Споделете 105

• 25 499
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Boston, MA
Аз точно щях да сигнализирам на модератор, темата беше обидна и в разрез с политиката на бг-мамма.

Анджи, честито, светлооко момиче!

# 571
  • Boston, MA
Аз напущам (тук се говори против царя и отечеството  Mr. Green) Май ми е време и за почивка от форума като такъв...

# 572
  • Му Кинд Оф Плаце
Споделям гледка от прозореца, която ме зариби за дома ни преди (оли божиии) 7 години. Случва се за 10 дена в годината, в останалото време се оказа, че бая вонят плодовете на туй чудо, но пък си имам това любимо време от годината да й се радвам

http://thumb3.webshots.net/t/59/59/5/89/28/2275589280063671163AhPfTC_th.jpg

Mr. Green Mr. Green Аз нямам против гей-парадите, Ванеса Паради и Парада за 06 Май. Търпя, въпреки че ненавиждам военщината.

# 573
Франзела, много ти е малка картинката, а ми стана любопитно кои са тези миризливи плодове.

А снимка на бебето няма ли да покажеш?

# 574
  • Boston, MA
Франзело, кърмиш ли? Питам, в силата на първите две буквички на ника си.  Laughing

# 575
# 576
  • о`майна лунна нощ е
Влезнах да се разведря малко, а вие пак се дъвчете. Продължавайте, явно не само Ема плюе по цял ден.
Да ви споделям ли, че ме болят гърдите ... май няма смисъл.

# 577
  • Sofia
Знам, че не ви липсвах, но точно този начин да ме повикате не е от най-приятните за мен (вярвам и за вас).

# 578
Само малоумните постове ли биват оставяни тук, в темата? Да не пиша вече, така ли?

# 579
  • Sofia
Само малоумните постове ли биват оставяни тук, в темата? Да не пиша вече, така ли?
Не.
Отстраняват се изключително оригиналните, заслепяващи с блясъка си.

# 580
Не.
Отстраняват се изключително оригиналните, заслепяващи с блясъка си.

Знаех си. Ако ми продадете некой ден постовете, ще ви съдя до Вълча дупка. Наздраве!

# 581
 Защо моя пост в подкрепа на мъжката любов, беше изтрит?
 Каква е тази хомофобия ?

# 582
  • Варна
Споделям агресията по пътищата. Тъпо е. Ако тия хора не бяха в кола, нямаше да се държат така предполагам. От три дни насам вече 2 жени ми се озъбиха зверски за няма нищо. В такива моменти се изкушавам да сляза от колата и да я питам лице в лице дали и олекна след това.
Калина, дай зум на тая снимка.
Хах, Летяща, мерси. Имахме тая книжка.

# 583
Тони, назрял е моментът, да създадеш собствен блог... Аз ще те чета... Тоз' форум тесен за твойта душа е... И не само твоята...
Аз за мъжете иначе не зная... Надцакват си се по мъжки. Но като чета някои жени (нямам предвид тази тема), блажена радост изпълва сърцето ми... Радост от факта, че не съм мъж, щото ако бях, със сигурност щях да обърна резбата... И радост, че съм жена, щото няма никакъв шанс да залитна по женското...

# 584
Влезнах да се разведря малко, а вие пак се дъвчете. Продължавайте, явно не само Ема плюе по цял ден.
Да ви споделям ли, че ме болят гърдите ... май няма смисъл.
Бейлис, споделям, че чак сега видях Ема - пу-пу! разкошна е!

Споделям също, че не съм чела разправиите, не знам за какво говорите... Изпуснала съм любимия сеир, ама какво да се прави. Чистих входната врата от плевели, треволяци и всякакви други зелени неща... с мотика. Дано съм отслабнала неумствено, а на шкембе.

Приятна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт