Отговори
# 120
За първото като  казах на родителите си,бяха в шок,защото ми беше много рано.За второто,те живееха във Варна и пратих смс на сестра ми "Кажи на татко да сбира пари за бебешка количка." И тя им го прочела и ми звъннаха.Явно мислеха че се шегувам. Joy

# 121
  • София
Simple Smile на 22 бях...хич не остана очарована майка ми...изкара си акъла....защото като малка съм имала проблеми и са й казвали лекарите, че не се знае как ще реагира организма ми на едно раждане и дали ще го преживея изобщо...и така....хич не я изненадох приятно...

# 122
С първото-бяха в шок #Crazy,а сега когато обявих-просто казаха"ами време беше"-гоня 33г Mr. Green

# 123
С първото казаха " рано ти е още" , а с второто " крайно време беше" Разликата между двете деца е 10 години и малко  Laughing

# 124
Ами аз бях изненадана-не беше планувано, но не е нежелано.И вместо да му мисля много много ,изтърсих на майка ми 'Ще те правим баба' Тя ужасно се зарадва ,защото отдавна ме навиваше, а аз все казвах, че е рано.А мъжът ми съобщил на девера по телефона (свекърва ми тогава нямаше) и той й казал ,но пропуснал да спомене че става дума за нас.Тя изпаднала в шок, защото решила че става дума за него. Той отскоро имаше приятелка.И тя милата решила ,че деверът е оплел конците. Joy Иначе и тя много се радва.Роднините от по-старото поколение бяха в шок ,защото живеем без брак ,но на кой му пука.Бях разгласила само на  EFP.Втория път си затраях и слава богу-всичко приключи след 6 дена  newsm45.Не бих понесла въпроси и съжаление.

# 125
на 23г. -нормално реагираха

# 126
  • София
Ние съобщихме на родата много късно,когато бях вече в началото на 6мес.Родителите на мъжа ми и нашите живеят в един град и се бяха събрали всичките в ресторант да празнуват на баща ми юбилея-60год.Когато звънах да му честитя той първи разбра,че след 3 мес. ще става дядо.Милия това му беше най-големия подарък за рождения ден.Голяма радост беше на масата,Всеки прехвърляше слушалката и не смогваше да говори,и така с едно позвъняване всички научиха.Сега са най-щастливите баби и дядовци,защото и от двете страни им е първо внуче.Тогава бях на 30г.

# 127
На 31 г. Държах да им съобщя лично, не по телефона. Исках да ги изненадам, та затова съчиних и написах на картички следното стихче:

"Врeме е да се похвалим,
щъркела да изпреварим.
Напролет той ще долети,
щастие да ни дари.
Хем ви е ред, хем ви се пада,
през март да станете баба и дядо."

Връчих картичката и казах да четат на глас. Направо ги сразих, много се зарадваха. А свеки първо си го прочете наум 3 пъти докато се убеди, че вярно е разбрала Laughing

# 128
  • Пловдив
С първото бях на 24 ,когато забраменях.Страшно много се зарадваха,защото е първо внуче и си се очакваше,тъй като скоро се бяхме оженили Mr. Green.Веднага след теста се обадих на майка ми,защото нямах търпение да дойде времето да я видя и тя като започна да пищи,плаче и говори едновременно Joy,а бе голяма радост.
Сега с второто,останаха малко като ''попикани мушката'',защото им дойде като гръм от ясно небе и не очакваха толкова скоро да съм бременна отново(то и аз де,но Божа работа Flutter),но постепенно свикнаха и сега са безумно щастливи,че ще си имат още едно внуче.

# 129
  • Ловеч
С първото бях на 19г и беше доста "интересно". Първоначално всички бяха против, но в третия месец от бременността сключихме брак. Като се роди щерката нямаше по-щастливи баби и дядовци на света от същите тези, които не я искаха.
Сега с второто новината беше приета с огромна радост, защото чакаме да забременея вече 2 години.

# 130
Първият път доста време не казвах на никого,някак си исках да съм сигурна,че е истина.Официално обявих едва след като лекар потвърди,че съм бременна.Приеха го радушно,особено майка ми.Роднините на мъжа ми също се зарадваха,веднага започнаха приготовления за сватба и т.н.На 29 години бях,забременях в същия месец,в който ги навърших.
Вторият път още щом видях двете чертички на теста се похвалих на майка.На приятели и познати също много рано казах.Роднините на мъжа ми незнайно как и те разбраха,помня че свекърва ми ме прегърна и целуна Grinning

# 131
  • София
Забременях на 32 г. На майка си съобщих след като лекар потвърди бременността. Обадих й се по телефона и я попитах какво ще прави догодина по това време, а тя учудено ме попита "Защо" и аз тогава казах, че ще става баба и трябва да си гледа внучето.  Wink

# 132
  • Пловдив
Аз бях на 23 години.Първо казах на майка и си мислех,че няма да се радва,защото строим къща,трябват ни средства и очаквах да каже,че сега не е момента.Но тя страшно много се зарадва,започна да ме прегръща и се просълзихме двете.
След това се чудих как да кажа на баща ми и на баба,но то си дойде от самосебе си.Същият ден бях на лекар и ми дадоха ехографска снимка на бебето.Баща ми пък имаше имен ден и баба му честити и му пожела скоро да има внуче.И аз изведнъж изтърсих:''Ами то внучето ще идва.След седем месеца.''-и изкарах снимката да им покажа.
Те много се зарадваха.Само притеснението беше голямо,че няма да възприемат новината.

# 133
Нито смешни,нито странни ситуации.Бях на 26г. с дълга връзка,очакваше се.

# 134
  • София
Нито смешни,нито странни ситуации.Бях на 26г. с дълга връзка,очакваше се.

И при мен така. С тази разлика че съм на 29г.

Общи условия

Активация на акаунт