Причини за закъснение на цикъла?

• 416 421
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
Не се вманячвай, след като теста е отрицателен а рисковия полов акт е бил преди повече от 14 дена няма как да си бременна !

# 721
не не говоря само за бременност но дали може и да има др проблем който доктора ми не забелязва ..

# 722
  • В сърцето на любимия човек
Винаги можеш да се консултираш с друг лекар, ако нямаш доверие на този  Peace

# 723
ДА мисля като ми свърши да си взема час за др доктор  ... поне да чуя две мнения и се пак си пуснах чхг така или иначе имах час .. ще видя и тези резултати Simple Smile

# 724
Няма как да си бременна ако си правила секс преди повече от 14 дена, така че няма смисъл от кръвно изследване... по добре си спести 20 лева за изследване. Проблема ти е някъде другаде а не бременост.

# 725
Права си но го бях платила вчера за да ми дадат за днес час и така няма ше как да се откажа направих го но така или иначе няма бебе независимо че резултата още не готов .. Следващия път може да е успешен . Благодаря на всички мами за бързите отговори и съвети и много мами за напред да се похвалят с бебчета  baby_neutral baby_neutral smile3534

# 726
Total B-HCG                mIU/ml     < 5,0     някой който може да го разтълкува ?

# 727
Значи, че не си бременна Wink

# 728
# 729
posledno mi doide iuli pravih si 3 testa otricatelni,no za6to ne mi idva,da ne sam bolna-strah me e! Sad

# 730
  • София
posledno mi doide iuli pravih si 3 testa otricatelni,no za6to ne mi idva,da ne sam bolna-strah me e! Sad
А на лекар не си ли ходила от юли?
Понякога се чудя как някои хора са така безотговорни към здравето си!

И моля, пиши на кирилица.

# 731
Babymaya ние тук не сме лекари, при условие че нямаш 3 месеца цикъл мисля, че трябваше отдавна да си отишла на лекар. И пиши на кирилица Peace

# 732
Ами страх ме е да не ми кажат че съм болна! Cry

# 733
  • София
Ами страх ме е да не ми кажат че съм болна! Cry
АМи и да те е страх, няма полза. Трябва да разбереш каква е причината. Най-вероятно хормонален дисбаланс.

# 734
благодаря за куража до петък ще отида стискайте палци да не е сериозно! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт