Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се възприема работата в България, когато имате образование, но не е необходимо за дадена позиция?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Марси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се възприема работата в България, когато имате образование, но не е необходимо за дадена позиция?
Форумът разкрива, че в България има тенденция образованието да бъде пречка за заетост, тъй като работодателите се притесняват, че лицето може да напусне позицията си в търсене на работа по специалността или в университет. Това е подкрепено от опита на участниците във форума, които споделят подобни преживявания.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Марси?
-
Кои са някои интересни лични истории във форума?
-
Как започна връзката между главния герой и неговата съпруга?

На Всеки-соред Делата му!
та чак и коментирахме за цвет им.Помня,че от теб научих че се учудвали там на името ти-Мина...че е българско.Мислели че момчето ти казва така на глено от Амина

сигурно има моменти ,в които ти е много тежко
но съм чак на 15.05.
пък историята ми е много дълга. 

Това няма значение.
тортата направо надмина вси4ко!мъжът ми такива комплименти ръсеше снощи, но не само той, 4е аз направо станах фея според представите на линда ,но с невидими криле! то от сутринта ми е едно свежо, все едно не ставам на толкова много години! децата ми не повярваха ,4е съм на толкова ве4е!ама жената от диспансера дето водих линда за картона й, ме сложи първо 74 набор, ако има набор4ета да не се засегнат!после най-после едно половин килце измерих смъкнато след два месеца режим и спорт! тортата стана от раз, дори само за обедната по4ивка-1.30 4аса успях да я направя,вси4ко на фантазия! но кулминацията беше какви малки жестове ме хвърлиха на седмото небе! канадката ми даде съкровището си -книга от 1979 г курс по тунизийски език на английски, да си я копирам! обаждания и смс от хора, които толкова ми стоплиха сърцето, приятелите, които наистина си остават във времето! и братов4ед4ето дето нау4и бг и съм му като майка! една любов дори!децата, близките ми в бг, бившият ми! и мъжо накрая, но не на последно място, както казват англи4аните at last but not at least!
има нещо в него ,аз и досега не разбирам текста, линда го знае, но на мене ми действаше още преди да се запозная, да видя тунис реално! аз ли4но рядко слушам за себе си арабската музика от другата арабия зад египет,но местната -тунис-алжир, някои видове от мароко- ами като алкохол в кръвта! :mrgreen:4акам да се разкърша смело на мезуед, ама тука мацките на спорта не искат да въртят д..петата, не било престижно ,
,бях много
И аз като Дидончето никога не съм мислила, че ще имам нещо общо с оная част на света, ама на.