Телче, Близначе или Раче ще е Юнското юначе? Тема№ 57

• 11 596
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
tanka 80- да си носила нещо което ти е било малко от рода на панталон и да ти е бил впит или бикини някакви неподходящи. По някой път и при мен е така, получава се от по- тесни дрехи, от тогава не ги нося и нямам проблеми.
КОРЕМКА ЧРД мила, хубав празник ти желая и хубави емоции!

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 18:16 от takanat

# 196
Много ви благодаря за хубавите думи момичета  Hugмама ми беше на гости и както се случва за последните 28г отново ми разказа как съм се появила аз но този път ми беше толкова интересно и близко изживяване и осъзнавам че съвсем скоро ще успея и аз да разбера какво е изпитала в момента на моето раждане (което не е било никак леко)За татковците искам да кажа че моя съпруг(май е трябвало да се роди жена)преди да забременея вършехме всичко заедно , но от както съм бремена всичко върши той(аз имах малък проблем в 4 месец)Много се вълнува за бебето и от както съм забременяла той не ходи по земята а лети много е сладък.Но съм и на мнение което е само мое че те също имат нужда от мъжкия си свят но без да прекаляват иначе #2gunfire това е за сега от мен утре ще разкажа как е минал прегледа Hug

# 197
Честит празник на днешната рожденичка   bouquet. Коремка, много щастие и късмет.

Чета и хубави новини за Сафира и Ди, много се радвам  Grinning.

ninand , ползвала съм и двата вида ванички, определено си вземи такава и не се чуди. С обикновена винаги някой трябва да ти държи бебето и ти да поливаш , а  тази Ема си я запълваше от първия месец и можеше или само аз или баща й да я къпе. Моят съвет и да има и стойка и дупчица за изтичане на водата , много тежи да се изхвърля. Ползвах я до година и после взехме най-проста,за да може да има повече пространство да играе вътре, така че не е нужно човек да се изхвърля на някакви кой знае какви марки за много пари.

Наде, и мен ми каза лекарката , ако искам този път да пробваме нормално, но аз не искам , голямо съм шубе, секциото  поне си го знам  Crazy.

# 198
Здравейте мами.  Party
Аз днес бях на ЖК - всичко е добре /те и много бързо ме прегледаха/,бебчо си е от ляво и секрета,който ми взимаха предния път е чист,така че се поуспокоих.Следващия ми преглед е на 14-на ехо и 15 на ЖК.Дано да устискам,че искам да си го видя.
Моят бебчо също много хълца и по няколко пъти,даже повече през нощта.Аз даже се събуждам от това.
А сега като пиша на клавиетурата и се гъзи. LaughingЯвно от шума на клавишите.Много ми е смешно.
Гъди радвам се много че сте сдобрили. Hug
Едно момиче - аз си взех Тео за завивки и сп.к-кт,а Сано прах + Сано омекотител за дрешките.Саното е по 10.80лв ,а се слага на 5 кг. само по 3 суп.лъжици.Доста е икономичен и мирише доста по-хубаво от Теото,даже като свърши Теото ще се взимам само  Сано. Naughty
Аз днес даже ги изгладих дрешките и от парната ютия още по-хубаво замириса праха - на бебче.Снощи таткото като се прибра и аз ги бях сложила на сушилника вътре в спалнята и го гледам как се завира в тях и се хили.Много ми стана хубаво. Flutter
Браво,че Ди и бебчетата са добре.    bouquet

# 199
Ох, аз такъв сън му дръпнах, че чак преди малко станах. Опитвам се да науча и малкия да бъде поспалив, много ще му се радвам в такова положение  Crazy

Geraldine, не съм сигурна, но това твърдо усещане на корема може да е от позицията на бебчето. Моето много често споре дмен се разполага хоризонтално и също ми е твърд коремът, без да ме стяга  Peace

Хълцането на бебето и аз си мисля, че усещам от време на време, но дали е хълцане или е нещо друго, не мога да съм сигурна  Whistling

От вчера имам 10-15-минутни периоди, в които малкият прост откача в корема ми - представям си го как се мята като расов жребец вътре, развявайки гривата си  Joy  Ох, то не е и много смешно, защото си ми е болезнено, днес, преди да заспя, се беше концентрирал около пъпчето ми и наистина си ме заболя. Направо ми се наложи с ръка да го избутвам в друга посока  smile3504

somebody, и аз като другите момичета ще те призова да не се вкарваш в излишни филми и спри да се ровиш по другите места  Naughty  Тези случаи са единични и че се е случило на някого, не значи, че и ти ще си абонирана за него. Иначе много съжалявам за детенцето  Weary   Но и аз съм леко като теб - като прочета за нещо лошо, веднага си внушавам, че и на мен ще ми се случи и после с дни го мисля, а не трябва така  newsm12  Положителното мислене е майка на прогреса  smile3521

Amorevole, успех утре на прегледа. Ще чакаме да докладваш хубавите новини.

А с тези мъжки истории съвсем ме разсмяхте  smile3532  

Днес все съм гладна - мислите ли, че малкият ми изяжда храната, която изям и на това се дължи? Нали има седмици, в които ударно качват тегло, предполагам, че и ударно си хапват  smile3506

Още нищо не съм прала и не мисля да го правя до края на пранзиците. Ако изпера, малкият ще си каже "Ооо, готови са, време е да излизам", а аз не искам още  newsm17

# 200

Ох на мен преди малко една приятелка като ми вика: "лелее бая ти е паднал корема,май скоро ще раждаш" Shocked и ЗЛОТО/свекърва ми/ и тя да не остане по назад и вика: "ами да бе аз не бях забелязала,така като те гледам до 2 седмици ще си родила". Честно казано взех да го мисля и малко се притесних и хоп контракций. Защо трябваше така да ме шашкат.Дори и да са прави според мен по-добре да си мълчат,а не да ме стресирват допълнително.
Аз лично немога да разбера дали наистина ми се е смъкнал корема newsm78
Извинявам се ако и вас съм натоварила,но исках да кажа на някого Hug

Не им обръщай внимание. Нормално е в 8 месец да ти се е смъкнал корема. Аз с предната бременност бях със смъкнат корем още от 7 месец, ама пренесох. Не им се връзвай хич  Naughty
Ей, аман от идиоти. Никой не мисли като ти говори нещо, дали ще те изплаши.

# 201
  • София
Amorevole, anyto, много сте милички, аз само се притеснявам, че много се алергизирам и да не реагирам после към упойката или антибиотика, който назначават като профилактика после. Живот и здраве, тези дни ще ходя на лекар и ще поговорим и за това.

Geraldine, пи ли нещо да видиш дали ще те отпусне?

# 202
Аз пък искам някой да ми даде около 5-6 бончета и да ходя да пазарувам здраво па магазините всеки ден, щото вкъщи не се издържа вече! Аз никаква работа не мога да си намеря вкъщи, освен да се ровя във форума!направо ви се възхищавам как непрекъснато си намирате нещо да правите- аз съм много зле в това отношение, все ми е скучно вкъщи, още повече,като няма хора покрай мен. Вече дори нямам и желание да спя на обяд искам  да обикалям всеки ден нагоре -надолу , а няма как! smile3516 Дори и билета за Depeche mode вече не е при мен, да му се радвам, продадох гоооооо newsm45- скука голяма, то човек, като няма какво да прави се вкарва в филми  smile3528 smile3527

Amorevole, чакаме добри новини от утре!!! Hug

# 203

Мен ме е налегнала някаква депресия незнам.........постоянно ми се реве за всичко, засягам се от най - малкото нещо и веднага ме избива на рев и това местене толкова много промени наведнъж ми идват повечко смяна на квартала, смяна на училището на Мони, нов лекар, въобще ми идва в повече, знам, че е за хубаво, но ми е мъчно за всичко  Sad
Съжалявам, че ви натоварих, но така ми тежи  Cry

Мила, напълно те разбирам  Hug Бях така като се роди Стенли, нов квартал, нов дом, нови задължения, въобще от изписването се преместихме, до момента не бяхме живяли сами и живота ми се обърна на 360 градуса, докато свикна с всичко ми идваше нанагорно и бях в депресия, но после всичко си дойде на мястото  Hug Дано по-бързо се усмихнеш и всичко да е наред  Hug

ninand, имам такава ваничка и е много удобна, особено ако се налага да къпеш понякога бебето сама, то си стои там, ти си поливаш, а и не се налага да го вдигаш, за да се изцеди, а има маркуч и се отича само.

# 204
Сори, че съм ви стреснала малко с шрифта за лекцията в МД Simple Smile Така беше публикувано в Кърмаческия и така го копирах Simple Smile

Иначе няма предварително записване!

Пак не успях да ви изчета - или трябва да съм в движение, или да съм легнала. Положението с отеклите ми крака особено вечер става нетърпимо - сигурна съм, че от всички кила, които качих, 5 имам само под коляното - бясно задържам вода и съм като робокоп - пристъпвам тежко и трудно отлепям от пода... Ама не остана! Simple Smile

Целувкииии

Коремкаа, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И ЛЕКО РАЖДАНЕ!!!

# 205
И аз се бях претиснила вчера, че бебчо не се появява, но днес навакса! Понякога имам чувството, че се опитва да намери изхода навън! Иначе редовно се появява я крак, я ръка от дясно и понякога така опъва... ooooh! Чак го натискам с ръка да се прибере малко! hahaha Много често го побутвам, че то не се търпи направо! Иначе другия номер е да си опъне крайника на макс и да почне да го движи насам натам! ooooh! Ей тогава ми разказва играта... не се търпи болката! Като се замисля май с пета го прави това нещо! Ужас! Обещала съм му да го напляскам като се роди, но само с един пръст  Joy! Иначе е много възпитан, сутрин ме чака да стана от леглото и чак тогава започва със сутришната гимнастика! Преди това само леко се побутва, явно иска да сигнализира, че е буден! Но за сметка на това вечер като си лягаме започва да танцува! Голямо мятане пада....
Много се радвам, че Di  и бебоците са добре, стискам палци и те скоро да се приберат вкъщи!
Петя, на теб стискам палци да остискаш още малко! Пази се и повечко почивка! Дано всичко да се нареди! Hug нашия бебчо стиска палци на вашия бебчо!
somebody, и аз да се присъединя към останалите и да ти кажа да не се филмираш! И аз кото другите толкова случки чук от както съм бременна, че ако бях като теб до геда сигурно 10 пъти щях да пометна и поне 20 пъти да родя преждевременно! Каквото има да става, ще става! Важно е позитивно мислене! До тук изкарахме, остана още малко! Нямаме право накрая да сешашка ме!
За ваничките: аз купих един шезлонг на Bertoni за къпане! Препоръчаха ми го и ми се струва практичен! Направила съм снимки, ама пуст мързел още не съм ги качила! Ако някой иска да го види да каже, ще се преборя с мързела! Иначе смятам тези дни да кача снимки на нашите покупки!
Иначе аз вчера и днес изпрах и згладих всичко, което сме купили! А като отидем при мама за празниците ще вземем дрешки от племеника ми! Приготвили са ми цял куфар  ooooh!! Та пак ще има пране и гладене!
И накрая с нашите съседи пак имаме неприятности! От няколко дена пак почнаха с музикалното си безобразие и днес смятам да им връча писменно предупреждение и вече да им дам адреса и имената в общината и да им съставят акт, че вече не се търпи! Цели три години ми опъват нервите!
Извинявам се за последното, но така се нервирах и имах нужда да споделя!
Това е от мен за сега, тази вечер сме навън за вечеря и сигурно утре ще се включа! Приятна вечер на всички!  

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 18:32 от the1

# 206
Сега се връщам от разходка,май се преуморих малко по тея магазини.Избирахме креватчета,столчета и т.н.Смених си шишето с малкото на Авент,което е за новородено.Взех си пеленка за изписането,бебешко олио на Хип,няколко чифта ританки...Търсих козметика на Пенатен,но я видях чак като вече бях взела олиото.
Да ви питам,какви памперси ще вземате за болницата newsm78,Аз се чудя дали им слагат на всяко бебе неговите си,или каквото им падне.В тея държавни болници...незнам.

# 207
  • София

Пия по принцип 3х2 Магнерот, а сега към 5 пих и едно но-шпа, защото малко започна да ме побоцква ниско в корема. Оказа се , че лекарката ми е отпуск и не е сметнала за необходимо да ме осведоми предварително, а бях при нея преди два дни с оплаквания. Накрая ще вземе да ме разочарова.
Сега в 8ч пак ще пия магнерот. Дано да се държа до 01.05, тогава съм на лекар в Тина Киркова и там ще ми е по-спокойно.

# 208
  • София

Пия по принцип 3х2 Магнерот, а сега към 5 пих и едно но-шпа, защото малко започна да ме побоцква ниско в корема. Оказа се , че лекарката ми е отпуск и не е сметнала за необходимо да ме осведоми предварително, а бях при нея преди два дни с оплаквания. Накрая ще вземе да ме разочарова.
Сега в 8ч пак ще пия магнерот. Дано да се държа до 01.05, тогава съм на лекар в Тина Киркова и там ще ми е по-спокойно.
ами пий и но-шпа по три пъти на ден, за да се успокои матката.

# 209
  • София
Благодаря, Петя, така ще направя и ще си лежа както Танка каза. То аз от два дни това правя  Confused

Общи условия

Активация на акаунт