И април вече отминава, наддава бавно НОЕМВРИйска мама

• 10 994
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив Белащица
Говорете, говорете за ядене... направо сърце нямате. Аз с черешите какво да кажа, че всяка сутрин като ходим да взимаме кухнята с малката по тротоара има засяти череши. И ги гледам вече колко са завързали и са едни зеленки и ги чакам, чак ме блазнят да ги почна от сега  Whistling. А пък се и давя с едни гумени ягоди. Така ми се ядат, а тези по магазините са пълен боклук. Поне не съм случила на хубави до сега (по това време).

# 241
Аз пък все на много сладки ягоди попадам и почти всяка вечер си хапвам, лошото е че вървят най-добре със сметана. Донесоха ми домашно кисело мляко и ще пробвам с него довечера. А черешите като знам колко са скъпи в началото....лошо ми стааваааааааа.

# 242
МОМИЧЕТА ЖЕЛАЯ ВИ ИЗПЪЛНЕНИ С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ПОЧИВНИ ДНИ ОТ МЕН ЧАО  И ДО СРЯДА

# 243
И аз съм привърженик на ягодите. Последния път си купих като миналата седмица тука н аработата и в 2 от тях имаше червей  Sick.А иначе си взимам от пазара при нас (люлин) и са супер сладки даже не се налага да им слагам захар. А това със сметаната ще го пробвам аз мисля че може и със заквасена и със сладката за торти която е. Но аз по обичам заквасената и като си ги объркам със захар  мммммммммммммммм  chef. Ние с моята племеница сега ще се гледаме по празниците че сестра ми по спешност влезе вчера в тина киркова че беше прокървила, но за наше щастие всичко е наред имала по рехава плацента и като на влакънца микроскопични излизали и това причинило кървенето. Иначе бебето е добре тя е в 15 седмица. И ще бъде там през празниците малко кофти м истана но няма как. Аз ще съм там с племеницата всеки ден. Извинявам се че се отклоних от темата но просто трябваше да споделя че вчера не бях н асебе си в 16ч излетях от офиса като стрела.

# 244
nana5kova Благодаря за пожеланията. Весели празници и на теб пълни само с положителни емоции!
bilyana44 Стискам палци всичко със сестричката ти и бебчо да е наред. Съжалявам, че ще изкарате празниците в болницата  Hug

# 245
  • Варна
Момичета, аз доколкото знам трябва да избягваме ягодите и фъстъците, защото предразполагат към алергии.

# 246
 Joyпрестанетееееее не ви е срам ще ходя сега ягоди да търся  Joy

# 247
От сутринта не бях влизала, а се оказа, че вие повече сте си говорили за ядене  Laughing още в 10 щях да пиша, че за сега съм на ягоди (докато станат черешите), но после се сетих, че може някои да са като мен и да им се доядат веднага и се спрях. Сега ако някоя не може да намери ягоди Мария да му мисли, тя ги спомена  Laughing Днес е много хубаво времето, аз се разходих около час и половина с една приятелка. Заради вас ходихме до пазара да търся череши, ама няма още. Пак съм на ягоди. Лютеница имаме в хладилника, но не ми се яде. Тези, които ги е страх от сметаната да пробват с кисело мляко и малко пудра захар (ягодите).
Сега да се включа и по другите теми:
аз си се ровя постоянно в нета, но някой път ми е хубаво да си легна и да си чета някоя книжка, защото по цял ден да си на компютъра също не е работа. Имам "Аз съм бременна"(1книга) и доста ми допада, всичко е точно, ясно, без локуми и глупави примери. Може би ще си купя и втората книга, но това по-скоро зависи с какво свободно време ще разполагам. Току що свалих тази на др Спок - ще и хвърля 1 око и ако нещо ме заинтригува ще си принтирам някой друг раздел.
Tess, разбирам защо теб не те привличат книгите, все пак си с най-голям опит и както се казва "практиката бие граматиката"
хайде още малко и свършва работния ден, седмицата, месеца.... ураа!!!

# 248
Категорично отказвам да чета в темата, докато не спрете да говорите за определен вид храна  Crossing Arms

# 249
Виждам,че сте започнали темичка за книгите!
Аз си купих "Вашата бременност" на Глейд Къртис и съм много доволна,книгата е разпределена  по седмици,според мен няма разпъване на локуми ,всичко е обяснено много добре и много пъти точно тази книга ме е спасявала да не се шашкам,че нещо не е наред!
По нататък смятам да си купя и някаква книжка,за времето когато бебо ще се появи! smile3504

# 250
ОФИЦИАЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ПРИЧИНЕНИЯ ДИСКОМФОРТ ОТ КУЛИНАРНИТЕ ТЕМИ.

Още от снощи аз съм ги зачекнала - ПРИЗНАВАМ . Ама какво да прави човек в ден като днешния , като чакаш почивните дни цяла седмица и трудовият ми ентусиазъм от обяд никакъв го няма. МЛЪКВАМ ЗАВИНАГИ !!! - само за яденето де. smile3534

# 251
Весели празници, пълни с добро настроение и много положителни емоции желая на всички ви!  Hug   bouquet

# 252
Аз пък вчера ядох ягоди,да си призная бяха ужаснииииии  Crossing Arms ама какво да се прави

# 253
  • home!sweet home!
Момичета, мислите ли, че ще ви стане нещо като четете за ядене и не си опитате от него?
Аз не мисля и подчертавам на всички около мен да не се съобразяват излишно с моето "състояние", все едно съм някаква луда, която ако не опита ще ..... и аз не знам какво ще ми стане. Вие знаете ли, сериозно?

# 254
Записвам се да ви следя! Simple Smile
не че до сега не си я чета тази темичка но сега вече дейно ще се включвам. Simple Smile
Не знам вие как сте но аз страдам от невероятно гадене и вечерно време направо съм като парцал. Едвам дочаквам да си тръгна от работа и да се приземя в леглото Sad
Що се отнася за надебеляването качила съм само 1 ки, коремчето почти не ми личи трябва много да се загледаш, но дънките вече не ми стават, гардероба ми е за подмяна( което от една страна може и да е добре ) Simple Smile
Лека вечер и приятни сънища момичета и бебета Simple Smile
p.s. Akim87 вече не си сама Simple Smile

Е да не се притеснявам тогава,сега поне ще има с кой да си пия кафето Simple Smile и да си дебелеем заедно къде живееш в д-град

Момичета, мислите ли, че ще ви стане нещо като четете за ядене и не си опитате от него?
Аз не мисля и подчертавам на всички около мен да не се съобразяват излишно с моето "състояние", все едно съм някаква луда, която ако не опита ще ..... и аз не знам какво ще ми стане. Вие знаете ли, сериозно?

Според мен това са си чисти бабини девитини,аз поне не смятам че ще стане кой знае какво  Crossing Arms това все пак си е мое мнение

Общи условия

Активация на акаунт