Отговори
# 105

При първото бях на 22, при второто - 24, третото - 26, четвъртото - 28, петото - 30, шестото - 32 и седмото - 34. [/b]
ShockedБраво!

По темата-смешното бе,че всъщност майка ми ми каза,че съм бременна JoyБях на 18г.,закъсняваше ми.....все ми миришеше на нещо.Майка ми е акушерка и ме накара да дам урина да я изследват в болницата /тогава нямаше такива тестове по аптеките за домашна употреба/ След няколко часа ми се обади;"Как си майче,добре ли си..........ами бременна си!" Joy Joy Joy

# 106
Понеже нашето бебе е доста чакано аз направо казах на най близките си,нямаше нищо по така. На 27г. забременях.

# 107
Когато ми потвърдиха бременността, ние с мъжа ми предварително знаехме, че съм бременна, така че това не беше изненада за нас. Когато той съобщи на свекърите, свекър ми се разплака, а свекърва ми реагира почти с безразличие и в следващата секунда започна да се оплаква, че я боли глава. Майка ми много се зарадва, но на нея й съобщих по телефона, защото тя е в провинцията. Реакциите не се отличаваха с нещо особено, но знам, че свекър ми беше най-щастлив тогава, а сега е невероятно привързан към сина ми.

# 108
napravo im kazah mnogo se zaradvaha

# 109
  • Deutschland
Казахме им по СКАЙП защото сме в чужбина.Всички много се зарадваха.На 29 години бях.

# 110
  • София
Аз бях на 27
На мам връчих една снимка от ехограф, а тя взе, че се уплаши,
че имам някакво злокачествено образование.
Неините реакции преминаха през уплаха, радост, сълзи.
Брат ми:
-Че ти кога порастна, че и бебета започна да правиш  Joy
Свекървата и роднините на мъжа ми с безразличие.
Първата така и не пожела да види детето, а сега вече е късно...

# 111
Казах им че чакаме бебе, всички много се зарадваха и бяха много щастливи. Бях на 23 години.

# 112
  • вкъщи
на 26 първото -много се зарадваха

# 113
Казах им направо. Много се зарадваха.
Бях на 25 години.

# 114
  • Варна
Казах на родителите си  по време на вечеря, детето ми е дългоочаквано и много се зарадваха, бях на 28 год. На свекървата и свекъра съобщи съпругът ми, предполагам и за тях е било щастливо съобщение, но веднага изказаха пожелание бебето да е момче, те такова искали.

# 115
След като ви направих 2 теста казахме първо на сестра ми и нейният приятел. Тя не можа да повярва и думите и бяха "докато не подвърди лекар не вярвам"  Mr. Green , приятеля и много се зарадва, че ще става свако Simple Smile После казахме на свекървата, нейната реакция ми се стори малко студена, мислих, че повече ще се зарадва, но ни пожела успех. После казахме на свекъра той така се зарадва, целият засия. После казахме на нашите, като пак по отделно, понеже се притеснявах от реакцията на баща ми, защото "съм момичето на татко" и моя баща е много ревнив.  ooooh! Точно на Благовещение им казахме и на майка ми и на баща ми. Майка ми не повярва, баща ми се разплака хем от радост хем от мъка. Grinning А ония ден бях на изпит, и казах на една колежка и тя вика "да бе и аз"  Mr. Green
На 21-22 години съм. Simple Smile

# 116
а дали някъде има тема "Как казахте на шефовете?" ??? Моля за линк
Предварително благодаря !
Това би било интересно.Аз съобщих на моят шеф преди да излезем в лятна отпуска и той отвърна ,че много се радва.
Между другото и той беше станал татко наскоро.Но сега незнам как да му съобщя същото ,като човекът вероятно
очаква да се върна на работа.И едва ли ще се зарадва пак Laughing

# 117
Не се сдържах и казах на майка ми по телефона( само тя вдигна в този момент). Жената беше в заведение с братовчед ми и като чу се разкрещя, че ще става баба- много беше развълнувана. Аз едва успях да обясня, защото през цялото време плачех от вълнение. Мъжът ми пък беше толкова щастлив, че трябваше да минат десетина минути, докато успее да реагира адекватно  Laughing На свекърва ми показахме снимка от видеозон- решихме да я изненадаме, а тя горката едва не се разплака от радост.  Родих на 23 години.

# 118
На 29 години бях. Исках да им кажа лично като се видим, но баща ми ме "надуши" по телефона, че има нещо и така разбра  Joy
Най- готиното беше с брата на моя мъж и жена му - обаждат ни се по телефона и ни казват "Ние ще си имаме бебе", а ние отговаряме: " И ние"  Joy Сега малчуганите са с една седмица разлика  Crazy

# 119
Казахме първо на майка ми.Тя беше като в шок отначало.Но след това много се радваше.Показахме и първата снимка на бебчето Heart EyesНа техните казахме след 2 седмици-исках да мине прегледа за сърдечна дейност.Майка му каза,че още като ме е видял и е знаела какво ще им кажем StopМоже ли човек да не се радва на такава новина Heart Eyes
Комично не е имало имаше много радост и смях
На 21 бях

Общи условия

Активация на акаунт