Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 799
  • 318
  •   1
Отговори
# 15
Гласувах за Нилските, Средиземноморските градини, Кели Калеш и Ирис (който познавам бегло, но ми харесва много Peace). Определено парфюмите на Hermes се отличават, някои от тях са много трудни за носене.

# 16
На Ерме имам само това:

.............но го ползвам само вкъщи............и то като съм сама Mr. GreenМного е странен,МНОГО Mr. Green
Иначе харесвам Кели Калеш/между друго мама го избра за подарък и така ми улесни избора!/
Страшно много искам да "се запозная" с Ирис!!!!!!!!!!!!Подозирам ,че е "мой тип" Simple Smile

# 17
Искам да попитам познавачките на класическата Prada,за кой сезон е според вас,защото в това време  Thinkingнещо ми се губи из под носа,избягва ми,не я усещам като облак Outta Joint

# 18
Искам да попитам познавачките на класическата Prada,за кой сезон е според вас,защото в това време  Thinkingнещо ми се губи из под носа,избягва ми,не я усещам като облак Outta Joint
Ами според мен е по-скоро за късна есен или зима Wink. До някъде ми напомня на Angel, но не е толкова сладка в началото.

# 19
  • Бургас
харесвам Мусоните, Средиземноморските градини и Калеш

# 20
аз така бях с КМ едт когато си го взех края на зимата никакъв го няма6е....пръскам се и след минути из4езва..никакво развитие.А сега на 15 градуса е невероятен,много траен и страхотен облак ми прави. Peace

# 21
Харесвам Каляската, но не ми е трайна, както и Фобур-а.........най-любим ми е Еликсир де мервей (още го нямам, ама нещо с удоволствие ще го придобия...........Градините ту ми харесват, ту не ми харесват (имам само Нилските). Всъщност не ми миришат на чушки и кисели краставички, както някой ме стресна Wink, но има нещо, което ми напомня маракуйа и не ми допада, когато изпъкне на фона на другите съставки.

# 22
Харесвам Каляската, но не ми е трайна, както и Фобур-а.........най-любим ми е Еликсир де мервей (още го нямам, ама нещо с удоволствие ще го придобия...........Градините ту ми харесват, ту не ми харесват (имам само Нилските). Всъщност не ми миришат на чушки и кисели краставички, както някой ме стресна Wink, но има нещо, което ми напомня маракуйа и не ми допада, когато изпъкне на фона на другите съставки.
А това са Средиземноморските с печените чушки и туршии с краставички. Whistling

# 23
А това са Средиземноморските с печените чушки и туршии с краставички. Whistling
да - помня, че такива бяха коментарите. С това обоняние побъркано напоследък, имам подозрение, че чушките много ми харесаха - всъщност в други ден пак ще проверя и ако са чушките, поне ще има повод за голям смях Grinning

# 24
Прекрасна тема, денси!   bouquet
Много различни и особени, интересни и определено не за всеки ми се струват парфюмите на Ерме! Харесвани или не, винаги правят някакво впечатление, не са от тези, които можеш да подминеш просто ей така!
Гласувах за:
24 Faubourg  
24 Faubourg Eau Delicate
Kelly Caleche
Un Jardin Sur Le Nil
Eau des Merveilles

...като имам особено силни чувства към Фобур и Кели Калеш, намирам Мервей за чудесен топъл аромат, а Нилските градини за много нестандартен и дори малко ексцентричен летен парфюм  Peace
Не познавам мнооого голяма част от парфюмите на Ерме за голямо мое съжаление, но си мисля, че ще има още, които да ми харесат.

# 25
Искра, Прадата е за есен-зима според мен. Много плътен и задушлив.

Гласувах за Кели Калеш. Един от любимите ми в момента. Както и подозирах той води в анкетата. Peace
Имах 24  Фобург. Глас и за него. Страхотен, но невъзможен за носене понастоящем.
Познавам Eau des merveilles.  И той получи глас, страхотен е. Ще го имам скоро, надявам се.

Познавам и Еликсира, но не ми допадна.

Искам да опозная и други Ермета, но трудно става.

# 26
Гласувах за тези, които съм носила наскоро: Еликсирът, Нилски Градини, Средиземноморски Градини, Hermessence Ambre Narguile  + Papriкa Basil.

Имам малко смесени чуства към Градините.

Ambre Narguile не беше любов от пръв поглед, но сега е един от любимите ми за зимата (наистина е за студени дни).

Кели Калеш го помирисах за първи път на едно летище; беше излязъл току-що, аз бързах, не ми хареса. След това го пробвах няколко пъти, и все същото. Има нещо в него, което ме дразни.

Лятото не е най-подходящият сезон за класическата Прада, според мене.

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 17:32 от Pixie

# 27
  • Пловдив
Досега само Кели Калеш и О дьо Мервей тествах, изобщо не са мой тип.
Надеждата ми остава в Нилските градини или Мусоните...ако и там не стане се отказвам Grinning

# 28
  • Варна

Ambre Narguile не беше любов от пръв поглед, но сега е един от любимите ми за зимата (наистина е за студени дни).

Абсолютно. Всъщност, този ексклузив ми е любим от целия бранд изобщо. Невероятен в студена зимна вечер, категоричен и присъствен.

Bastet, при мен Каляската е потресаващо трайна, едва не ме погуби при единственото и злополучно носене.

За мен класическата Прада е отчетливо зимен парфюм, без никакво колебание. Пробвала съм да го нося в топло - тогава е задушлив и плосък.

# 29
Аз също мисля че Прада може да се носи и развива красива само в доста студено време зимата.

Tomaru, това ли беше аромата, които мирише на пълен памперс на хората около теб? Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт