Причини за закъснение на цикъла?

• 416 431
  • 801
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Забравих да кажа, че на 27-ми, 28-ми и 29-ти октомври имах леки розови зацапвания, а сега няма нищо, просто е сухо и цикъла ми не тръгна след секса онзи ден.

Simple Smile да, ще направя, но искам да ми закъснее още, просто реших да си попитам
Сори,но тук врачки няма, Troy ти е казала единствения начин да разбереш има или няма шанс. Успех!    bouquet

# 706
  • В сърцето на любимия човек
няма никакви значение-просто си направи тест за бременост !
И няма нужда да пускаш 3 поста един след друг! Просто прибави допълнителните постове към първия Wink
  202uu  Започни да пиеш фолиева киселина щом правите опити за бебе.

# 707
няма никакви значение-просто си направи тест за бременост !
И няма нужда да пускаш 3 поста един след друг! Просто прибави допълнителните постове към първия Wink
  202uu  Започни да пиеш фолиева киселина щом правите опити за бебе.

Simple Smile ОК. Просто исках с някой да си споделя Hug

# 708
здравейте днес се регистрирах във форума извинявайте ако съм сбъркала темата . Моят проблем е с операция пертонит на малкия тас и с пластика на маточни траби съм . Цикалат ми не много редовен но не ми е закаснявало повече от  3 /4 дена  за последно ми доиде на 18.09  веднага след цикала имах рисков полов контакт и сега вече сме 06.11 а цикала които трябваше да дойде на 18 / 19 .10 още го няма, правих 3 теста с различни марки последния беше shuarchek и трите са отрицателни ходих на гениколог и той ми каза че невижда бременост но то било още рано и можело да не се види ... имам болки в кръста хапвам много повече от обичаиното и с извинение ходя през 2 минути до тоалетна .Моляви ако някои е попадал в това положение да пише даите савет 19 дневно закаснение и 3 отрицателни теста ... Sad

# 709
shmamichka направи си кръвен тест, той ще ти покаже със сигурност  Peace

# 710
благодаря за бързия отговор утре сутринта мисля да си направя ... но съм и много притеснена от това чакане ... вчера ходих пак на доктор този път даже не ме и прегледа изписа ми още една рецепта и ми каза да чакам няколко дни ... и да ги пия ... не-знам какво да правя ... ...  нещо в мен казва да не ги пия тези хапчета Оргесефрилт нещо такова ..

# 711
Щом утре ще си правиш изследване не ги почвай докато не видиш резултата.

# 712
МЕРСИ много   bouquet  bouquet  bouquet newsm51

# 713
здравейте днес се регистрирах във форума извинявайте ако съм сбъркала темата . Моят проблем е с операция пертонит на малкия тас и с пластика на маточни траби съм . Цикалат ми не много редовен но не ми е закаснявало повече от  3 /4 дена  за последно ми доиде на 18.09  веднага след цикала имах рисков полов контакт и сега вече сме 06.11 а цикала които трябваше да дойде на 18 / 19 .10 още го няма, правих 3 теста с различни марки последния беше shuarchek и трите са отрицателни ходих на гениколог и той ми каза че невижда бременост но то било още рано и можело да не се види ... имам болки в кръста хапвам много повече от обичаиното и с извинение ходя през 2 минути до тоалетна .Моляви ако някои е попадал в това положение да пише даите савет 19 дневно закаснение и 3 отрицателни теста ... Sad
На кой ден ти е бил рисковия полов акт ? Ако е бил един единствен и  преди повече от 14 дена определено не си бременна.

# 714
  • София
здравейте днес се регистрирах във форума извинявайте ако съм сбъркала темата . Моят проблем е с операция пертонит на малкия тас и с пластика на маточни траби съм . Цикалат ми не много редовен но не ми е закаснявало повече от  3 /4 дена  за последно ми доиде на 18.09  веднага след цикала имах рисков полов контакт и сега вече сме 06.11 а цикала които трябваше да дойде на 18 / 19 .10 още го няма, правих 3 теста с различни марки последния беше shuarchek и трите са отрицателни ходих на гениколог и той ми каза че невижда бременост но то било още рано и можело да не се види ... имам болки в кръста хапвам много повече от обичаиното и с извинение ходя през 2 минути до тоалетна .Моляви ако някои е попадал в това положение да пише даите савет 19 дневно закаснение и 3 отрицателни теста ... Sad

Може да е имало късна О. или МЦ да е ановулаторен
На УЗ не се ли видя ЖТ?! Ако е имало О. , ако има бременност - има ЖТ
Ако няма никакви фоликули и ЖТ - МЦ е ановулаторен.
Каква беше дебелината на МЛ?
Може да пуснеш кръвен тест /ЧХГ/
Ако МЦ е ановулаторен - не се знае кога ще дойде М.

# 715
След малко ще си направя кръвен тест ходих на гинеколог и тои каза че нямало проблеми леко възпаление на десния яйчник но не можело да ми закъснява от това досега не съм си следила О защото съм на 18 и не съм мислила за бебе но и както ми казаха след операцията при мен забременяването щяло да бъде по трудно но не и невъзможно ...но това беше преди една седмица гледаме на ехо но каза че дори и да има бебче още не го вижда .. тази седмица пак ходих и ми изписа рецепта без да ме преглежда затова и не си купих лекарствата защото  2 рецепти за 2 седмици .. не мисля че е добър вариант оперирана съм точно зареди лекарска грешка педи 1 година 3 месеца ме лекуваха за колики Simple Smile

# 716
Момичета току що ми нацапа и сигорно ще ми доиде нормалния цикъл до утре но се пак се чудя да правя ли кръвния тест чхг ?

# 717
Мами моля помагайте вие какво бихте ли направили чхг за всеки случаи или бихте чакали ???

# 718
Нали си направила тест за бременност и е отрицателен?Ако в момента ти идва цикъла, не виждам причина да се вкарваш в някакви излишни притесниения.Това е моето мнение.Но задължително отиди на лекар този месец, за да видите защо е било това закъснение.

# 719
Ходих даже два пати единия път ме прегледа каза ми че няма проблеми и защото се оплаках и от леко бяло течение което ми се появи след операцията за 3 път ми изписва вагинални свещички и прахчета за промивки като отидох втория път без да ме преглежда ми изписа някакво др лекарство ... и нищо др не ми каза само при сяко лекарство изчакаи няколко дена и го пи изчакаи и го пии ... незнам как да  не се притеснявам сега ми нацапа и много ме болят яйчници което за мен не типично на мен ми идва без болки нито в гърдите нито в яйчниците а сега имам чувството че някой ми реже стомаха ниско доло да не говорим за кръста ... другото което ме притеснява е че аз не закусвам от както се помня а сега постоя но съм гладна докато си отворя очите и мога да ям .. и ходя през 5 мин до тоалетна ....

Общи условия

Активация на акаунт