Оазис в пустиня гореща, бъбриви арабки приютява за 111-та среща

• 25 301
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  Здравейте мили бъбривки!

Е тъози път наистина ми кръстосахте погледа! Толкова писане , толкова нови момичета- добре дошли на всички и от мен bouquet  bouquet  bouquet , толкова снимкки...просто сте се развихрили Hug
 Ако предполагах , че ще сте толковаактивни , в никакъв случай нямаше да си позволя такова отсъствие  Mr. Green

Марси- приеми и моите сърдечни(малко закъснели) поздрави и пожелания за красив , спокоен и цветен живот - много мечти и усмивки!Бъди здрава!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз не съм се включвала малко повече от седмица , през което време не сме се спрели буквално- ходихме 2-3 пъти на плаж , уважихме 2-ма рожденника, поздравихме 1 сгодена свойка от семейството тук на едино доста пъстро тържество в арабски стил, и пообиколихме моловете в петък и събота ,когато беше Формула1 и беше пълно с туристи и превъзбудени фенове Wink
Вчера и днес на дневен ред е площадката за игра, но чак след 17.00-18.00 часа когато времето е разкошно!
Това плюс всички домашни задачки ми изконсумира времето изцяло, а и много ми се услади да си дремвам с малкия следобед Embarassed

Отделно се опитваме да решим дали да вземем някакъв малък имот в Бг, докато цените са малко паднали или даизчакаме още-ровя се в този интернет и само се обърквам повече...
И за капак се опитвам да организирам почивката ни за лятото ,за 4 семейства с деца и познайте колко условия и претенции Crazy
Олди- разбирам , че съм те изпуснала - исках да те питам нещо по въпроса , но ще изчакам завръщането ти!

namadka- привет! На мен това ми беше болната тема тук- захранването и мога да ти пиша подробно какво е положението- но ще ти пиша на лични за да не отегчавам другите- ако те интересува изобщо за Бахрейн разбира се  Peace

За сега това е от мен!
Много Hug Hug Hug на всички -отиваме да избършем някоя друга пързалка и довечера се надявам да се включа отново!

Деси- нямам нищо против за паролата!
Целувки на всички палавници/чки и бебоци!!!

# 211
България открива посолство в Катар
23 Април 2009
България ще открие посолство в Доха, Катар, заради задълбочилия се в последните години политически диалог с тази страна, реши кабинетът на заседанието си в четвъртък.
Представителството ще е на равнище посланик с две щатни дипломатически и една техническа бройка.
Двете страни имат подчертан взаимен интерес към развитие на интензивно двустранно сътрудничество в областта на енергийните ресурси, икономиката и инвестициите, посочват от Министерския съвет.
Катар е страна, чиито темпове на икономическо развитие и модернизация са сред най-високите в света, пише още в правителственото съобщение. Развитието на връзките с държавите от района на Залива години наред е във фокуса на вниманието на българската външна политика и откриването на българско посолство в Доха ще допринесе за засилването на дипломатическото ни присъствие в този жизненоважен за света регион и ще подпомогне развитието на връзките ни с неговите страни и народи, допълват от МС.

# 212
 Наде  bouquetМерси за инфото!

Надявам се да последват подобни развития в отношенията и с Бахрейн Praynig
 А по-напред в темата беше питала за Катар, но не разбрах за стюардеси в Катарските авиолинии (българки) ли питаше или за делегацията и полетите Катар- България?
За съжаление вече няма българки там , доколкото знам , а за полетите нямам инфо- но ти намираш новините светкавично бързо, така че ще ни информираш Wink

# 213
здравейте момичета.За мен е добро утро-тъкмо се събуждам.Тук е 4 следобед  но снощи работих  и като се прибрах убита от работа направо скок в леглото .Един мързел ме гони -не е за разказване.Ама след като планираме отпуск в БГ нема начин -требва да се работи Simple Smile).Та като споменах БГ да ви питам -има ли в БГ  ХАЛАЛ магазини??Че тва ме човерка доста-моят мъж е много злояд и трябва да планирам нещата от далече.

# 214
панда не знам дали има-но,ако си в София или Пловдив -там съм чувала ,че има магазини за месо собствениците на които са араби.Но нека останалите дадът повече инфо.

Момичета пишете спокойно -аз към 22 ще съм на линия ,ако до тогава изпишете тази тема ще пусна новата

дина със сложан задача си се заела  bowuu

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 19:24 от мързел

# 215
Панда, виж мнението на ДУА по средата на тази страница...подробно обяснява за халал месото в БГ:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352934.msg9451982
Ей, не можах да се сетя за името на този турски магазин който има клонове в различни градове, по-точно продуктите им се продават на много места.... newsm78

# 216
Тук ми е много лесно-на 2 мин от вкъщи има 2 халап шопа-пакистански и кюрдски.Викам му аз на моя Танвир -ми ще ти купим кравичка пиленце и ще си ги заколиш както му е реда  пък той пребледния и ми вика --You crazy bulgarian woman хахахахах

# 217
Я да взема да ви разкажа как се запознахме с моя мъж.Та така.Работя в старчески дом и имах колежка пакистанка.Шазана ми е много добро другарче-малко дивичка за послушна пакистанска дъщеря но аз ся обичам като приятелче.Тия работи при нас докато почна университета.Завърши и един слънчев ден татко и казва че са и намерили жених и ще трябва да се ходи в Пакистан.Шаз пощуря и побегна.Беше при мен за около 3 дни после ни разкриха и Мр Али ми изчете лекция и на двете.Та Шаз каза на татко си че ще се ожени само ако АЗ отида с нея.И така речено сторено-купиха ми билет уредих си 3 седмици отпуска и заминахме.Пътувахме през Дъбаи-спряхме там за 2 дни и после Пакистан.Младоженеца беше от Кашмир-аз се уплаших като разбрах къде отиваме ама няма как да бягам  лоол.Пристигнахме посред нощ в едно диво място на върха на планината.На другата сутрин като се събудих и погледнах през прозореца видях  страхотно красив изгрев.Започна се подготовката за сватбата.Шаз реве и се тръшка в мойта стая и пуши фас след фас.Аз в чудо се видях.Дойде деня на сватбата церемонията почва а аз си мисля какви ще ги върша тук като Шаз и Сажи отидат на хонеъмоон.Ми няма да ме водят с тях.И си мисля леле ако ме оставят тук в това село сама ще се гръмна .То поне град да беше ...На купона Сажи ме запозна с един младеж който бил негов братовчед и говори английски.Олекна ми на душата -човека перфектно говори английски.Купона беше весел много весел даже /с мойта бутилка водка от летището/Младите заминаха на сватбено пътешетвие и аз с братовчеда раздумки-ми то няма какво друго да се прави.Решихме и наехме кола от близкият град и започнахме обиколко на Пакистан-имах 2 седмици да убивам.Та така започна нашата история-С Танвир си размемихме телефоните и е-мейлс и после като се прибрах тук комуникирахме по тел и интернет.Това ми беше 1то пътуване до Пакистан.След това бях още 2 пъти-3то ми посещение беше сватбата ни .И така ...Следва продължение когато ми дойде музата

# 218
Я да взема да ви разкажа как се запознахме с моя мъж.Та така.Работя в старчески дом и имах колежка пакистанка.Шазана ми е много добро другарче-малко дивичка за послушна пакистанска дъщеря но аз ся обичам като приятелче.Тия работи при нас докато почна университета.Завърши и един слънчев ден татко и казва че са и намерили жених и ще трябва да се ходи в Пакистан.Шаз пощуря и побегна.Беше при мен за около 3 дни после ни разкриха и Мр Али ми изчете лекция и на двете.Та Шаз каза на татко си че ще се ожени само ако АЗ отида с нея.И така речено сторено-купиха ми билет уредих си 3 седмици отпуска и заминахме.Пътувахме през Дъбаи-спряхме там за 2 дни и после Пакистан.Младоженеца беше от Кашмир-аз се уплаших като разбрах къде отиваме ама няма как да бягам  лоол.Пристигнахме посред нощ в едно диво място на върха на планината.На другата сутрин като се събудих и погледнах през прозореца видях  страхотно красив изгрев.Започна се подготовката за сватбата.Шаз реве и се тръшка в мойта стая и пуши фас след фас.Аз в чудо се видях.Дойде деня на сватбата церемонията почва а аз си мисля какви ще ги върша тук като Шаз и Сажи отидат на хонеъмоон.Ми няма да ме водят с тях.И си мисля леле ако ме оставят тук в това село сама ще се гръмна .То поне град да беше ...На купона Сажи ме запозна с един младеж който бил негов братовчед и говори английски.Олекна ми на душата -човека перфектно говори английски.Купона беше весел много весел даже /с мойта бутилка водка от летището/Младите заминаха на сватбено пътешетвие и аз с братовчеда раздумки-ми то няма какво друго да се прави.Решихме и наехме кола от близкият град и започнахме обиколко на Пакистан-имах 2 седмици да убивам.Та така започна нашата история-С Танвир си размемихме телефоните и е-мейлс и после като се прибрах тук комуникирахме по тел и интернет.Това ми беше 1то пътуване до Пакистан.След това бях още 2 пъти-3то ми посещение беше сватбата ни .И така ...Следва продължение когато ми дойде музата

smile3501 smile3501 smile3501 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
за по-бързо Пандичке-историята ти е прекрасна Heart Eyes-и много весела...
До утре момичета  bouquet

# 219
панда ако се даваше приз за най оригинала история -твоята трябваше да го получи  Grinning,да си призная обаче -докато четях си помислих че ти и младоженеца сте се харесали и сте спасили приятелката от нежелан брак Crazy

Аз съм много зле-ако някой има мозък на заем-обаче с добри данни по математика да ми го даде на заем Mr. Green.Мойте  от 21.05 започват с изпитите -та днес 3 часа решавах задачи с голямата.

# 220
  • София

Аз съм много зле-ако някой има мозък на заем-обаче с добри данни по математика да ми го даде на заем Mr. Green.Мойте  от 21.05 започват с изпитите -та днес 3 часа решавах задачи с голямата.

Мятай ги насам... HugАма преведени Wink, че на арабски ще ми дойдат малко в повече..Аз съм луда за връзване, в свободното си време свалям конкурсни задачи по математика от нета и решавам за удоволствие........ Peace Успоредно с езиците,  математиката в училище бе сред любимите ми предмети.Нали затова има няма ви тормозя с разни задачки-закачки  Mr. Green

# 221
  • In a surreal moment!
Funny Birthday Song за Марси с пожелание да е здрава и много щастлива !!!  Heart Eyes Hug   bouquet

Панда - Добре си ни дошла и от мен - чудесна история имаш , достойна за филм. Ще те чета с интерес , пиши за всичко , което сметнеш за уместно да споделиш - ние сме благодарни читатели ....е от време на време , като във всяко нормално семейство вдигаме гюрултия и в ефира фърчът искри ...ама то след това става още по - весело и забавно .... Laughing Peace   bouquet

И мен Иран много ме привлича като дестинация....то кое ли не ме привлича...., но тя е от страните с преоритет. Имам много добри впечатления от няколко представители на нацията - много възпитани, културни и комуникативни...и добре облечени, макар и съвсем обикновени хора ....Мисля си , че е много важно човек да е в нужното състояние на духа , на мислите и прозренията си за света за да приеме положително ограниченията на средата , начина на живот на различните от него и обществото , с което е свикнал. На мен , в този етап от живота ми - начина на живот в Иран , не би ме стресирал и ограничил ...така мисля от тук , в този момент , не отричам , че може и да има стрес при реален живот там ....Но съм сигурна , че ще ми е много интересно и вълнуващо. Преди 20тина години , обаче стреса и неприемането щеше да ми е тотален , но тогава бях лудо вино.... Embarassed
Лека вечер !

# 222

Аз съм много зле-ако някой има мозък на заем-обаче с добри данни по математика да ми го даде на заем Mr. Green.Мойте  от 21.05 започват с изпитите -та днес 3 часа решавах задачи с голямата.

Мятай ги насам... HugАма преведени Wink, че на арабски ще ми дойдат малко в повече..Аз съм луда за връзване, в свободното си време свалям конкурсни задачи по математика от нета и решавам за удоволствие........ Peace Успоредно с езиците,  математиката в училище бе сред любимите ми предмети.Нали затова има няма ви тормозя с разни задачки-закачки  Mr. Green

то ако бяха 1-2 задачи -да ги пусна-ама пуберчето на майка си се е метнало-нищо не отбира от точните науки Mr. Green

# 223
  • София
Пускай по една от вид, все нещо ще стане... Peace Какъв материал учат в момента - алгебра, геометрия, тригонометрия..Пускай на лични, аз съм в момента free, проверих задачите на нашата кака вече..

# 224
Пускай по една от вид, все нещо ще стане... Peace Какъв материал учат в момента - алгебра, геометрия, тригонометрия..Пускай на лични, аз съм в момента free, проверих задачите на нашата кака вече..

нсе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-и алгебра и геометрия-тебе ще те запазя като черешово топче-за най трудните-за сега и с моте скромни познания и с помощта на учебник от БГ -успяваме да задържим фронта

И един въпрос-с какво приспивате децата си  newsm78 ,мойто вместо приказки ми мъкне детските енцикопедии които майка беше купила на каките- и това четем  #Crazy,от приказки не се интересува  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт