става въпрос за шоколадче и аз се нареждам на опашката  Mr. Green.
В този ред на мисли, Близначе  Hug, отправям се към твоята закуска и особено към кафенцето, че вече главата ме цепи. Днес нямах време и едно кафе като хората да изпия  ooooh!.
Лека вечер на всички  Hug.

# 262
Леле,какво затишие!!! newsm12
Къде сте се изпокрили всички? Crossing Arms
Елипче,пак изправяне на нокти е имало,ей!
Тез деца само ни стряскат.Днес го намерих
вир вода в у-ще,а духаше силен вятър и то студен.
Резултата е на лице,започна да кашля.  doctor 
Извадихме сиропите,дано да мине леко. Praynig
Лека вечер и от мен!  Kissing Heart 55

# 263
Сега гледах една история на едно малко 9 годишно момиче и неговата борба за развод .Омъжена на сила на 9 години ,мъжът и около 30-те ,всяка вечер я биел и си я ползвал сексулно .Но това МАЛКО -ГОЛЯМО момиченце ,не било съгласно да живее такъв живот .Един ден когато и позволил да отиде на гости при техните ,тя отишла в съда .Слижителка  я попитала -кой търси .ТЯ отговорила ,че иска да се види със съдията .Накрая учуден съдията дошъл да види какво иска това малко дете и тя му казала ,че иска развод .Тази история на това дете е известна и разказана на целия свят ,даже е получила оскар на едно с Никол Кидман ,за жена на годината.А кой знай колко много такива момиченца имат тази съдба ,а  нямат тоя кураж и животът им просто черен и пълен кошмар .

# 264
  • Egypt
Добро утро! И аз я знам тая история, гледах преди време по телевизията репортаж, гаден свят. Аз съм много пристрастна към проблема с детското насилие, и да си призная не можах да взема психо теста, за да вляза в програма за борба и превенция на това насилие, защото не мога да си сдържам нервите, и ако сбарам детски насилник ще го очистя на момента.
Шеки, тая снимка е от една витрина в Брюксел  Crazy
Албич, майтапа настрана, но винаги най-голямата ми мечта е била да се цопна в басейн с шоколад, ако може фин млечен  Laughing А разкази да искаш от мене, всеки ден се случва по нещо.
Дидонка, дай боже принц да е следващото ми дете. Аз си правих тест скоро, ама фалшива тревога, просто съм надебеляла  Mr. Green Така че Марсито ще почака за кръстницата  Laughing
Далка, биологичният баща на дъщеря ми живее в Париж, и им дадоха социално жилище, майка му ми каза, че било в "арабския квартал", с три спални и две бани, широко и светло, голяма красота.
Elip, да, египетска булка съм.
Докато ходех тука в нашата община да се занимавам с документи, ме запомниха, и служителката в гражданското състояние направи някои компромиси за мен, като първата и единствена за сега русенка омъжена в Египет.
Хубав ден на всички от мен   bouquet

# 265
faima  Hug
И ние сме така. Името на мъжа ми и децата са толкова атрактивни /само 7 на брой са, а децата съответно стават с 8  Crazy/, че веднага ни познават  Laughing.
Ти къде така минаваш без кафенце  Twisted Evil.

Хайде аз да сервирам по едно. Закуската ще я пропуснем днес, че Шеки може да е още на диета, заради стомаха  Hug /търся си оправдание де... аз не закусвам и гледам да мина тънко, някой друг да сервира закуска  Mr. Green/.
Дидонка, дано леко мине настинката   Praynig bouquet!
Шеки, и аз четох подобна история скоро при нас. Също 9 годишно момиченце са го омъжили, но за 60 годишен мъж, като втора или трета съпруга /не помня вече/. Съответно той не трябвало да се възползва сексуално от нея до навършване на 18тата й годишнина, но знаеш ли. И то гадното е, че е за пари. Абе изверги има навсякъде.

Лек ден на всички  Hug.

# 266
ПРивет Магребинки  bouquet

Аз нямах настроение нещо за Форума тези дни....а то-каква Хубава новина

Дидонче-приеми и моя Мабурук  bouquet  bouquet  bouquet Искренно се радвам за хубавата вест
А името?замисляш ли се за името?Аз си спомням че исках,ако родя момиче да е Марния.Много ми харесваше това арабско име.
Ама то не е задължително-арабско да е името де....

Фаима-Мила,Дай Боже и за нас такйв късмет,като Биологичния!Ако  ида към Русе с радост ще се видим.А ако ти имаш път към Пловдив  bouquet Hug

Делтич-действам по въпроса.Продавам аз ....карай душа!Ще имам повече пари за ваканса така...било писано!Не може да пазя нещата-няма къде!

Алби-извинявам се за Вчера.Децата правят Изходно ниво и...са едни нери,едни притеснения.....

Шеки-за религиозността настари години....има много да  пишем.Ама с две думи-и моите впечатбение съвпадат с твоите.
А си спомних какво ми бе направило  впечатление в Гърция.Самите гърци са си Ж....ри!-обичат жените.Ама ,като минат плез църква и се привеждат и три пъти с кръстят....Хрисими!Агънца!А старите като почнат да поучават-ще речеш че цял живот по библията са живели....а като опознаеш фамилито разбираш,че дядотоима извънбрачно дете в друг град и...още куп неща!

Ин Дреам-пиши ,не стой в засада. Hug  bouquet Тук са едни протести на Университетите...при теб как е?Свършиха ли изпитите?

Много  Hug и   bouquet за Всички
Свеарче-да сте Живи и Здрави-прекрасни сте...напълни ми   се Сърцето като ви видях  Hug

# 267
Добро утро, момичета! Мерси за ароматното кафенце.   bouquet

Мен нещо ме е нахапало тия дни и така да ме сърби (само по краката съм нахапана  Thinking ). Не ми прилича да е бълха, защото в България са ме хапали бълхи и се зачервява малко повече и са по-големи като че ли пъпките. А сега са едни мънички....ама така сърби, а нямам с какво да се мажа или да се пръскам...вие знаете ли някакви бабини рецепти? Всъщност може и бълхички да са...ама някакъв немски сорт да са хихих

marsy, и аз не им вярвам много, на консулствата. Казали са 4 седмици, ама кой знае колко ще го бавят. Дано само стане по-бързо и да си оправяме вече документите.  Praynig Добре, че са му взели само 20 евро и не са му направили никакъв проблем. Аз мислех, че поне едно 60 евро ще му вземат.

Дидонче, ами още няколко месеца. Надявам се октомви-ноември, вече да може да се върне тука (като си напише магистратурата...). Много много се надявам, защото колкото по-малко остава, толкова по-нетърпелива ставам.  Sad

Dala Ruadi, за какво протестират при вас? Тук няма протести, уж е спокойно всичко. Изпитите ми още не са почнали. "Чак" края на юли, началото на август. Така че още не съм почнала да уча...не съм в изпитна треска хихи Simple Smile

На всички пожелавам лек ден и много слънце!  Hug

# 268
  • по пътеката
добро утро! не ми се пише,4е нищо положително няма! линда си е болна и с възпалено око! вън зимно време и вали ,ръми! понеделник трябва да се обадя ве4е кога ще има куриер от бг ,да видим за паспорта на линда, много неприятно е с тези тутканици! до края на месеца трябва да си оправя и тукашните бакии ,4овек не може да предприеме нищо така като в необрано лозе е! после с тези билети е една голяма  каша, толкова са скъпи до софия,4е умувам пак през истанбул ,ама съм сама с дребната и дали ще се оправим !ако искам посреща4и става пак скъпо! как само тунис е така прецакан откъм 4артъри или ниски тарифи ,не знам!много ми е напрегнато нещо, доста неща за организиране и тука, и в бг! ако не пиша то си е затуй, да не си милисте,4е съм за4езнала! Crossing Arms

# 269
Привет на всички  wavey

Заповядайте, почерпете се с тортичката която направих днес за моята мила майчица.
Тя днес има рожден ден .  Heart Eyes

Марси  Hug лошо, милата Линда, дано по-бързо се оправи, и ние като вас много боледувахме тази година  Confused аз нямам търпение да заминем при нашите, там малките не се разболяват. Последният път за хремата на Теодор му слагах едни капки за очи и много бързо спря.

Дидонка - а Алекс как е ?

Елип  Hug утре ще правя твоята базбуса   bouquet

Купихме на малките колела , много са щастливи  Heart Eyes преди обяд бяхме в парка да се учат да карат, Йоана веднага подкара колелото  Party даже и права караше , опасна е  Simple Smile а Теди го мързи да върти педалите  Crazy По-късно ще кача снимки в албума.
Сега изчезвам да готварствам   chef а как не ми се готви в тази жега  Tired

Приятна вечер на всички  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт