Споделете 105

• 25 542
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Жози честит ти четиресетак   bouquet

Предпочитам да си подновя гардероба. С туники. Широки туники. Може и да съм затрила някое и друго килце, защото вече никой не ми отстъпва място в трамвая  Blush
Седмицата се очертава кратка, но пък яко трудова. Обичам да имам работа.

От танците владея само чочек. Ама съм също цигане. Върти-сучи...ебрее...
Отчетох се.

пп/ вече не съм нещастна, напрегната и зла

# 526
Жозо, честито на Телето! Да се готви Анджи... Grinning
Днес от бързане, накрая я свърших бързичко. Grinning Тези почти две седмици болна Ния ми взеха зора. Важното е, че сега е добре и усмихната, както винаги.
А така ми се спиииии! Искам да съм зАспа - да ходя и да спя.

# 527
Кажете кога и къде ще е сбирката, пък аз може тайно да ви наблюдавам. Кой говореше за компромати?

Що пък тайно?

Сърдита съм. Спряха ми телефона, спряха ми кабелната, ще ми спрат нета. Преводите, които следва да се насочат към тия с услугите се бавят. Сърдита съм. Много.

# 528
Благодаря, девойки и Вълк, всъщност, той прави 41.
Едно ми е шеметно днес, шеметно....пък утре е и петък.
И пак почивка.

Имам един въпрос - освен към полиция-към кого още може да се обърне човек при системно нарушаване на реда и спокойствието? Нещо ми се въртеше в главата за жалба, прокурор?

# 529
Споделям първия си опит за домашно подквасване на кисело мляко. Произведох 5 бурканчета фантастично, стегнато и вкусно овче кисело мляко. Каналът за доставки е сигурен, което означава, че казвам "сбогом" на млякото от магазина.  Sunglasses

# 530
  • Бу-у-урга-а-ас
Sel,  да не започнеш от другия месец и ти да припяваш за кантара, че то овчето малко мазничко идва.

# 531
Селтак, ай кент форгет един пост на Марадонов, в който той упомена, че наближава РД-то ти. Ще ти набера боровинки за млекото и искам от оная хубава тортичка с бял млечен крем и боровинково сладко, за която съм ви разказвала и която сънувам и бленувам още от м.г. по това време. Нямам претенции да е лично производство, може и от Билла да ми я купиш. Дори държа. Пак искам. Така ме настройваш, виновна съм.

# 532
Овче мляко и баба знае как да кваси. Я подкваси козе и го докарай до тази гъстота  Laughing

# 533
Селтакис, добре, че ме подсети. Има един канал, който свършва до офиса.
Както са оредели редиците, спокойно мога да си го сваря, подквася и вечерта да се прибера с едно гърне кисело мляко. Го завия в една овча шуба в гардероба.
Може, козето мряко, ако го докара с желатин или нишесте.

# 534
Темата на Марадона ме кара да се чувствам стара.

# 535
Като прегърнеш такава кака, да възкликнеш - всичко това е мое!
Не се притеснявай, Вълк! И след свалянето на килограмите ще остане достатъчно количество от мен. Аз съм голяма жена. Т.е. забележителна. Няма човек, който да ми е казал "Не те видях", пък дори и с крайчеца на окото да е. Wink

Lyusil, корици около мен няма от месец. Какво беше това хляб?
Знато, що лъжеш хората?(това по по-горният ти пост)  А това по този над мен: Mr. Green само темата на Марадона ли ти предизвиква това?
Сел, какво мляко ползва за закваска се питам? След онази тема за експеримента с 12 млека, от която е видно, че това, което ядем под името "кисело мляко" от магазина, е някаква смес с неизвестен химичен състав...
Дръпнах му един здравословен и оздравителен сън. От 10 до 15 часа ooooh!

# 536
Ще заспя, сериозно, със слушалките на ушите, пред монитора и всичкия материал  за оценяване.
Одеве просто наведох глава да се облегна на ръка и наистина щях да заспя.
Каква е тая пролетна умора, уф.

# 537
Споделям първия си опит за домашно подквасване на кисело мляко. Произведох 5 бурканчета фантастично, стегнато и вкусно овче кисело мляко. Каналът за доставки е сигурен, което означава, че казвам "сбогом" на млякото от магазина.  Sunglasses

Гледаш овца в задния двор? Жената ще кърми докато детето стане гимназист? Купил си БМК?

Болут ме краката от ходене, освен това днес най-после преодолях животинския си страх от зъбари и отидох. МИслех че ще ми извадят петнайсет зъба, пък той съвсем дружелюбно ме наруга, поберпи ме с близалка и накрая ми каза, че жена дето не е ходила от десет(наистина!) години на зъболекар не заслужава да няма кариеси. Оставам си със същия брой зъби в устата, ура.

# 538
  • София
Браво ellyst !

Аз днес имах невероятно кофти ден, благодарение на служителите в НАП. След като обикалях безполезно от стая в стая и обратно - накрая се развиках та да ми поолекне малко. Уви, не ми олекна особено - казах на децата да не ми се мяркат пред очите, че невиновни ще го отнесат. Малкото не разбира от дума обаче - вече го поошляпах.

# 539
  • София
Благодаря за честитките! Тъпкано да ви се връщат!
Добре дошли на новите хора! Да рожденните им дни в бъдеще винаги са през пролетта!
Честито и наздраве на вчерашните именяци и храбреци!

Споделям изненадващо пътуване, шарено и смешно, с много смях и малко тъга  ипотоци размисли по време  и след него, които ще ви спестя.
Снимки - в скоро време.

Летяща, какво значи с Ео сте две? Аз ли имам привидение или...

Общи условия

Активация на акаунт