Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 22 077
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  bouquet   bouquet   bouquet  на всички!!!   Heart Eyes
тука нещо искат 4ак на  20 юни, ама на мъжо хи4 не му харесва идеята да я водим в жегите!
Марси,недей така!!! Naughty Чак до 20.06. , а пък аз си правех сметка още малко,че остава. Thinking
Мисля,че до към 10 юни,защото имат тържества по случай завършването на учебната година.
Права си за Алекс,на него и на баба му,им е най -тъжно. Пък за плувкините,не ме подсещай от сега!!!  Twisted Evil
Нали ти е ясно какви удавнички са? hahaha
Хайде,не му ли се вижда края на ремонта?Много се проточи.  ooooh!
Далка и вашия ремонт съвпадна с на Марси.  Grinning
Сега е мръсно и разхвърляно,но после,ще ви е уютно и приятно на чистичко.
Шеки,как е гърлото?Алби е права за греяното вино с черен пипер.  Wink
Как е прекрасната  Лина? Heart EyesНе се ядосвай на тези родители,които си възпитават децата
по този начин!Аз си спомням преди на Алекс му обяснявах,че не е нужно да пипа играчките на
другите деца,само,ако ги попита и те му разрешат,но Лина е прекалено малка,за да те разбере. Grinning.
Той винаги предлагаше негова играчка в замяна с друга,чужда. Laughing
В България не са чак така,както ти казваш при вас.Родителите са разбрани и мн.рядко някой да реагира по този начин. Thinking Тук няма пясъчници,та нямам наблюдения.
Много разбрано и послушно дете беше,а сега какво му става??? #Crazy
Има една колекция от ферарита,която не дава на никой да я пипа.  Confused
Малките,които идват в къщи си ги пъхали в устата и ги плюнчели,пък др.щели да ги счупят. Mr. Green
Алби,  Hug  изкарахме чудесно!!!Ще кача и малко снимки после в албума.
Ходихме до Картаген и музея в Бардо.
Доста се изморих,защото в свободните дни,когато нямаха екскурзия групата ги развеждах аз.
Те ми се почудиха на енергията.Исках да останат доволни. Heart Eyes
Делтичка,мерси за кафето,май имам нужда от още едно. Wink
Мама беше с чартър и за това така на бързо.После няма полет на обратно.Живот и здраве,ще идва
септември преди да родя.
Елип,  Heart Eyes как са двамата сладурковци?Рая,кога свършва училище? Heart Eyes
Тито,сигурно  много е пораснал? Heart Eyes Кога ще пътувате към България?
Белбейче,чакаме снимкииии! Praynig
Жълтурче,значи ще идваш по нашите земи? Party
Дано да изкараш хубаво,пък и ти да ни зарадваш със същото нещо! Wink
Рали,от това по-хубаво няма ,човек да е удовлетворен от работата,
която върши! PeaceХем удоволствие,хем пари. Laughing
Фаима,кога планираш ходене при любимия? Heart Eyes
Ин Дреамс,страхотни снимки!  Grinning Много сте сладки! Peace
Криси,честито и от мен!Наслаждавай се на бебка,  Heart Eyesсега са най-хубавите моменти.
Близнаците,Миг,Мързел къде сте?   newsm78
Аз отивам да се разкрасявам. Flutter    Blush
Хубав ден на всички!    bouquet

# 151
  • Egypt
Здравейте, момичета. Само се разписвам, търча като луда напред-назад, да минат тия балове и ще си почивам.
Дидонка, мисля за Рамадана да ходя, дано котка да не ми мине пътя.

# 152
Елип и Криска -Добре завърнали се и от мен   bouquet

Криси-как се казва малката принцеска? Много  Hug

Дидонче- значи мама си замина Sad А ти разбра ли какво ще е твоето бебче?

Момичета,аз станах Майстор-Тричко,който върши Всичко....
Измаза се най-накрая със въпросната боя.
Алби-не си далеч от истината...на варна основа се оказа боището.Като се маже е оврат-направо си личи следата от четката.Аз се бях отчаяла -направо ми се плачеше...ама като изсъхна и се получи една хубава основа-не стои като тебеширено,а лъска като на латекс.Пък не е! Добре покри стените .Както и да е-резултата го Бива!
Вратите си ги бях боядисала аз сама преди време.И капчица боя нямаше никъде.....а днес и утре трия с парцала След майсторите.
Чудя се какво дъ правя със простите Капаци на прозорците.Тука това е някаква стара мода.Няма ролетни щори-външни...а едни кепенци,които се надиплят.Аз искам да ги махна!Не ми харесват-стари са ,а дограмата на прозорците е хубава.Не виждам смисъла вообще от тях ....ОБАЧЕ-като си изказах желанието ме изгледаха Всички,които го чуха като извънземно.
Ами-как  съм щяла да се прикривам вечерно време  #Crazy newsm78 като съм щяла да махна капаците! Sick
А моя Сиди порозовя до ушите и ми тегли змийски поглед.Аз хич не захапвам....и викам-ми ще си сложа плътни пердета.....като всички!И чак тогава захапах,че съм си Балкански субект и че за  Мен Пердетата Не са направени  за красота ,както Тук
Како и да е....

Утре си правих сметката да атакувам тия кепенци...но се  оказа че няма да се работи.Нито франсетата,вито алжирците.
Причините са различни....Цял ден ГИ Слушам
Утре е През 1945 г. светът научава за подписването на безусловната капитулация на хитлеристка Германия, поради което денят е обявен и се празнува като Ден на победата.
Актът за капитулацията е подписан в нощта на 8 срещу 9 май 1945 г., когато в Западна Европа и САЩ е все още 8 май, а в СССР и страните от Източна Европа 9 май. Съединените щати и страните от Западна Европа празнуват края на Втората световна война на 8 май, а Русия и страните държави от бившия социалистически блок - на 9 май
Това за Франция
 И датата -8 май за Алжир....
Известна в чернта хроника на Световната история като един голям гевоцит извършено от цивилизована страна в Новата човешка история. Тази дата алжирците почитат като дата на Клането от 1945 г в Сетиф
Франция използва алжирски войнци-без оглед на възраст във борбата си срещу Германия.На алжирския народ-тогава колонизиран е казано,че ако се извоюва победа ще се даде и неговата  независимостт ...и затова трябва всички-от възрастни до деца да воюват.
В деня на победата алжирския народ илиа да тържествуа...и заради Края на Световната война и заради Своята общещана независимост.Но....започва масово клане...... казват че цифрата е-
45 хиляди убити по време на клането на 8 май 1945 г., заличаването на 8 хиляди села, изтезаването на един милион алжирци в затворите и поставянето на 11 милиона мини, които са причинила смъртта на 7 328 души. Освен това ще се търси отговорност за 17 проведени ядрени опита, причинили смъртта на 24 хиляди души, както и използването на 42 хиляди алжирци като “опитни зайчета”, облъчени със силна радиация. Заедно с това обвинителите твърдят, че на територията на областта Барматха има останали радиоактивни материали, чийто период на разпадане е 5.4 милиарда години.

И така....с две думи Утре всекиот тези националности  ще си чества  Своето  bouquet от  Историята

# 153
Здравейте отново  Hug,
Делта, първо се насочвам към твоето кафенце, че силички не ми останаха  Crazy. От 2 след обяд съм "по улиците". Каката ни имаше плуване и след това ги изведох до един мол в близост до нас /да ме пита човек защо ли  Thinking  Laughing/. С една дума - всичко, което не е позволено в къщи се опита  #Cussing out. Хубавото беше само, че поне се измориха и заспаха веднага  Laughing.
Шаки, нямам близнаци. Дъщеря ми е набор на Линда на Марси, а мъника сега през юли ще навърши 3. Но понякога ми се струва, че са близнаци, особено като им дойде музата да лудеят - с едни и същи номера са  Crazy.
Марси, не се ядосвай на майсторите. Нали са си араби, дават го полека-лека. При нас са същите. Една работа ще направят, две ще ти отворят.
Алба, да вземеш да изпратиш тази мацка-майсторката насам, че и аз съм планувала след Аида едни реконструкции... Да видим само дали ще мога да си организирам хората.
Дидонка, Марси, ние свършваме училище на 15ти юни, но последния ден ще го пропуснем, тъй като ще пътуваме. Тази година само 2 месеца ще постоим в БГ заради Рамадан Cry, но не можем да оставим папи сам по това време.
Марси, и аз обичам да стрелям, но за удоволствие /и при нужда понякога, но това е друга тема  Twisted Evil/. В Дубай често ходихме до един комплекс със стрелбища, но тук май нямаме /поне аз не знам/. Иначе и тук не е позволено притежанието на оръжие, освен ако имаш разрешително, но можеш да си представиш колко се спазва това. Много често във вестниците има истории за дете, по погрешка застреляло се с оръжието на баща си  Sad. Но хайде да не развалям настроението на темичката.
ДалаHug

Лека вечер на всички.

# 154
  • по пътеката
криси, ей 4естито за бебка! кога се роди, коя зодийка е душицата? много се радвам, представям си вие как! бебешорка съм си! днес едно го пуснали в тревата с проходилката и аз му се залепих,то като ми се разхили, но първо добре ме прослуша под мигли, дали ставам за доверие! хитруша!
далка, утре ще съм с алжир ,а в други ден с русия и останалите пострадали страни от войната! страданието на хората  от онова време са достатъ4ни за няколко века напред, като тежка обица,ама кой ли може да я вдигне и да си я зака4и! все си я пазят в архива и никой не мисли какво потретване може да се полу4и -крайно за 4овешкия род!

# 155
Дидонче ,ех този Алекс ,ми нормално е да не си дава колекцията пък сега и то тя му е в къЩи .Гърлото оЩе ме боли ,брех много упорито не минава бързо бе , и кашлиотя цяла вечер ,заЩото ме дразни ,ама гласът ми се завзема ,та се надявам ,че тия дни Ще се оправя ,нали съм кучи марка  Joy hahaha

Елип ,а ти къде живееш и ти ли си в Тунис .А децата са породени с малка разлика ,браво ,значи е весело у вас  Laughing

Далка, преди да махнеш тези капаци на прозорците не трябва ли да питаш собсвтеника на апратамнета дали е съгласен  newsm78,не съм чувала някой така да прави на собствена глава трансформации .А за ремонта важното е ,че напредвате  Grinning

# 156
Добро утро, момичетааа  Hug   bouquet

То вече малко към обяд клони, но който се мотка е така...все още е утро за него.
Надявам се нямате нищо против аз да сервирам кафенцето днес, тъй като още никой не е почерпил.
Ето за чайопиячките Simple Smile (леле каква дума....)

и за кафепиячките....

Аз съм от вторите, тъй че ще си взема от кафенцето.

Лек ден на всички. Много усмивки и слънце!  Hug

# 157
Привет момичета

Ин Дреам-мерси за кафенцето....за късно събудилите се,като мен

Момичета-нещо пак променят Снимка Бг.Исках да отворя да разгледам на Албито снимките от Рим-едва го отворих.А после не иска да ми даде Слайдшоу.....Дали повредата не е в моя комп? newsm78

Шеки-права си ....аз така се развихрих,че последно за собственника се сетих!То,той и без това ми направи доста мизерии-първо с мебелите щеше да го остави,после си ги взе илъсна мухъл зад тях!После реши,че той ще  прав ремонт,ама ще увеличи наема....Чакаме излишно!накрая се изцепи-ние да синаправим ремонта,пак за сметка на наема....Уж вече се премести при жена си.Ама е пълно още с негов кашони навсякъде....Абе-да не казвам голяма дума,че....Той е алжирец,но роден тук.Жена му е едно френско девойче.И сега отиде да живее при нея-в предградието.Там ще съжителсвува и с тъщата и тъща-което мен ме учуди
За мен е Трудно  -с малко средства да правя ремонт...затова окончателно се виждам там едва през Септември Praynig.-след ваканцията.

Момичета-къде сте?
Изгубиха се окончателно Лина ,Близначетата,Белчето.....

# 158
Привет!    bouquet
Елип, пак е нещо.2мес.не са никак малко.  Wink
Ние планираме през юли за около 2сед.да отидем,но още нищо не е сигурно.
Зависи колко работа ще имаме.Защото основно лятото е силния сезон и не е за изпускане.
Аз иначе,като бях бременна с Алекс,пътувах в 8мес.  Laughing
Полета не беше директен,а през Малта.
Доки,ми извади бележка,че съм в 6мес. в случай ,че ми направят проблем по аерогарите. Grinning
Дори не забелязаха,че съм бременна. JoyТо хич и не ми личеше де. Grinning
Далка,още не знам,какво ще е бебето.
Другата седмица в петък ще разбера и веднага,че ви уведомя. WinkВече поритва. Grinning
Майка ми каза,че ще е момиче  Praynig ,защото съм наедряла(особено в бюста)  Embarassed  Joy
и коремчето не ми е остро ,като първия път.
Дано да се окаже права.  Praynig Каквото дойде,само да е здраво!!! Praynig
Ти добре си решила след ваканцията. WinkКога ще пътувате за България?
Joy Joy Joy Направо с глас се смях!!!  hahaha Къде го измисли? Joy
И мен последния път дълго ме мъчи гърлото,но си мина без лекарства.
То и времето,като е променливо,така се получава.
Фаима,това е добре,че планираш да се видите.Времето,минава бързо,особено,когато
човек е улисан в работа,така лети,че просто не го усещаш.  Peace Дали ще го пуснат в отпуска?
Дано,че да наваксате пропуснатото време!!! Praynig Малката принцеска  Heart Eyes с теб ли ще бъде?
Ин Дреамс,аз съм от кафе-пиячките,но и на чай не отказвам.  Wink
Свеки го прави страхотно. Laughing На мен нещо не ми се получава. Embarassed
Сега,като взимах Алекс от у-ще,така се ядосах! #Cussing out #2gunfire
Един глупак шофьор на маршрутка(отвратителни са),ме изпреварва от дясно.
Улицата е двупосочна,а движението в 12ч.  #Crazy е направо претоварено.
Избутва ме и аз трябваше да вляза в отсрещното платно.Колите ми светят и свирят,
някакъв се залепил зад мен и да намаля не мога,а детето с мен в колата. #Cussing out
На първото кръгово го изпреварих и отворих прозореца и използвах всякакви епитети,  #Cussing out
без глупости разбира се,по негов адрес. SickТака го притиснах,че щеше да изскочи от платното.  Twisted Evil
Мъжа ми ми се кара,че ще си изям боя някой път,но не мога да се сдържам. Confused Много съм бойна!!! #Cussing out
Отдавам го на огнената ми зодия. Twisted Evil После бързо ми минава,но се паля лесно. Embarassed
Къде сте другите момичета?  newsm78

# 159
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Дидонка ти си опасна състезателка ,Щом в движение успяваш да ги напсуваш и да ги нареждашшшш   ,нямаш грешка .Мъжът ми при такива положения ме кара да спирам или да си седя в моето си платно ,пък каквото Ще да става ,аз разбира се предпочитам да спра(намаля де) отколкото някой да ми се нахвърли .А тоя залепения отзаде  си е негов проблема ,ако те докосне той е виновен ,ама там при вас хич не се спазват правилата ,гадно ,как се орпавяш незнам .

# 160
InDreams, мерси.  Peace
Аз едно чайче ще си взема, че кафето ми е малко по-различно.  Wink
Марси, тренирала си стрелба? Супер.  bowuu
На мен ми беше мерак да стрелям, но нито база, нито възможности имаше около мен.
Дидонче, радвам се, че сте си изкарали добре с мама,  Party макар и да е било за сметка на твоето натоварване.  Naughty
Но... така е, като се правиш на мъж, за да угодиш...  Crossing Arms  Hug
Хайде, че сме всички в очакване на пола на бебо. Heart Eyes И ритка вече...  Wink
Стискаме палци да е мома, че да ги ошариш, но и мъж да е- няма да го върнете, я?!  Laughing
Хубаво си реагирала с оня на пътя- то не, че ще се поучи, но да си знае.
Не си дават сметка с това лудо каране, ooooh! че могат да предизвикат някое нещастие...  да пази Господ.  Praynig
Шеки, а ти докъде стигна с твоето каране?  Hug
Далка, на мен ми се отваря без проблеми снимка.бг.  Peace
Може да си улучила момент, в който е бил претоварен.  Thinking
Зверствата, които са се случили на днешният ден са нещо, което се моля да не се случва никога повече.  Praynig
Доста разкази от родителите на мои познати съм слушала и ми е настръхвала косата от ужас. Shocked  ooooh!
Боята ти харесва, а това е най-важното. Не бързай, карай полека и така ще си го изпипаш както трябва.Peace А за хазяина нямам думи.  Crossing Arms Бившият наемател на нашата квартира ни я описваше като идеално място, без проблеми, спокойно,.... ела да видиш за какво става въпрос.  Whistling А какъв му беше на него мотива да ни лъже- така и не разбрах.  newsm78
Елип, за съжаление ми е малко далеч майсторката, има-няма 2500км, Laughing но ако си бях у дома- с удоволствие щях да я натоваря на каквото трябва и да ти я изпратя където и да се намираш. Peace
Две децица си имаш- да са ти живи и здрави.   bouquet

# 161
  • по пътеката
алби, по пионерково време беше разкош -каквото ти душа иска и се ходи без пари да те обу4ават-кеф ти конструиране, кеф ти акордеон, кеф ти стрелба, кеф ти плуване и лека атлетика-това бяха моите кеф4ета! яд ме е,4е не  ми оставаш? пове4е време и други имах като мерак- фотография, рисуване, готвене и шиене, подстригване! последните са ми дадени от бога и карам на  идейни на4ала! Crossing Arms
далке с тази варова боя мисла,4е си късметлийка - пускай марката за всеки слу4ай! ако имаш мухъл варта е добре! да ви кажа като говорех за калпаво строителство ,ето първото ли4но преживяване-снощи в  18 .00 като са заминали вси4ки деца,(хамдуля), покривът в един голям у4астък е паднал и изпо4упил компютър и други неща, то4но във фоайето ,дето се моткат за 4антите си! ама с тези тухли за покрив си е жив  късмет ,бре! лошо ми става като си помисля, ако тръсне! само банията ми и тоалетката може да останат -те са с лят бетон на покрив4ето! тука ни носещи стени има, ни дявол!
дидонке, въх аз културно не мога освен  с гъон , пън и забит  пирон, ама стои4ковите подкарам ли и без превод ще ме разберат! Mr. Green  4е и на #Crazy арабски ги нау4их като първи досег с красотата на езика!

# 162
Днес определено не ми беше ден за каране.
Пак един такъв ме засече. #Cussing out
Добре,че се прибрах в къщи и не мърдам никъде. Crossing Arms
Мъжа ми замина за Джерба.Много проблеми с
този офис там.Далеч е и контрола е невъзможен.
Разбрахме,че се дават коли без да се обявяват за дадени,за по една нощ.
Мъжа ми е бесен. #Cussing outПревъртат километражите и така... ooooh!
Добре,че острова е малък и имаме много приятели там,та те се обаждат и казват.
Шеки,аз преди карах така,като теб и стигах много бавно,до където
пътувах.Спазвах си стриктно правилата и не смеех да бибитна с клаксона,даже. Crazy
Като видях,че съм единствената балама на пътя се научих от мъжа ми,как е редно да се кара. Mr. Green
Иначе при ПТП,тук не идва полиция,само при смъртен случай(да не дава Господ).
Водачите сами описват катастрофата и застраховката изплаща.
Как се оправят,кой е крив и кой прав,идея нямам,но така се процедира.
Майка ми умря от смях с мъжа ми,  hahaha когато ходихме до столицата.
Смешно и беше,защото той си общувал на пътя с другите водачи и така не скучаел. Grinning
Непрекъснато им показва ,че са магарета,като си прави ушички на главата и е много смешен. hahaha
Аз директно им го казвам. hahahaДано не го отнеса някой път! Twisted Evil
Алби,дано,ако е мома не е бойна,като майка си,а търпелива,като баща си! Mr. Green
Марси,аз също научих първо тези "прекрасни" думи.  Sick
Не смея да ги употребявам обаче. Laughing Тогава наистина ще ме набият някъде. Twisted Evil

# 163
  • Varna
Опаааа Hug
и кака ви Делта най - сетне се кротна Wink
Ей, ДАЛЧЕ какви неща пишеш за Алжето. Не съм знаела Душата, бях чела това онова но другите неща не ги знаех-грозни неща правим хората ейййй Sad Дано повече няма такова нещо!!!
ДИДОНЧИК Hugкак няма да ги нареждаш със ония думи като са такива шофьори бе. Божеее, аз като вляза във колата и ми направят такова нещо побеснявах. Срам ме е сега да си спомням какви ги плещех Embarassed Нали сме от огнените зодии я Flutter
МАРСЕЛИНКА-вчера говорих със моята разведка на тренировките-обеща ми за вторника като отида да ми даде телефон спициално за детски доктор. Иначе не съм и казвала нищо за тебе. Казах, че не си от Варна само, и те интересува добар детски доктор за вашия проблем. Но и тя като лекарите от Военна болница във нашия град ми каза, че не винаги може да се разбере от какво е алергията. Пита за твоето детенце и аз и казах твоето предположение, че е от влагата.
ДИДОНЧЕ- сетих се, че тука казват като ти е остър корема се раждали момчета. А аз имах кръгал, бях като платноходка, ядях много сладко и родих момче. #Crazy Големи разминавки бееее #Crazy
ШАКИРЧЕ, АЛБИИИИИЧ Hug Hug Hug

# 164
Марси, сещам се за онова време. И аз закачих малко, но училището ни беше такова, че всички занаяти бяха заменени с МУЦ, на който май само времето си губехме.  Crossing Arms

Мъжа ми замина за Джерба.Много проблеми с
този офис там.Далеч е и контрола е невъзможен.
Разбрахме,че се дават коли без да се обявяват за дадени,за по една нощ.
Мъжа ми е бесен. #Cussing outПревъртат километражите и така... ooooh!

Аз като ти казвам, Naughty че ви трябва сътрудник по офисите да ви оправя бакиите и да упражнява контрол- ти не ми вярваш. Crossing Arms  Laughing
Ако питаш мен, дано е бойна момата и да не си оставя магарето в калта, че тези, спокойните хич не са/сме на мода.  Peace
Баща и ако нямаше това търпение, досега да е изхвърчал до Джерба и да ги е разхвърлял както си трябва.  #2gunfire
Делта, ти къде ходиш, че те няма нещо?  Thinking
Младото поколение започна рано да става, че да слага закуски и кафета като липсваш.  Heart Eyes   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт