Споделете 105

• 25 494
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Защо изпуснах веселбата? Работат ми пречи на форума. Не е приятно. Crossing Arms

# 586
  • Бу-у-урга-а-ас
Мда, все едно съм изтървала нещо ужасно интересно, а може и наистина да е така.
Споделям умора. Очите ми се затварят и след малко може да се търкулна в завивките. Днес беше такъв юруш, а само като си помисля какво ще е от другата седмица и ми се ще уикенда да не свършва никога. Добре, че свърших една толкова отдавна отлагана "работа". Възнаградиха ме с невероятна топлота, сърдечност и вкусно доминиканско кафе.

# 587
Прегърнахте ли се?  Grinning
Ако не сте, направете го.

Благодаря на всички за хубавите пожелания! Да ви се върнат хилядократно!  Heart Eyes

# 588
122 млн евра джакпот. Може би тая вечер ще си намерят собственика. Споделих.
Liska сигурно стиска един фиш.

# 589
Пепеляшка си търси нови пантофки. Спешно й се налага да организира сбор с танци  Mr. Green

# 590
Eo пък намери пантофки за сватбата.
С цялата си спестовност, ще си ползвам тези от бала, които се оказа, че отиват на роклята.
И бижутата от бала.
Добре че рядко изхвърлям неща  Laughing

# 591
Не мога да разбера защо изтрихте поздрава ми към Анджи??? Тя дори ми благодари в скайпа... Кво като е чалга? На мноо интелектуални ли ми се правите? За кви се мислят някои в този форум? Баси цензурата, баси позьорите. Неам думи!!!

Хехехе. Вързахте ли се?Simple Smile Дреме ми на патката. Аре чао  Hug

# 592
Марадона пак е прекалил с алкохола.  Rolling Eyes

# 593

Мноо оригинално няма що. ПИше ли някъде , че форума е забранен за прекалили с квото и да е,а?

И мога да си прекалявам с квото си искам, защото мога да си го позволя. ОК?  Hug

# 594
Още с отварянето на темата видях един пост, който не си беше на мястото, на което го запомних. Стига сте се дъвкали, обичам сигурността и държа да намирам нещата там, където съм ги оставила. Над мен виси и въпросът щеше ли моят замислен, но непубликуван постинг да бъде изтрит или пак щях да си остана сред малоумните драскачи.

Щях да споделям друго. Бях обсъждана. Зад собствения ми гръб - съвсем буквално казано. На три крачки зад мен от три бабички. Сигурно ме сметнаха за глуха, как изобщо си представиха, че няма да ги чуя!? А може би просто са решили, че съм културна и не подслушвам чужди разговори. Това пък сигурно е заради банкерския имидж, който избарах днес - бела ризка на тюркоазени, ситни цветчета, черен елек /ама от по-изрязаните/, пола до коляното, тюркоазен чорапогащник и обувки на нисък ток. Без тюркоазеното шалче около врата имиджът нямаше да бъде правилно разбран, така че и то присъстваше. Значи - аз наистина не ги слушах в началото. Бях се навела над една витрина, оглеждайки, осмисляйки и мислено подреждайки в торбичка по цвят всички чорапогащи на дъщеря ми. Целта на занятието беше да сверя има ли от всички цветове, изложени в магазина. Има. Размисълът установи, че аз нямам цикламен. В този миг дълбоката ми мисъл бе извадена на повърхността и сред шепота на вълните долових едно: "...Ами виж я и какви слаби крака има, а раждала, ей го на детето й там." Потресох се от абсурдността на ситуацията. Поглеждайки уж разсеяно, но всъщност ужасно смутено встрани срещнах цикламен чорапогащник, на черно райе. Отиваше му на момичето, а само какви крака имаше... Аз поне умея да обсъждам наум.

Марадона, наздраве! На Капи праскова съм тази вечер. А утре сутрин съм на море.

# 595
Марадона, приличаш ми на сърдит първокласник. Дреме ми, какво можеш да си позволиш и какво не. Нали не си ми в къщата.  Mr. Green

# 596
  • Му Кинд Оф Плаце
Въх, не бях ъплоудвала от време оно и вебшотс се е е променил.
Втори опит

http://community.webshots.com/album/550500665dsFbsI

http://image64.webshots.com/664/0/83/53/2809083530063671163dzuKrk_fs.jpg -нощницата ми за раждане  Mr. Green триумф си е триумф

Повече от това днес няма да мога.

# 597
Ох, сърцето ми е свито, мразя децата да са болни.
С удоволствие обаче ще ида на танци където и да е.

Флор, прочетох те като Дантелената.

Франзела, пак не ми става ясно за плодовете миризливи.
Обаче бебшорчето е много сладко. Толкова ми е мило да гледам опаковани бебета Heart Eyes А ти пък каква си усмихната, имам спомен, че на мен целият свят ми беше крив след раждането, що рев изревах за...Пепи.

# 598
  • До хладилника, който обичам
Споделям ви обновеният си профил Grinning

# 599
  • Варна
Калина, прекрасни сте с Борис!!!

Напоследък или не следя редовно, или не рабирам правилно  Crazy.

Споделям два дни до завръщането на капитана. Седем дни насаме, след близо пет години без да ни се е случвало да се вгледаме един в друг на спокойствие свършиха чудеса. Толкова съм щастлива, че летя! Изкарах всички вахти с него, разбрах какво работи и как, запознах се прекрасните му колеги, смяхме се, забавлявахме се, пихме страхотни вина...ще отида пак октомври.

Общи условия

Активация на акаунт